Вижте МАЙското човече - втори месец кара вече!

• 14 407
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен!Най-мнакрая да остане ред и за мен пред РСто,че в събота и неделя мога само да го поглеждам жалостиво като притичвам покрай него-че през уикенда си е запазена територия наа господин Кабрански/старши/...то не е Need for speed,о не са филми на ужасите,че и разни фантастични сериали сме загледали...става само за ядене и за цигара/щото ако и това почне да парави на компа,ще има вече кардинални действия.../
Момичета,благодаря Ви за съветите и и утешенията,но тоя път няма да се предам без бой-не за друго,но тези дни за пореден/ да не казвам кой подред път/моят благоверен напусна работа и от понеделник ще започва нова-пак с голям ентусиазмзъм и големи очаквания...все едно там само него чакат та да го обсипят с почести/ и пари/...Та ,вчера така бях побесняла,щото ако има нещо сигурно насреща си-да купува-аз ще съм първата дето ще го подкрепи...но докато не се установи някъде насигурно....И въпреки,че оня ден бях написала на Ладида,точно ,че не си струва да си губят времето с мълчание и разминаване-сега правя същото.Та на този етап,по въпроса за колата моето становище е -НЕ и то категорично.....А и най-много се ядосах,щото ме накара да се обаждам на нашите-дали не могат да помогнат с някой лев...и това вече ме довърши-нестига,че открай време все те са насреща за каквото и да е....аман ,направо им се ядосвам и на тях ,че така го научиха...що не се обажда на майка си....Извинявайте за това ,че пак ви натоварвам с личните си проблеми,ама усещам,че ще експлоадирам ако не го направя....
Ирка,пиши ме и мен към героините/тук се възползвам да благодаря и аз на всички дето успяват да изчетат и моите безконечни постинги/,и да знаеш,че групата от Пловдивските мами и бебета ще бъде строена за вашето пристигане-още повече,че тук си имаме само една мома-Калина, и пада люто ухажване...та нека да ви поухажваме и вас...А за това,че си сама и изнервена...знам за какво сатава въпрос,аз също съм без помощници/освен за гледането на Сами,което си е от най-голямо значение за мен в момента/,но виждам каква е разликата,когато се опитваш да си спокоен и да не отдаваш голямо значение на чистенето,готвенето и т.н....сега се наслаждавам много повече на майчинствотои определено Иво е много по-кротък и послушен..Не,че съм зарязала всичко,но не се престаравам и виждам,че пак ми остава време..А за наспиването-успявам да се наспивам,като спя с него и давам да суче почти без да се разсънваме-така и двамата го докарваме поне до 8-9-10часа сутринта.За мрънкането-е и в момента ,нещо се мърмори в просъница...мисля,че и те сънуват и си преживяват емоциите на сън.  И давай да ги видим тия рокли,че направо ни запали любопитството....
А сега да честитя на всички които днес имат повод да празнуват/не изброявам,за да няма пропуски/ и отивам да се стягам за утре....по-точно да понакупя готови сладки и соленки,щото много обичам да се плескам в кухнята...но не и сега....И стискайте ми палци за утре-дано не ми скъсат нервите разните лели и баби.....

# 196
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДВУМЕСЕЧНИ СЛАДУРКОВЦИ!  Tada Tada Tada Tada Tada  

Първо искам да благодаря на всички, които споделиха моето мнение в така разразилия се спор и да поднеса искрени извинения  Mr. Green на мамите Кабранска, Мимозка, че не ги включих в "почетните редици" на кърмещите! newsm47 smile3503 smile3534
Съжалявам, ако съм била по - остра в изказванията си, но всичко написано от мен беше продиктувано от искреното ми възмущение спрямо факта, че някой тук "се държал" снизходително или подигравателно спрямо некърмещите мами. Всичко винаги е било продиктувано от най - добри намерения и желание за взаимопомощ. Peace А ако на някой обсъждането на подобни неща са му неприятни, ами, няма да ги обсъждаме, това е най  лесно, а и нали има кърмачески форум, ще пишем за кърмаческото си ежедневие там /а и за да не се правим на героини, щом на някой му изглеждат така нещата/. Peace За да няма "дискриминирани" и обидени... Яд ме е единствено, че не разбрах кой, къде, в какво и кога се почувства засегнат... newsm78 Но както и да е - точка по въпроса.
Като казах кърмене - вижте какво открих тук
Какво ще кажете да участваме и да се срещнем? Много ще се радвам ако има и други навити сред които и некърмещи  Mr. Green  Hug

