)))) 

малко ама ги минахме 

.. Нашта секта много бойна 
Ше ви дойда другата седмица на гости малко да подишаме морски въздух
.. то плаж няма да видя таз година, ама поне по градинките да се помотам
първо искам да благодаря на тези които ме подкрепиха,второ да приема извиненията на тези които ги поднесоха и сега по същество-не знам какво им се чудите на тези ваксини решението е много просто-идвате във Видин и тук проблема е решен-избор нямаш
Когато попитах моята детска лекарка тя каза ,че има само тази от касата , има и другите ваксини,но те се поставяли само на запад и в Б-я само на проблемни деца с епилепсия и т.н. и то в специални болници,а не в нашият град
!
. Това за рева на гърдата и при нас го има. И аз съм забелязала, че когато му се спи така прави, а не е гладен и не иска да яде. Тогава го гушвам и го приспивам. някои път пък го прави, защото гърдата не му пуска бързо мляко, а той е гладен и иска да му тече по-бързо..всъщност както Духи е обяснила.
.
. Тогава служителят набързо е напъхал обратно в раницата. Май му е станало неудобно.
първо искам да благодаря на тези които ме подкрепиха,второ да приема извиненията на тези които ги поднесоха и сега по същество-не знам какво им се чудите на тези ваксини решението е много просто-идвате във Видин и тук проблема е решен-избор нямаш
Когато попитах моята детска лекарка тя каза ,че има само тази от касата , има и другите ваксини,но те се поставяли само на запад и в Б-я само на проблемни деца с епилепсия и т.н. и то в специални болници,а не в нашият град

ГЕРОИ 

по пухкавите дупета!

Първо е близо и аз може да дойда ,но не знам как е с пропуските на коли там и второ ако си с кола може и ти да дойдеш ,че да ти покажа красотите на Балчик.За Варна ако е също можем и там да направим срещата.Представяш ли си ако сте по 1 и също време със Смайли,ще стане супер...Непремемнно искам да се видим и да облечеш на ЕЛЛА оная хубавата рокля/дето мъжа ти беше казал и момче да е пак ще я носи,че толкова пари дадохме
Препоръчани теми