Вижте МАЙското човече - втори месец кара вече!

• 14 424
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Gerssy - дано се оправи бързо малкия.

Руми, Иги - какъв плат ще е подходящ за слинга? И аз съм се запалила много. А и не ми е ясно как точно се връзва този плат.

Бързам да ви покажа снимките от преди час. Нали днес е по-хладно и реших да облека малкия в тези дрешки, които ни ги подари една мама от форума. Исках да й ги покажа. А и нали си харесвам момчетата бързам да ви ги покажа и на вас.
Макси е сърдит и затова на снимките е само бебето.

http://www.e-designs4you.com/snimki/Krisi/bluzka.html

Отивам да свърша малко работа, че вече прекалих с мотаене.

# 46
  • София
и се радвам на всякаква помощ, дори съм му благодарна като го вземе да го дундурка за 10 - 15 мин, че с това висене на цица не мога и до Белия дом да отида

олче, и вие така ли сте, и ние така, ей сега в слинга се кърмихме и сега така ви пиша, понеже спи...а се опитах да я оставя в слинга на дивана, и ей...за 10 мин спа това бебе и се събуди гледайки с ужас страшния слинг, който леко си беше нагънал до главата й  Shocked Shocked Shocked
....милото....и айде пак обратно в лсинга и така, аз чистих с моп, какво ли не правих, с нея в слинга...но пък иначе лесно се приспива вътре, малко суче и заспива..но пък нощес се буди на 3 часа и така поспахме..уж..то аз съм си перманентно недоспала...и дали е за хвалба или не, ама имам 2 кг останали от раждането.и те с ами на гърдите......дори имам чувство, че на места съм по кльоща..не ми остава време да ям като бял човек...с едната ръка придържам слинга да се кърми, че нашия дори в най-стегнато положение, пак ни идва малко дълъг...и с другата бутам нещо в устата  Sad
свеки идва да готви уж през ден, ама като почне със съветите, да съм й затваряла прозореца, че било течение на тези жеги......се... #2gunfire и предпочитам, да ям както има набързо, и вече ако заспи повечко, тогава нещо да спрятам..
вчера спа навън 3 часа, бяхме навън, но тогава нищо не мога да пипна нищо у дома...нищо, здраве да е... Tired

# 47
Здравейте момичета,

много драго ми стана на срещата - страхотни са тея бебоци. Rumya, къде мога да видя снимките, че нещо не намирам  newsm78 а уж гледах линковете в началото, но не намерих...
Иначе да похваля и нашия татко - всичко освен кърменето е и негова работа - особено нощем като трябва да се сменят наакани памперси. А ако не му дам да бута количката - направо се цупи Joy а иначе хич не съм ревнива, давам стига някой да поиска. Laughing стига да са с чисти ръце и лице де.

Много весел празник на galiushana!
Крейзи, страхотна тема, опеределено нашта е от оригиналните  bouquet

Gerssy, дано по-бързо се оправите!

# 48
Galiushana, честит рожден ден.

Аз днес се осакатих. Сега не мога да вървя. По скоро едва вървя. