Вижте МАЙското човече - втори месец кара вече!

• 14 406
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Първо да благодаря на Бубилина и на всички за моралната подкрепа   bouquet  bouquet!!!
Усещам как малко по-малко ми се повдига духа - благодаря отново !!!

Ирка , забравих какъв е повода , но мисля , че тъмната рокля те прави по - финна и елегантна / розовата е много красива , но сякаш е повече за дневно събитие / ... а ти си изглеждаш перфектно - няма нищо излишно по теб !!! Много сладък надпис има на тениската на Елла ... а пък и тези дънки-иииииииииии ... страхотна е !!! ... абе аз като се замисля май  newsm78онази вечер сънувах , че раждам трето  ooooh! ... / за ужас на таткото Shocked /

А пък този Пловдив ... на пъпа ще ми изникне - така го " мечтая " ... ама мъжо не ще и не ще да ни доведе . Кабранска в каква хубава градинка сте се снимали само - тук можем да мечтаем за такива !!!

Лека нощ - дълга и спокойна на всички мами и бебоци !!!

# 211
 newsm08Здравейте и от мен.Преспах Ивето и веднага се залепям за компа.
Гледам Ирка се е появила на фронта smile3506.А и сварила че 3 пъти се включила.Ирка ти май докато не пишеш че после като се отприщиш,няма спиране.Чакай и аз да кажа за роклите-На мен повече ми харесва тъмната с отвореното деколте.Като имаш какво да показваш слагай нея.И без това е по официална.Иначе и розавичката е хубавка но е по-затвореничка откъм бюст.Видях и Елла колко е пораснала и каква красавица е станала 4470.На кой прилича бе,немога и немога да определя newsm78.
Ние днес бяхме на консултация.Тежим 5500 и сме дълги 60.Това добре ли е.В нормите ли сме си?Иначе аз Ивето го храня с Фризовом по 120 на ядене.
Трябва да ти кажа, че и в София доста майки не са и чували за други ваксини освен тези от касата.
Ми Ани според мен или майките не са се заинтересували или лич.лекари не са ги осведомили.Но лично аз при условие че знам че има по добра ваксина и разбира се мога да си я закупя,определено нея ще сложа на детето си.И все пак исбора си остава твой.
ИСКАМ СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ  #Cussing out

Крейзи желая ти го от сърце,мила.Дано по-скоро се сдобиете със собствено жилище newsm17.За едно младо семейство е най добре да са си отделно и сами да се справят с проблемите си.

Лелеееееее ooooh!,щях да забравя да честитя на всички бебоци който днес правят 2-месеца.Сладурковци,растете живи и здрави.Много да папкате,да слушкате,да спинкате и да не се разболявате.
Айде чао от мен,отивам да лягам.Ама първо ще нахраня малкия и тогава,че нещо се размърда.Усети че времето му за папкане дойде.Целувки  love001 на всички и лека нощ.

# 212
Дааа,правя ги тези номера-като се появя и от мен отърване няма.Много ви благодаря,момичета за хубавите думи за Елла!!!По въпроса на кои прилича се надявах много да кажете на мен,нищо,че не е вярно. Mr. GreenОпределено на баща си.Но сега,като започна да се очовечва,взе и на мен малко.Благодаря ви и за мненията за моите рокли.То е ясно,че с 3 сватби ще сложа и трите,но исках да знам с коя изглеждам по-добре,за да знам на коя сватба с коя.Днес официално наех таткото на нова длъжност-антицелулитни масажи.Ама и тои не се оплаква,ще му се да има пак строино гадже Laughing.Аиде лека нощ,че малчуганът спи и ще се присъединявам

