Знаете ли кого видях!?... тема 36

• 114 878
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София-Младост
Ненчо Илчев.
И още един актьор, обаче не му знам името...от по-младите.

# 481
Вчера вечерта видях Ивайло Захариев в Била в един от моловете, май беше с дете, ама и моето търчеше, та не го загледах. На излизане той ме фиксира, та тогава го видях, че е хубавец, което не компенсира актьорските му заложби 😂

# 482
Децата му ходят с детето ми в една детската градина. Чак хубав не бих го нарекла. Но възпитан със сигурност.

# 483
Децата му ходят с детето ми в една детската градина. Чак хубав не бих го нарекла. Но възпитан със сигурност.

и с моето Wink
да, много е възпитан. виждали сме се и в градинката - винаги се държи много добре.

# 484
Аа тааакаааа Joy

# 485
  • софия
Владо Пенев и Юлиан Вергов по различно време пред Народния театър. Вергов е много секси, но беше намръщен.

# 486
  • София
В момента Йоана Драгнева се разхожда в парка "Заимов" с бебето, един възрастен господин и малко кученце. Слаба е като солета и много свежа.

# 487
  • Сф
Кака Лара.Да ви кажа, добре изглежда на живо.Не очаквах.Не понясам пискливия и глас, но за щастие мълчи Simple Smile

# 488
Пенко Господинов на излизане от НАТФИЗ.
Единият от Братя Аргирови пред Столична библиотека

# 489
  • София
Райна днес в един мол. Изненадах се колко добре изглежда-много поддържана и хубава. Иначе в последния месец- Благо Джизъса ( поналял се е , обаче тренира стабилно;) Катрин Вачева - мило се държи, но визията.. ; На Енджи Касабие мъжа й - мургав младеж,нищо особено,  няма много общо с изпипаните снимки ; Дара - същата си е ; Гергана Райчевска - доста висока, хубава е ; Емануела - нея я виждам често- уникални очи! Хубава жена, определено.

# 490
  • ВАРНА
Наско "на"  Мария Илиева   - мъкнеше 50 инча плазма ЛГ на промоция  от Зора с две 18-19 г. момиченца  и се хилеха нещо - той ги моли да не се хилят че ще изтърве телевизара.

# 491
Райна днес в един мол. Изненадах се колко добре изглежда-много поддържана и хубава. Иначе в последния месец- Благо Джизъса ( поналял се е , обаче тренира стабилно;) Катрин Вачева - мило се държи, но визията.. ; На Енджи Касабие мъжа й - мургав младеж,нищо особено,  няма много общо с изпипаните снимки ; Дара - същата си е ; Гергана Райчевска - доста висока, хубава е ; Емануела - нея я виждам често- уникални очи! Хубава жена, определено.
А къде видяхте Дара

# 492
  • София
 А къде видяхте Дара
[/quote]  Разминахме се на улицата в квартала

# 493
  • София
Вчера вечерта Ц.Цветанов с дъщеря му (може би) и още една жена, тя караше ролери и той ходеше след нея 😃

# 494
Людмила Филипова в Декатлон

Общи условия

Активация на акаунт