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 17:46 от ol4eto

# 197
  • Бургас
Лелеее, Олче! Ама как е възможно синът ти да прилича толкова много на баща си?!  bouquet
Удивителна прилика, наистина! За първи път виждам бебе, което наистина да прилича на някого! Браво на таткото за силните гени! Евалата!  newsm10 newsm10

# 198
  • София
Анна твоето момиче е голяма сладурана  пу пу всеки път и гледам снимката и много и се радвам
Благодаря ти за комплимента (и тя ти благодари). Все повече заприличва на батко си,а той е голям хубавец и любимец на жените. Баща и да я мисли, защото е голям ревнивец.

# 199
МАЛКО ПРЕДИ РАПОРТА ЗА ПИТАТА

Уф, вече ще припадна, така ми се спи и съм гладна  Confused
А тъпите бабички още не се сещат да си ходят. Щяли да го чакат да се събуди бебето и да го гушат  #2gunfire Да, ама не! От 14.00 досега само майка ми и една приятелка го гушна. Другите -  smile3533
Егаси нахалитетните баби, особено едната  #2gunfire Тая дето се "сърдела" за името  smile3516
Ми да се сърди щом иска, сега няма да пипне бебето поне няколко месеца  smile3515 smile3513 Уфтсъ!  Mr. Green
Ох, отивам да ям, вече заспа #Cussing out То или храня беб, или го друсам, или го пазя да не го "полазят"  #Crazy Ама най-ме дразнят, че викат като на селски събор. 100 шъти ги помилих, и вратите затварям - те пак отварят и викат. ИСКАМ СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ  #Cussing out
Айде, стига съм се оплаквала  Crazy , че ще ви досадя  Mr. Green

# 200
  • София
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС ВТОРИ МЕСЕЦ!
Момичета това за колите май е заразно,че и нашия тати от един месец само за кола ми говори и днес докато буташе количката и  разглеждаше колите по улицата и безмалко да задушим бебо,че му падна възглавницата,която му е зад главата отгоре върху него,ама и аз заплес и докато видя,направо ми идеше да смачкам таткото #2gunfire,а сега чака да стана и пак да влиза в мобилето.
 Аз малко да ви се оплача,Иван днес се обрина целия и получи и едни червени петна по цялото тяло,все е дно съм го драскала зверски.Педито каза да спра кърмата за 24 часа,то аз не че я имам толкова,ама поне бебо ми беше като помпичка,а сега ще трябва да я цедя на ръка,защото с моята помпа нищо не излиза и ако недай си боже се окаже,че е от моята кърма незнам докога ще ми издържат нервите да се цедя,а знам че лятото не било хубаво да се отбива бебето.
 Относно  ваксината питах педито за ХЕИ и тя ми каза,че за първи път чува такова нещо,също така каза,че те от две години подавали сведения на ХЕИ-то каква ваксина поставят,за да започнели да я внасят,а и до сега никое детенце нямало проблем за ясла и детска градина и вече реших,че ще слагаме 5-валентната,въпреки,че ще ни е малко трудно през следващите три месеца,но но за детето щом е ще избутаме някакси.
Анна твоето момиче е голяма сладурана  пу пу всеки път и гледам снимката и много и се радвам
,аз направо се влюбих в тази кукла още като видях снимката за първи път,с тези хубави очи направо ми иде още сега да си я заплюя за снаха HugАнна,а ти дали си питала свекито си за формулата за разнополовите деца,извинявай,че досаждам ама като гледам какви хубави дрешки има за момиченца и какви са кукли и все ми се ще следващото отроче да е от женски пол,а мъжа ми в рода нямат нито едно момиченце само мъжкари правят,та се надявам поне ако има някаква формула да я пробваме пък каквото Господ даде.
Много дълга стана и мойта ама прощавайте,дано да има героини да изчетат и моите писания.Целувки на бебчовците