# 213
Даааа, Ирка, Бебка ми е дългокоса - копие на татко!!! А и със същата прическа се роди, като неговата... дори и гел не й трябва. Относно фигурата изглеждаш перфектно за раждала преди 2 месеца. Скоро ми препоръчаха масажистка, която на раждали мами сваляла по 4 см от обиколката на ханш бедра и талия.Само не разбрах за един път или за няколко процедури Sick За родилите нормално можело да се започне веднага, а оперираните да са сигурни, че шевовете не ги дърпат. Относно роклите- Моя фаворит е розовата...особено със подходящи обувки....предлагам и 2-3 посещения на солариум и ще си неповторима за дневна сватба. Другите две /са еднаква кройка нали?/ според мен са за вечерно време. И с прибрана на кок прическа  newsm78.
Ох да не пропусна да поздравя всички празнуващи!!! Още не успявам да различавам всички по имена, но обещавам да се поправя. С пожелания от нас със Аделка за щастлив и безгрижен живот. Да се слушкате и обичкате. И нека всички мечти станат реалност   bouquet

Последна редакция: нд, 16 юли 2006, 09:00 от Екатерина

# 214
  • София
Ирка на мен и двете рокли ми харесват, но синята е по-официална, а розовата е за дневно празненство.
Imar мерси за комплимента, приемам го лично, защото и двамата дечковци са взели моите очи. Иначе не съм забравила да питам за смяната на кръвта, но когато го направих беше по телефона и разбрах само, че се сменяла на 4 години, но как точно се брой не разбрах. Днес ще ходим при свекърите та ще разпитам по подробно.
Крейзи погачата се прави за здраве на детето и трябва да е приятно събитие. А ти както го описваш вашето си е борба за бебчо.

# 215
"Анна"Понеже видях че си писала на Ира за смяната на кръвта... Ако разбираш руски пращам ти сайт, който изчислява дали ще родиш момче или момиче въз-основа на смяната на кръвта : http://www.kid.ru/beremennost/2-1.php3
Но до колкото знам той е верен само ако не са ти преливали кръв по време на операция, а и не трябва да си  била кръводарител.

# 216
Ira, и на мен повече ми хареса розовата рокля. Много добре ти седят и двете рокли, а с обувки ще са още по добре. Сега да ти кажа упражнение за любовните дръжки, защото питаше.  Grinning Вземаш една гира 1-2 кг. отпускаш ръката свободно по тялото и започваш наклони наляво и надясно така че да усещаш напрежение отстрани където са любовните дръжки и после същото упражнение с гирата в другата ръка  - 3 серии по 25 във всяка една от посоките. Дано да съм го обяснила както трябва.  Peace
Мимозке, къде гледа мои снимки  Wink Аз по принцип спортувах 6 дни на седмица независимо как изглеждам, но сега не мога  Sad Ама два дни на седмица мисля че е добре. Но определено без дрехи не изглеждам перфектно (не ставам за плейбой)  Wink
Кабранска , като те слушам и според мен не трябва да се съгласяваш да купувате сега кола. А и момичета , какви са тези игри бе. И моя мъж си играеше на игрички, но откакто се е родил Ивко забрави за тях. Събота и неделя сутрин го води по разходки, че да мога аз да изчистя и да си направя някои козметични процедури, а следобед излизаме тримата.
А като ви слушам как се събирате по разходки , ми се иска и на мен да дойда с вас.
Бубле 79, къде ще ходите на море и за колко време?

# 217
  • Varna
   За срещата  Варна Балчик  Златни  бройте ме и мен, така или иначе по цял ден съм в хотела  ако искате заповядайте при нас. Ако днес моите мили туристи ми оставят 5мин спокойствие ще кача и нови снимки. Преди 10 дни бяхме на консултация с Бетка и тя вече е 5кг. и 58 см.  Май имам сили само това да напиша така съм уморена вече. То днес при пас започва международен лагер с изучаване на англиискии и постоянно пристигат групи лудницата е пълна.   Довечера имам среща с приятелката ми която си дойде от Лондон  иш по тоя повод мисля да отида в една стаичка да дремна.

# 218
Ирка, на мен също ми допадна розовата рокля, ако прибавиш и към нея някоя шапка с голяма периферия и подходящите обувки  Wink.

