Вижте МАЙското човече - втори месец кара вече!

• 14 407
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Е,не мога да се сетя за втория въпрос.Ама друго се сетих-добре дошла на Екатерина и малката Адела! Мами,не се ядосваите за колите бе!Пак е кола-моят мъж се е заплеснал по плазмени телевизори-егати глупостта!При настоящето ни цветущо финансово положение е за бои.И,Кабранска,обръщам се към теб като към сериозно момиче-аз се прибирам на 28 юли и мнооого искам да си ударим една срещичка с пловдивските мами!Може ли отсега да се уговорим,че нямам търпение!Освен това да уведомя официално,че 15-19 Август ще съм на Златни пясъци,но няма да мога да ходя на плаж естествено с малчо и затова призовавам варненските мами!Аааа сетих се бе!Купих си две рокли,че съм на 3 сватби лятото и се самоснимах/малко смешно и некадърно стана ама.../та исках да ви ги покажа да дадете идея коя ми стои по-добре.Държа да отбележа,че знам,че трябва да отслабна,за да ги нося и че в момента гледката е леко комична.Но нали си вярвам Laughing Та въпросът ми е:как да дам линк?Те са записани във фаил в комппютъра.Но,моля ви обяснете по-така като на малоумен.Еи,то пък клавиатура да не ми дадеш в ръцете,ще изтормозя света с моето писане  Embarassed

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 01:53 от ira_d

# 181
Ира, значи вече имам табелка Герой, защото изчетох всичко, което беше написала и даже ми беше много интересно Simple Smile
Ира - в началото на темата има линк към snimka.bg Логни се с  юзър maiski и паролата, отиди на някой албум и качи снимките. Всичко е на български - ако имаш проблеми - пиши пак.

Забравих да попитам - Ира, нали знаеш препоръката да спиш, когато  и Елла спи - зарежи всичко друго и се наспи. Аз така правя и се чувствам идеално. И понеже Криси спи повече от мен имам време и да свърша нещо.

# 182
Първо кърмещите:Елла понякога реве много/сякаш е гладна/,но или не захапва изобщо или захапва,пуска и пак реве.Търси,а като дам,се сърди.Понякога се чудя преяла ли е и търси утеха или е гладна и предпочита шишето.
Тук по форумите го наричат кърмаческа стачка, но аз не съм съгласна с това определение. Адела ми го прави по 1-2 пъти на ден и вече съм убедена че  причините са две или много и се спи или и се ака и се опитва да се напъва. Винаги когато и се донанка започва да дъвче и плюе, извива се рязко и нервничи. Друсвам я няколко минутки на ръце / само трябва да си спокойна, без нерви/ И тя отлита в страната на сънищата!!!
Има вероятност да го прави защото цицата не й пуска както шишето и не иска да се труди. Аз когато съм извън къщи майка ми храни Аделка с Фризолак или замразена кърма. Даваме й ги само през най-малката дупка на бибероните на Авент-"1" / На Chicco са доста по-широки нулевите/
Успех!!! Пък ако толкова не и се кефи на гърдата - цеди се и това е Simple Smile))))

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 06:05 от Екатерина

# 183
Ирка, и мен ме включи към ГЕРОИТЕ. Аз не съм от кърмещите, но все пак да си дам мнението. Велизар когато напълно се отказа да суче беше по същия начин. Дам му цицата, видимо е гладен, плюе и пак я търси, пак плюе и пак търси. Явно това, че го дохранвах от шише му спря стимула да яде от цица, нали с шише е по-лесно. А лека за доспиване, гушни си бебка до теб погали я по главичката и ще си спите сладко. При нас действа.

Е хайде от нас едни големи цунки, отиваме на вилата да отморим, не че много съм се преуморила, но поне да разнообразя обстановката.

# 184
Здравейте,
Днес да ви почерпим Simple Smile
  party023  smile3510  beer Misc Baby Bottle
Или там кой каквото употребява Simple Smile
ДНЕС Правим два месеца

Честито и на Руменчо........ на мама Бабъл ......ако не се лъжа
(ама много съм зле с помненето на имена.....дано не стане грешка)
За неговия Втори месец ............ ейййй големи момчета станаха Simple Smile
Особено нашето.......минахме вече 4-те кила Simple Smile малко ама ги минахме Simple Smile
Честит втори месец и на Жулиана на мама Мимозата и на  Мартин на мама Денз

Добре дошла на Екатерина сред нас.....и на бебе Адела

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 08:53 от BgViki

# 185
Ирка, за буйстването - Тони прави така при няколко положения:
- спи му се и не иска да яде, а му пуска прекалено много - пробвай да я приспиш по друг начин;
- суче много бързо и го боли коремче в последствие и много се нерви.. само дето става малко омагьосан кръг  Rolling Eyes
- пуска много бавно а той МНОГО гладен - тогава давам другата гърда или прилагам компресия на гърдата (стискаш с ръка докато потече мляко, както му е в устата и като усетиш, че почва да гълга пускаш)
- може и кърмаческа стачка да е .. пробвай кърмене на тихо и тъмно място и докато е сънена - като спят папат най-добре  Wink
- малко кофти с тия шишета, че накрая съвсем може да не иска мама ..
Не се предавай! Гладна няма да остане..
И на мен понякога млякото ми е малко.. ама си висим по цял ден за папане и се оправят нещата..
Сутрешното "напъване и изтягане" и при нас го има. Като почне да се разсънва пъхам цицата в устата и той суква няколко пъти и заспива обикновено.. Ама се кърмим легнали и спи при мен.. Не знам вие как сте, ама аз така най се наспивам. Ако така не стане - гушкам го малко и се разхождаме из стаите или се кърмим в движение - е това вече си е приспивателно отвсякъде  Mr. Green
И те чакаме в Пловдив да знайш  Hug .. Нашта секта много бойна  Joy

