Вижте МАЙското човече - втори месец кара вече!

• 14 400
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
 Мимоза -Коя програма използваш за разглеждане на картинки?  Във Всеки софуер отварящ картинки може да се намали. Но кажи какво ползваш за да съм по-подробна.

# 226
Олчето....... за 5-ти няма проблем.....аз съм навита
ама къде.................

# 227
  • София
Здравейте майчета и бебоци, най-после и ние да се включим, че напоследък нещо постоянно изниква и успявам само да ви изчета. Исках да се изкажа по някои въпроси , които засегнахте, но забравих (старост-нерадост) Embarassed
Докато не съм забравила : Честит рожден ден на МИМЕТО 78 и всички празнуващи бебоци да сте живи, здрави и много усмивки  bouquet
Ирка на мен розовата рокля много ми допада, но зависи от сватбата, определено тъмносинята е по-официална. С подходящи обувки и прическа ще бъдеш неотразима Laughing
Девойки исках да ви питам как се справаяте с рязането на ноктите на бебоците. Аз на 3-4 дни ги изрязвам. Много бързо растат, а самата подготовка за процедурата е доста дълга и бебка хич не търпи особено на краката.
ol4eto  предложението за среща на 5-ти нещо май съм  го пропуснала Blush, а уж ви чета редовно, принципно съм съгласна. Исках още нещо да пиша, но ми изхвръкна #Crazy Лек ден на всички и  Hug на бебоците

# 228
Симби ние ги режем с бебешка нокторезачка
обикновено го правя докато спи.....иначе само се борим
Ти така и не каза в кой микрорайон си Simple Smile

# 229
Здравейте,

ЧЕСТИТО на рожденничката! (въпреки, че не ви познавам още  Wink)
Ирка и двете  ти стоят добре, но на мен със синята повече ми харсесваш - но съм малко пристрастна - синьото ми е любимия цвят!

Днес водихме бебо на плаж! В Белчин баня - има топъл минерален басейн - много бебе-пригодно местенце е! Има полянка със шарена сянка, където правихме "бебешки" плаж Laughing, а има и дебела сянка - тип прохладна - където беше "бебешката спалня" Peace! А най-много ми хареса басейна - такъв който не трепериш докато влизаш. Пък и беше първото ми плуване от половин година  Joy!! И да ви кажа останах изумена - отварям аз слънце-защитното спрейче на Бюбхен и пръскам бебо по крачето и аххххх - ами тои е зелен на цвят  #Crazy ама наситено тъмно зелен #Crazy! Леле реших, че се е "развалил"   newsm78ама - не такъв си е - зелен hahaha - та да не стреснете ако го ползвате!

За софииските мами - само на 53 км от София е и горещо го препоръчвам!! Има скара и бира и за татковците  Wink!

Момичета - да се похваля - за първи път кърмих на открито - и хич не се притесних!!! Наметнах едно парео - и готовоооо!
Олче - ще се опитам за 5ти - дано таткото да е свободен да ни докара - тамън да се видим!!
Хаиде доскоро и  Hug на бебоците!

# 230
Здравейте мами Simple SmileАз тези дни започвам да се чудя с моя Александър-ами това дете почти не спи ThinkingКато се събуди сутрин към 05,30 и си будува по цял ден,та чак до към 18-20часа(е вярно има и спящи дни дето ги откарваме само в сън и будене само за ядене,ама са рядкост)Споделете моля има ли други като нас,че по книгите пише едни много часове за сън на тази възраст! newsm78Поздрави на вас и бебешоците Simple Smile

# 231
Здравйте.

С огромна мъка искам да съобщя, че дъщеричката на mcheuz почина....
Нека се помолим за малката душичката и запалим свещичка Praynig Praynig Praynig

# 232
  • Велико Търново
Да почива в мир малката душичка!

# 233
Мила mcheuz,

Нямам думи да опиша мъката си, като прочетох какво се е случило. Прегръщам те силно! Бог да прости малката душица  Praynig, знам, че сега е на по-хубаво място и не се мъчи.

Почивай в мир малка Мише!

# 234
  • Велико Търново
Честит Рожден Ден на Таня Арк!С пожелание за много здраве,щастие,любов и късмет!Нека всички твои мечти станат реалност!

# 235
Е,влязох наострена,да ви се оплача от това как мина питата и да ви осветля за развитието на нашата семейна война/т.е. да се поразтоваря и да ходя да спя/...но след постинга на emoli ,просто разбирам,че това са глупости и ,че всичко е напълно безмислено и дребнаво....
Да не дава господ на никоя майка да преживее това което в момента преживява mcheuz....Дано да намери покой малката душичка! И дано семейството и и намери сили да превъзмогне тази мъка!
Нека всички се помолим за малката принцеска!

# 236
Мили маиски мами,направо съм в шок от тази новина.Не мога и не искам да си предствя какво е сега на Mcheuz.Не знам и какво да и кажа и как да я утеша.Защото това не се преживява и утешение няма.Знам,че всяка от нас сега ще прегърне детенцето си и ще му каже колко много го обича.И нека тогава каже и на малкото Мишленце колко много мама го е обичала и колко много ще ни липсва.Сигурна съм,че то е на прекрасно място,където ще ни чуе и ще се усмихне.Душичката му ще е винаги около мама,защото ще я чака.Всички ние един ден се събираме с хората,които сме загубили.Дотогава мога само да се помоля за едно малко детенце и да кажа на Mcheuz,че ние сме тук за нея и я преръщаме силно!Плачем с теб!!!
  Момичета,благодаря за мненията,комплиментите и наа Ани за упражненията.Просто в момента ми е много мъчно и не ми се пише.

# 237
mcheuz, потресена съм от тези думи. Дано момиченцето е на по-добро място и след време да се срещнете отново.

# 238
С огромна мъка искам да съобщя, че дъщеричката на mcheuz почина....
Нека се помолим за малката душичката и запалим свещичка Praynig Praynig Praynig
Shocked Shocked Shocked
Милата mcheuz! Най-лошият кошмар за един родител, наистина няма утеха и не се преживява подобно нещо. Всчики сме с нея и я прегръщаме горещо!
 Flowers Rose Ще се молим за малката душица  Praynig
Никога не съм си представяла, че ще пишем такива неща в нашата темичка.
КОЛКО СИ НЕСПРАВЕДЛИВ, БОЖЕ!  cry
Много ми се плаче, едвам сдържам сълзите си, нашето тати също се разстрои и изпраща съболезнования.
Тя дано се държи и премине шока по-бързо.
Нека всички  изпратим мислено подкрепата си!

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 02:15 от crazybrat

# 239
mcheuz,  много съжелявам за загубата ти, плача и се  моля с теб Praynig

Общи условия

Активация на акаунт