Крейзи, що не ги одряза тея баби. Аз такова нещо немога да издържа. Моята баба е от 10 дни у дома и вече ми идва в повече. Вярно много помага, но пък от към съветите просто равна няма. Все нещо им имало на децата, я болни били, я гладни били, абе все нещо намира. Сега съм и казала, че ако продължава с това темпо ще и дам червен картон и да си ходи.

Ох, и аз искам на море....... Cry

# 219
Честит рожден ден на Mimeto78 ! 
Честити 2 месеца на Ивайло на Valja79!

Ира, и аз съм от  героите  Wink Hug Аз много обичам дълги постове, стига да са подредени що  годе. Не, че другите не ги чета...ама то май много рядко някой да пише така..  Rolling Eyes
Аз харесвам повече синята рокля. Като за сватба повече подхожда според мен. Розовата като че ли е за онзи тип дневни сватби, където всичко е бяло, с много цветя и бели столчета - като тези сватби по филмите. Незнам какъв тип ще са 3-те сватби, но ти завиждам, че можеш да сложиш такива хубави рокли и да изглеждаш тоолкова добре  newsm10
Аз също съм на сватба - другата седмица  Crazy Кога мина това време....На мъж ми сестра му се жени, та се включваме доста активно, все едно за пак своята се подготвям  Heart Eyes Много е вълнуващо  Flutter

Пъпчето ние няма да го хвърляме. Аз "хвърлянето" го приемам като "изхвърляне на късмета" на детето. Като порастне и дойде време да избира средно образование (7-8 клас) мисля да му го дам и да му кажа да помисли много добре какъв иска да стане. После да го занесе на някое символично място и да се старае да бъде най-добрия в избраното. Така смятам ,че ще постъпи по-отговорно и ще приеме по-сериозно избирането на житейския и професионален път  Wink Ама и аз съм го измислила...  Joy

Нашият тати също играе много на компютъра, но когато го помоля да стане или да направи нещо, става веднага  Heart Eyes

ndv , благодаря ти  Heart Eyes  bouquet ДАНО това стане по-скоро. Ние от 1 месец говоим с мъжо по тоя въпрос, гледахме и жилищните кредити в няколко банки, но с неговата заплата от 380 лв. и едно майчинство ще седим при свеки засега. Пък като почна да работя или започнем собствен бизнес преди това, дано се отделим  Praynig

Екатерина, тези таблици от целия форум ги бях изкарала, няколко вида са. Тази, която ти даде специялно не ми позна. За забременелите на 21 излиза, че само през януари се правят момчета  Crazy 11-те други месеца ти донасят момиче. При мен процента на познаване беше около 30 % вярно  newsm12

Aннa , като цяло питата мина добре. Само дето двете дърти бабета останаха и искаха да го гушат бебо. Но аз се измъкнах с хълцането и те по някое време си тръгнаха  Mr. Green
А н и , това упражнение и аз го правех преди да забременея за стягане на талията.
Става и с вдигнати над главата ръце и навеждане настрани, като глътнеш корема и си представиш пред него пълна кофа с вода, която не трябва да разлееш  Wink Peace Така беше обяснено в някаква книга за културизъм, която четях по едно време  Blush
Така ми се тренира и на мен, и на езда ми се ходи, но още ме е страх.

А я да попитам - на кой му беше дошло вече? Нали имаше един първи цикъл малко след края на лохиите и после доста месеци може да не ти идва. Нещо таквова ми се върти....  Rolling Eyes
Ня някоя кърмеща майка да са и идвали "червените гости"? Защото на мен ми се получи нещо като лохии за 3-4 дни и боли точно като при цикъл. Само, че имаше и някакви слузести нишки като тапа  newsm78 Стана малко по-подробно май, ама се надявам да ме извините  Embarassed Не съм ходила още на преглед, че съм от срамежливите, но май трябва  Confused

Леле, ще раздавам и аз светещи табелки ГЕРОЙ   Crazy Mr. Green

# 220
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМЕТО 78!!!!!!   bouquetМНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ!