# 201
Аааааааааааа,рецепта за момиченце и аз искам...че нещо неможем да я налучкаме...пък и аз само в рокличките в детските магазини се заглеждам...
Крейзи-напомни им ,че преди залез трябва да са се изнесли...заради къосмета на детето...
Ох,аз съвети давам сега,ама  да видим утре какъв ще сме цирк...

# 202
Първа съм!Първа за срещи по Варненски/Балчишки улици!И роклята ще приготвим!Кабранска,не му се ядосваи-то има за какво,ама мъжете са такива бебета,че единствено игнориране помага.Днес съм се стегнала и чистя цял ден-то такава мизерия като вкъщи няма!Ако щете ми вярваите,но ми деиства на психиката като не е подредено и е мръсно.При мен това е мания-начин да контролирам живота,а сега е...Оле,ми мен сега ме е срам да пусна снимките.Защото твърде оптимистично погледнах на нещата.Според вас за 1 месец може ли да има разлика в ханш,бедра и т.н.,ако упорито правя упражнения?Еи,само аз съм калпазанка и не честитя на никои ннищо.Ама забравям докато си напиша поста newsm78.Не че ме оправдава де-затова честити ви втори месеци,малки мушмуроци-растете здрави,весели и непослушни LaughingАиде ред е на снимките

# 203
Екатерина,много коса това твоито детенеце,пу-пу!чак на мен ми се приисква да съм бебе-толкова доволно изглежда.Креизи,това бабите са егати нахалитетите!Пфу,разбирам те как се чувстваш.Аиде успех с изгонването!Сложих ги в албума за упражнения-за стимул,че ми трябва Laughing.Качвам и малко снимки при бебоците да си покажем новите дънки с Елла  Wink.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=45331&photo=5  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=35145&photo=185

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 20:21 от ira_d

# 204
  • София
Ако щете ми вярваите,но ми деиства на психиката като не е подредено и е мръсно.

същата съм, ира Simple Smile, и сега с бебето познай как чистя с едната ръка и бебето в слинга.... незнам  да се смея ли , да плача ли....много са ти готини роклите, розовата ме кефи много, макар че ако искащ да си по - официална - синята според мен или пък ако е вечерта сватбата. иначе розовата много ми хареса, толкова е свежа Simple Smile

момичета, да ви кажа за ДТК, като влезе бебето във 2я месец и може да се слага, смао трябва да има 30 дни помежду приемите, те са 3.

# 205
Само да не ме линчуват за проповядване на кърмене - но imar - ако ти си яла някаква храна и от това се е обринало бебето, по-добре не яж алергенни храни известно време, но продължи да го кърмиш. Дори и да имаш съвсем малко кърма, тя ще помогне на мъника да се справи със средата около него много по-лесно. Кърмата подсилва имунната система и предпазва от алергии. По-добре попитай в кърмаческия форум. Може да ти дадат някой съвет.
Люба - ух, колко ми е познато. Няма ли да им дойде акъл в главата на тези мъже. Аз изтрих всички игри от хард диска на мъжа ми и сега се готвя за "студен период". Ще му трябват поне 3-4 дена за да ги възстанови. Но нощеска пак остана в офиса да играе. И ако като се върне в къщи пак седне да играе  #2gunfire