А като сме в тона на "гоститата" - БУРГАСКИТЕ МАМИ правите ли си срещички  Flutter Ше ви дойда другата седмица на гости малко да подишаме морски въздух  Crazy .. то плаж няма да видя таз година, ама поне по градинките да се помотам  Blush

# 186
Ирка, хайде качвай снимките ,нямам търпение да видя роклите. Качи в някой албум както казва Страйпер и после копирай линка в поста си да не търсим в кой албум си качила снимките.
Честити 2 месеца на Мони на Бг Вики!

# 187
Здравейте Simple Smileпърво искам да благодаря на тези които ме подкрепиха,второ да приема извиненията на тези които ги поднесоха и сега по същество-не знам какво им се чудите на тези ваксини решението е много просто-идвате във Видин и тук проблема е решен-избор нямаш  SadКогато попитах моята детска лекарка тя каза ,че има само тази от касата , има и другите ваксини,но те се поставяли само на запад и в Б-я само на проблемни деца с епилепсия и т.н. и то в специални болници,а не в нашият град Mr. GreenТака ,че аз слагам обикновената и при първа възможност сменям лекаря(то с кого ли)Те другите майки ме гледат странно като ги попитам каква ваксина са сложили Sad Sad Sad

# 188
Добро утро (за мен) иначе добър ден майчета!

Честито на паразнуващите днес   bouquet!

Ирка, пиши и мен към ГЕРОИТЕ  Wink. Това за рева на гърдата и при нас го има. И аз съм забелязала, че когато му се спи така прави, а не е гладен и не иска да яде. Тогава го гушвам и го приспивам. някои път пък го прави, защото гърдата не му пуска бързо мляко, а той е гладен и иска да му тече по-бързо..всъщност както Духи е обяснила.
Ако знаете как ви завиждам за срещичката в Пловдив - и аз искам, ама другата година  Sad.

Ние се прибрахме през нощите. Концертите бяха супер, особено този на Скин. Имаше страшно много народ. Направи ми впечатление, че много културно са го измислили тук за боклуците - първо е забранено внасянето на стъклени бутилки и кутийки(алуминиеви), ако си купиш нещо за пиене и ядене плащаш чинийките, чашите и приборите и като ги върнеш - ти връщат парите.

Аз си бях взела помпата а се изцедя, ако гърдите ми се напънят и бях я сложила в една непрозрачна торбичка в на мъжа ми раницата и като го проверявалслужителя, изкарал торбичката и опипвал, опипвал, хвърлял  несигурен поглед ту към нея, ту към мъжа ми и тогава мъжа ми му казал, какво е това и че е на жена му  Joy  hahaha. Тогава служителят набързо е напъхал обратно в раницата. Май му е станало неудобно.

# 189
  • София
Здравейте Simple Smileпърво искам да благодаря на тези които ме подкрепиха,второ да приема извиненията на тези които ги поднесоха и сега по същество-не знам какво им се чудите на тези ваксини решението е много просто-идвате във Видин и тук проблема е решен-избор нямаш  SadКогато попитах моята детска лекарка тя каза ,че има само тази от касата , има и другите ваксини,но те се поставяли само на запад и в Б-я само на проблемни деца с епилепсия и т.н. и то в специални болници,а не в нашият град Mr. GreenТака ,че аз слагам обикновената и при първа възможност сменям лекаря(то с кого ли)Те другите майки ме гледат странно като ги попитам каква ваксина са сложили Sad Sad Sad
Трябва да ти кажа, че и в София доста майки не са и чували за други ваксини освен тези от касата. Поразпитах насам-натам и реших пак да си минем по процедурата с полагащите се ваксини, а по нататък да и сложим само допълнително противоменингитната. Така направихме и с баткото и нямам оплаквания.

