Вижте МАЙското човече - втори месец кара вече!

• 14 396
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Здравйте.

С огромна мъка искам да съобщя, че дъщеричката на mcheuz почина....
Нека се помолим за малката душичката и запалим свещичка Praynig Praynig Praynig

Нямам думи да опиша скръбта си! Жалея и плача за малката душичка ... Неко почива в мир!

# 241
  • София
Миличка mcheuz!

Незнам какво да ти кажа - думите в такъв момент носят повече болка отколкото утеха...
Много се разстроих, плача заедно с теб, всички тук сме с теб и се молим за теб и малкото ангелче!  Cry Cry Cry
 Flowers Rose Flowers Rose

# 242
Боже, направо не мога да разбера, защо е толкова несправедливо да си отива това малко същество.  Cry Cry
mcheuz, каквото и да кажем ще е нищо, каквото и да направим ще е малко, болката ти е голяма и единствено можем да бъдем с теб. И аз ще се моля за твоето детенце  Praynig Flowers Rose Flowers Rose

# 243
Здравйте.

С огромна мъка искам да съобщя, че дъщеричката на mcheuz почина....
Нека се помолим за малката душичката и запалим свещичка Praynig Praynig Praynig

Нямам думи.....
Това просто не е честно
А ние нищо не можем да направим, за да помогнем
Животът е гаден

# 244
Здравейте мами Simple SmileАз тези дни започвам да се чудя с моя Александър-ами това дете почти не спи ThinkingКато се събуди сутрин към 05,30 и си будува по цял ден,та чак до към 18-20часа(е вярно има и спящи дни дето ги откарваме само в сън и будене само за ядене,ама са рядкост)Споделете моля има ли други като нас,че по книгите пише едни много часове за сън на тази възраст! newsm78Поздрави на вас и бебешоците Simple Smile

Ние сме така през ден...... ден спим непрекъснато.....ден се пулим
има си деца които си будуват.....просто си лежат в количките и се оглеждат....и спят много малко.......мисля че не трябва да се притесняваш .......стига да не плаче

# 245
  • София

мила mcheuz,

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 09:32 от vaniliaice

# 246
  • София
Мила mcheuz молая се за теб и малката душичка Cry

# 247
  • София
Огромна е загубата на mcheuz. Ще се молим за невинната душичка и за родителите й да преживеят загубата. Mcheuz, ние сме с теб.

# 248
  • София
 smile3518 Кураж mcheuz! Ние сме с теб!

# 249
mcheuz, моля се със сълзи на очи за мъничката душичка и за теб и твоето семейство!

# 250
  • Бургас
Моите искрени съболезнования за mcheuz! Нека почива в мир малкото ангелче! newsm17 smile3518

# 251
  • Пловдив
Мила mcheuz, думите немогат да намалят мъката ти само мога да се моля за теб и семейството ти.

Бог да прости малката принцеса   Praynig

# 252
Мили майчици,
мъката ни е огромна. Няма с какво да я сравня. Няма по-тежко нещо на света от това да погребеш детенцето си. За мен остава единствено утехата ,че бях при бебето си до последния му час. Милата душичка ме чакаше и издъна при в ръцете ми. Така бяхме заето до последно. Гушках я, пеех й , а тя в отговор ми стискаше пръста. Отърва се от мъките ,защото живота за нея за тези 2 месеца беше сама огромна мъка. Моля се там където е да е нахранена и нищо да не я боли.
За нас тя е малка звездичка ,която силно свети и пази кака  и батко.
Поклон пред светлата й памет

В отговор на това потресаващо писмо можем само да сведем глави и нека заедно да се помолим newsm17.Моите съболезнования Weary

# 253
  • София
Не мога да напиша нищо повече от това което са казали момичетата, защото сълзите ми замъгляват погледа. Много кураж Mcheuz!

# 254
  • видин
много се разтроих, просто не сдържам сълзите си
поднасям съболезнования на Mcheuz и семейството й
нямам думи и не ми се пише
нека всички я подкрепим

Общи условия

Активация на акаунт