Вижте МАЙското човече - втори месец кара вече!

• 14 397
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Msheuz приеми и моите съболезнования моля се за малката Михаела дано почива в мир Praynig Cry

# 271
Аз също искам да изкажа съболезнования на Mcheuz и семейството и. Зная, че няма думи, които да ви утешат, но знайте, че и ние плачем заедно с вас.... Не мога нищо повече да кажа, не мога да спра и сълзите... почивай в мир, мъничко мило детенце...

# 272
Това са jaki33 с нейната дъщеричка Дженика на 2месеца и 10дена и синът и Ники на 9години тук може да ги видите:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49545

# 273
Почивай в мир мило ангелче!
Цялото ми семейство изказва съболезнования на Mcheuz и семейството и.  Flowers Rose Flowers Rose

И все пак аз вярвах в успешния край на операцията cry

# 274
Това са jaki33 с нейната дъщеричка Дженика на 2месеца и 10дена и синът и Ники на 9години тук може да ги видите:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49545

# 275
Момичета, идва време за нова тема. Какво заглавие да сложим? И честно казано, незнам дали да я окрасявам темата и ако да - КАК  newsm78
Някой има ли желание да я пусне? Ако няма - аз ще я направя като станат 15-те страници. Peace

# 276
моите съболезнования на Mcheuz и семейството и. Почивай в мир малко ангелче.

# 277
Крейзи, нека следващата тема  е в памет на Мишето. Според мен не я украсявай, просто изнеси данните. А заглавието... newsm78 Може:

Едно майско бебче стана майско ангелче. Поклон!

За друго не се сещам, нека и другите предложат нещо.

# 278
  • София
Крейзи, ако можеш ти да пуснеш новата тема, ако имаш сили и време - всички ще ти бъдсем много благодарни, ти просто се справяш прекрасно! Heart Eyes  bouquet

В главата ми "назряха" 2 предложения за теми, вижте ако някое от тях ви харесва, ще се радвам. Embarassed

1. В молитва майчицата МАЙ-ска Бога слави - да растнат бебчовците палави и здрави!

2. МАЙ-ското ни бебче "пее" и на мама гука, и се смее!

Мисля, че с оглед на тъжното събитие, което ни сполетя първата е по - подходяща , ако решите изобщо да е някоя от двете Peace

Лека вечер и да нацелувате мъниците, аз днес съм адски посърнала и нямам никакво настроение, място не мога да си намеря от мъка... Cry

# 279
  • София

1. В молитва майчицата МАЙ-ска Бога слави - да растнат бебчовците палави и здрави!

много е подходящо заглавието според мен
 Peace

# 280
  • с/у ОколоМръсТното
...Едно майско бебче стана майско ангелче. Поклон!

Привет МАЙски мами,
Моля Ви (а и майката на Мишенцето на която съм братовчедка не би одобрила да се посърнали, заради нашата огромна мъка), не си кръщавайте Темата с тъжни трели. Детето бе истински борец... Радвайте се на слънцата си и на живота и заради нашето Мише, тя това би искала от нас. Нека живеем и заради нея. Praynig
Поздрави и весело лято Ви пожелавам   bouquet

# 281
Добре, ще пусна темата - Ето я.

Ние сме в криза на растежа  #Puppy dog Confounded
Снощи се будихме мноого пъти, през 2 часа. А Лео по принцип през нощта спи 12 часа с 1 пауза  Crazy
Днес хич не е спал, само мрънка и иска да яде. Давам и двете цици на хранене, всъщност суче 20 мин от едната - пауза 10 мин - суче 20 мин от другата - пауза. И пак отначало  #Crazy
Сега най-накрая заспа. Дано да спи тая нощ

# 282
Шани,  наистина ни е много мъчно. Разбирам основанията ти, мисля, че Крайзи е направила много хубава темичка и заглавието е подходящо Peace
 Крейзи , дано минете скоро този период, доста е неприятно това висене на цицата, но Лео си увеличава дажбата Party

# 283
Ужас ............ не знам какво да кажа, нямам думи, очите ми са пълни със сълзи, сърцето ми имам чувството че ще се пръсне.......... Почивай в мир малко ангелче! Моите съболезнования .............. ...

# 284
  Моите съболезнования.Моля се за малкото анггелче Praynig....

Общи условия

Активация на акаунт