Отдавна не съм се отчитала, просто докато Ви изчета и малката се събуди или нещо друго и не успявам да стигна до писането

Честит Рожден Ден на Галюшана, на тати на Момчил (наистина е одрал кожата на баща си, Иги), на сестрата на Катя и на всички от 9-ти, че и там имаше поне двама рожденника! Ма много ползотворен този месец юли, брей
Какво да ви кажа - ма никакъв късмет нямам, вчера ми дойде
а аз така се надявах докато кърмя да я пропускам тази месечна процедура... ма гадните хормони пак ми играят номера
Иначе Майчето има сополки и едва успявам да й почистя нослето докато е будна, затова започнах да го правя когато спи
Скоро и аз ще се опитам да й кача снимки в нета, че да се запознаете
Gerssy, дано по-бързо ти се възстановят рожбите.
Ани, ма как така ти паднаха пощенските кутии на крака? Всичките ли? Радвам се, че нямаш счупено, бързо възстановяване ти пожелавам!
bobsi_hrist - и мен ме влудява свекърва ми като казва на малката "Мамина", "На мама" и т.н. но не ревнувам когато я гушка, само дето я карам когато детето заспи да я остави в леглото.
А и по принцип не ревнувам малката, напротив радвам се, когато искат да я гушкат, да й се маймунят (този израз така ми се втълпи от Смайли
) все пак говоря за близките ми хора. Даже малко криво ми е, когато някой не иска да я гушне, че била много малка още
А тати помага. Първият път, когато го помолих да я преобуе + смяна на памперса ми беше много забавно и много мило да гледам как й говори и я залъгва докато се "мъчи" с памперса. В интерес на истината справи се много добре, без да давам инструкции. Помага и с гледането вечер, докато приготвя вечерята, а после негово задължение са съдовете. А през почивните дни повече помага, тогава успявам да спя и през деня
Крейзи, както винаги си оформила страхотно темата ни

Поздрави на майчетата и целувки за сладките бебоци
докато се мъчех да затворя нашата. Но да ви кажа днес стъпвам по - смело. Вече ми остана само едно огромно нацедено петно и малко смъкната кожа. И фитнеса няма да го пропусна днес
, само ще пропусна бягащата пътечка, но инъче ще си спаза програмата. А Звездолина и аз си мисля че у нас ще намирам време да тренирам, но уви, нямам такова. Затова ходя в залата, да знам че няма с какво да се разсея. 
ама няма да успея за днес. [/color] [/b]
Но нали почти не влизам тук, та няма на кого да се сърдя, че не съм разбрала... Нищо, ще има и следващи, надявам се. Целувки и прегръдки от нас, че кой знае кога пак ще наминем
,вече незнам какво да го правя,дайте някоя идея.
Направо ме шашкаш! Имам чувството, че не спиш бе жена! На мен времето все не ми стига, а ти с тези всички занимания направо нямам думи.
Дано повече не ви се случва..
.
Абе от сутринта до сега вече 5-6 пъти го чувам и това взема сериозно да ме притеснява.След 2 дена сме на ваксина и трябв да сме здрави.