# 206
  • София
Дойде ред най-накрая и аз да напиша нещо. Ама гледам бързо да пиша, че ще къпем след малко "рожденика", за да не озвучи целия блок от глад преди това. Ей, още малко занимавки тука и без малко да останете без почерпка, добре че сега таткото и сина гледат телевизия.
Ето, почерпете се: cheers Popcorn Drunk Wine Glass beer3 newsm64 newsm38
Честит втори месец на Мони, Жулиана и Мартин! Да са много послушни, усмихващи се и гукащи!
Ira, мисля че изглеждаш много добре и с двете рокли и дори не знам от къде ти трябва да сваляш. На мене ми се ще да се стегна малко, че след две седмици ще тръгваме уж за морето и не че ще правя много плажове, ама малко ще ме е срам да се покажа по бански, та ще трябва да взема радикални мерки. Дано не се отрази на количеството на кърмата, че и без това тия дни сме едни нервни. Не знам защо така, обаче Румен много често преди да заспи става нервен и много реве. Така се храним към половин час, след това още толкова се опитвам да го приспя, понякога не спи повече от 10 минути, упражнението по приспиването се повтаря и така докато дойде време за другото ядене. Добре че през нощта няма такива номера и си заспива дълбоко, а като го храня към 3 - 4, ако памперса не е за смяна и не се разсъни, моментално след хранене заспива.  Heart Eyes
Оня ден огласихме цялата градинка и привлякохме вниманието. Сигурно се учудиха хората, че бебето е толкова малко, а вади такъв глас - певец ще го правим.
Ние също още не сме хвърлили пъпчето и трябва да се замислим сериозно по въпроса.
Браво на вас, че успявате да си свършите къщната работа и са сте толкова производителни с писането. Мен напоследък много ме мързи - тежи ми, че не ми е подредена къщата, обаче въпреки това не си давам зор. Поне се радвам, че успявам да изчета всичко, продължавайте все така.

# 207
Ирка и на мен розовата много ми хареса, но и синята е хубава. Много добре си изглеждаш за скоро раждала жена Peace Елла също е голяма кокона и нейните дрешки са супер smile3521 Сигурно броиш дните до полета за Бг, на мен цели 2 месеца ми остават  Tired Колко време ще си там? Мисля си , че имаш достатъчно мляко за Елла, щом така ти се пълнят гърдите като пропусне едно хранене Hug И моята така правеше, много нервничеше при сукане, но сега рядко се случва. Както са ти казали другите мами има доста причини за това. Но като стане опитно сукалче към втория месец, хич няма да ти виси на цицата вече и ще ти е много лесно. Йонката суче за 8-10 мин вече и аз намирам време и за други дейности.
  Нашето пъпче мисля да го хвърля в родината, но къде точно не съм измислила. Просто искам да знае от къде е bg
  Аз съм си герой , винаги чета всички постове от-до, не пропускам Outta Joint Почти Laughing
 Изкарах ужасна нощ, дребка се събужда на всеки час и сега заспа и мисля да лягам с нея пак, че главата ще ми се пръсне, чувствам се ужасно като не се наспя Sick Айде, дано ме остави да подремна.

# 208
ИРА и двете рокли са страхотни!!И ти изглеждаш супер ,тъмната обаче е по-официална.
А ЕЛЛа е голяма кукла и супер дрешки има..Браво искам и азззззззззззззззззззз  Crazy Rolling Eyes

# 209
  • София
Страйпер и аз искам да продължа да кърмя,но ако кърмата е виновна за обривите ще се наложи да спра.Не съм яла нищо ново,да не говорим,че даже малко шоколад не си позволявам да хапна заради кърменето,а толкова го обичам,а днес преди да се появят бях яла само една активия,дали може да е от нея newsm78.Тази вечер защото Иван няма да яде кърма източих цели 60мл ,а друга вечер хич я няма #Cussing outДано утре да са изчезнали обривите,че до понеделник незнам как ще изкарам,докато нашето педи се прибере от вилата.
 Ира направо си супер за скоро раждала,а за един месец предполагам,че ще успееш  съвсем да влезеш във форма.Приятно изкарване на сватбата.А Елла е страхотна,все като видя момиченце и се разтапям,благородно завиждам на женските мами.

Общи условия

Активация на акаунт