Момичета,благодаря Ви за съветите и и утешенията,но тоя път няма да се предам без бой-не за друго,но тези дни за пореден/ да не казвам кой подред път/моят благоверен напусна работа и от понеделник ще започва нова-пак с голям ентусиазмзъм и големи очаквания...все едно там само него чакат та да го обсипят с почести/ и пари/...Та ,вчера така бях побесняла,щото ако има нещо сигурно насреща си-да купува-аз ще съм първата дето ще го подкрепи...но докато не се установи някъде насигурно....И въпреки,че оня ден бях написала на Ладида,точно ,че не си струва да си губят времето с мълчание и разминаване-сега правя същото.Та на този етап,по въпроса за колата моето становище е -НЕ и то категорично.....А и най-много се ядосах,щото ме накара да се обаждам на нашите-дали не могат да помогнат с някой лев...и това вече ме довърши-нестига,че открай време все те са насреща за каквото и да е....аман ,направо им се ядосвам и на тях ,че така го научиха...що не се обажда на майка си....Извинявайте за това ,че пак ви натоварвам с личните си проблеми,ама усещам,че ще експлоадирам ако не го направя....
Ирка,пиши ме и мен към героините/тук се възползвам да благодаря и аз на всички дето успяват да изчетат и моите безконечни постинги/,и да знаеш,че групата от Пловдивските мами и бебета ще бъде строена за вашето пристигане-още повече,че тук си имаме само една мома-Калина, и пада люто ухажване...та нека да ви поухажваме и вас...А за това,че си сама и изнервена...знам за какво сатава въпрос,аз също съм без помощници/освен за гледането на Сами,което си е от най-голямо значение за мен в момента/,но виждам каква е разликата,когато се опитваш да си спокоен и да не отдаваш голямо значение на чистенето,готвенето и т.н....сега се наслаждавам много повече на майчинствотои определено Иво е много по-кротък и послушен..Не,че съм зарязала всичко,но не се престаравам и виждам,че пак ми остава време..А за наспиването-успявам да се наспивам,като спя с него и давам да суче почти без да се разсънваме-така и двамата го докарваме поне до 8-9-10часа сутринта.За мрънкането-е и в момента ,нещо се мърмори в просъница...мисля,че и те сънуват и си преживяват емоциите на сън. И давай да ги видим тия рокли,че направо ни запали любопитството....
А сега да честитя на всички които днес имат повод да празнуват/не изброявам,за да няма пропуски/ и отивам да се стягам за утре....по-точно да понакупя готови сладки и соленки,щото много обичам да се плескам в кухнята...но не и сега....И стискайте ми палци за утре-дано не ми скъсат нервите разните лели и баби.....

А ако на някой обсъждането на подобни неща са му неприятни, ами, няма да ги обсъждаме, това е най лесно, а и нали има кърмачески форум, ще пишем за кърмаческото си ежедневие там /а и за да не се правим на героини, щом на някой му изглеждат така нещата/.
Но както и да е - точка по въпроса.

Да, ама не! От 14.00 досега само майка ми и една приятелка го гушна. Другите - 

Уфтсъ!
То или храня беб, или го друсам, или го пазя да не го "полазят"
Ама най-ме дразнят, че викат като на селски събор. 100 шъти ги помилих, и вратите затварям - те пак отварят и викат. ИСКАМ СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ
, че ще ви досадя
.
, и сега с бебето познай как чистя с едната ръка и бебето в слинга.... незнам да се смея ли , да плача ли....много са ти готини роклите, розовата ме кефи много, макар че ако искащ да си по - официална - синята според мен или пък ако е вечерта сватбата. иначе розовата много ми хареса, толкова е свежа

Сигурно броиш дните до полета за Бг, на мен цели 2 месеца ми остават
Колко време ще си там? Мисля си , че имаш достатъчно мляко за Елла, щом така ти се пълнят гърдите като пропусне едно хранене 
Почти
Айде, дано ме остави да подремна.