# 190
                                                 bouquet  ГЕРОИ   bouquet

Ето това е за вас,мамчета!
Аз,аз,аз отново.Много ви благодаря за съветите и разясненията по моите два въпроса!Помогнахте определено.Елла е почитател на висенето,но за жалост не е случила на маика,която да и позволява да си седи без да яде. Mr. Green И понеже за нея това е цяло щастие,не ми се вярва да се "отучва".Пък и 80-90% е на кърма.Но всичко друго звучи много логично!Вече реших,че докато не ми забраните тотално да пиша тук,ще ви се оплаквам с пълна сила как не спи и нямам кърма-тази нощ откара 6 часа без да се събуди и гърдите ми тази сутрин текат на поразия.Явно в мрънкането му е маиката Laughing.Сега да се включа и аз за ваксините.Тук в Англия слагат само тази с 5-те елемента.Някъде в средата на 2-ия  месец.Доколкото знам е много добра.
Само аз не съм ви разказвала за моита питка.Първо,питка е силно казано предвид вида и,ама какво да направя като съм с две леви.Поканих само една двоика,защото повечето вече са идвали да я видят,а съм прекалено уморена да посрещам и изпращам половин Лондон./и мааалко мързеливичка,но само на вас казвам/.Бяхме обаче на църква.Бг поп беше на почивка и един англичанин го заместваше.Можете да си представите цирк с отче наш с неговия акцент и остатъка от пеенето на англииски.Освен това явно човека не беше чел нищо за бебета и като взе да я подхвърля...изправиха ми се косите!Ама и аз съм неблагодарна-постара се човекът.
Кате,само като си представих опулената физиномия на оня с помпата и се разхилих.Ти не се притесняваи,ние другата година пак ще те тормозим да доидеш на среща.Виж само Духи колко добре описва "сектата"-то да ти се прииска да отскочиш утре.И даите наистина идеи за пъпчето!Аз мислех в Оксфордския университет,ама като се размислих-да не стане някои забит зубър?Искам да е щастлива и да види красивите неща в живота.ще взема да отида на някоя фимова примиера/е отвън де,като влизат/ и да го подхвърля сред "звездите".Само да не ме арестуват Laughing.Роклите ще кача след малко,че нещо няма интернет компютъра,а в лаптопа ги няма.И се съсредоточете върху тях,не знам как става работата с тоя фото шоп да скрия другите висящи красоти.Като казах висящи красоти-вие какви упражнения правите за така наречените любовни дръжки и други подобни "израстъци" отстрани?Приключвам,че работата върви към втори "герои".

# 191

Дано да се види снимката...  май се вижда само като се копира пътя в нов прозорец. Още съм боса за другите умения.
Та да се похваля...Току що се върнахме от риба. Намазах Адела с 40-ти фактор на Чико. И издържа без да мрънка около час и половина. И сега спинка като къпана.

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 18:59 от Екатерина

# 192
Анна твоето момиче е голяма сладурана  пу пу всеки път и гледам снимката и много и се радвам

# 193
Здравейте мами и сладки бебоци!
ЧЕСТИТ 2-РИ МЕСЕЦ НА Мони на мама Вики, на Румен на мама Бабъл, на Жулиана на мама Мимозата и на  Мартин на мама Денз! Да са живи и здрави, много да папкат, пълнят пампи и се смеят!
Вечерница, знам, че има моменти, в които не е възможно да утешиш някого, но само искам да ти кажем, че ни липсват твоите постинги - от една страна от професионална гледна точка, а от друга като човек и тук всички сме готови поне на първо време да изразим мнение, да дадем съвет и т.н., което спомага донякъде за решаването на проблемите.
Ладида, радвам се ,че бързо се е разрешило това неразбирателство между вас. Браво, аз докато изкажа мнение и вече проблема не съществува! Още едно потвърждение за помощта на всички тук!  Peace
Кабранска, не се сърди на мъжа ти. И ние сме същия случай - мъжа ми в повечето случаи решава набързо нещо, докато аз трябва да го обмисля, премисля и т.н. и докато се натутам някой път - после ми идва да се изям отзад. В много случаи съм вдигала скандали за такива "прибързани" и "необмислени" покупки, но в последствие съм осъзнавала, че той е взел правилно решение, а ако го бяхме мислили ........ може би и в този форум нямаше да пиша .... Добре, че не влиза тук и не чете, че аз пред него си отстоявам мнението и не си признавам много, много грешките.
Хубав ден на всички и много  Hug по пухкавите дупета!

# 194
 newsm38
Черпим ви за Втория месец!!
Честит 2м на мони на Бг-Вики,на Румен и Мартин!!  bouquet

Благодаря на всички за пожеланията.

Ира-Д и аз съм герой  LaughingДавай бързо роклите да ги видим.За да ги качиш първо трябва да са свалени на компа ,после като отидеш с потр. име и парола в Снимка.Бг отивеш на някой албум и добави ,тогава на Брауз и си избираш една по 1 снимките..
За идването ти на Златни пясъци включвам се и аз!! WinkПърво е близо и аз може да дойда ,но не знам как е с пропуските на коли там и второ ако си с кола може и ти да дойдеш ,че да ти покажа красотите на Балчик.За Варна ако е също можем и там да направим срещата.Представяш ли си ако сте по 1 и също време със Смайли,ще стане супер...Непремемнно искам да се видим и да облечеш на ЕЛЛА оная хубавата рокля/дето мъжа ти беше казал и момче да е пак ще я носи,че толкова пари дадохме  Laughing/
Екатерина не се отваря снимката ти дори и в нов прозорец..
Абе АНИ какъв фитнес какви чудеса ,защо ти е ти нямаш нужда нали ти видях снимките  Wink

Общи условия

Активация на акаунт