АНИ-видях ти снимките от подписа.Въобще нямаш нужда от фитнес  Wink Ох и аз като теб с дрехи съм добре ама по бански не ставам за "ПЛЕЙБОЙ"  LaughingСамо в бюста,ама е временно за съжаление.
Иночка супер идея непременно ще ти се обадим за срещата .
Екатерина- супер ти е аватара,страшна прическа имате.
Момичета кажете как слагате снимки на аватара ,обаче обяснете от А,Б...подробно и лесно да е  Wink
Абе това с колите да не е заразно???????Снощи такъв скандал заформихме на същата тема.. CloseИска да си купува неоправдано скъпа кола и отгоре на всичкото и работата му е такава,че всичко се чупи и цапа и той хич не пази ,ама хич.Съсипва за отрицателно време. Ама като се знам каква съм "Мека Мара" ще склоня сигурно  ooooh! А като видя ,че не посрещнах идеята с овации и пощуря,бълва по 100 в секунда,чак смешно ми стана...Ох ще видим... Thinking
Иначе игричко на компа слава богу няма ,щото горкия хич не е в час с  компютрите..Слава богу.

Хайде момичета нямам търпение да правим срещи. Hug

Ей почнах да публикувам и Крейзи ме изпревари за рожденничката..ТЦ ТЦ Tired

АААААА забравих за рецептата,ние така правихме девойка и тя е факт  Joy Ама ще я патентовам първо и така /шегувам се де/.Таак исках момиченце и все рокли и фибички гледах,а сега елате да видите де що има съм изкупила..Какво ще ги правя после не знам  newsm78

# 221
Честит рожден ден на Mimeto78 ! 
Честити 2 месеца на Ивайло на Valja79!

И от мен честито  newsm51 smile3525
А я да попитам - на кой му беше дошло вече? Нали имаше един първи цикъл малко след края на лохиите и после доста месеци може да не ти идва. Нещо таквова ми се върти....  Rolling Eyes

Крейзи на мен мила,ама аз не кърмя и сигурно за това.Иначе ми тека нормално и незабелязах нещо по-различно от др.пъти.
Иначе за правенето на момиченца трябва да ви кажа че всичко си е божа работа.От опит ви го казвам newsm62.И аз момиченце исках,дори бях убедена че такова ще излезе ама на вижтеме сега-Имам си две прекрасни момченца за което съм благодарна на господ. newsm17 newsm17 newsm17

# 222
mimoza - ще пробвам да обясня как се слагат снимките / на мен ми отне около 1 ден за да стане/. Първо трябва да намалиш размера на снимката която си избрала  на 160/200 пиксела. После да се регистрираш в някой "снимков" сайт и да си създадеш в него албум . Ето тук например http://snimka.bg   Важно е настройките на албума да са : Публичен албум .После натискаш в дясно : Добави снимки в албума. Там натискаш - Browse и зареждаш картинката от компютъра си. Натискаш Добави и тя се озовава на сайта. Когато е отворена на сайта в пълен размер натискаш дясно клик на мишката и изкарваш допълнителен прозорец : Properties. И там срещу Adress копираш пътя на картинката си, който трябва да изглежда по подобен начин :  http://images09.snimka.bg/000924170-thumb.jpg  . Този път го Paste - ваш в профила ти  в полето Имам собствена картинка:

Когато Paste - ваш пътя на картинката, обърни внимание на опцията в кръгче  задължително да е активен : Имам собствена картинка. И Натисни бутона Промени профила. Това е Simple Smile))

# 223
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМЕТО 78! МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ С МАЛКАТА ДАРИНА! newsm59

Момичета, няма ли желаещи за една срещичка на 5 - ти? Бях ви писала, но май няма навити или просто не е представлявало интерес...  Whaasup

# 224
Екатерина - а как се намаля р-ра на снимката??????Много съм зле! Embarassed Извинявайте ,че разводнявам темата!   bouquet
Благодаря ти за обяснението!   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт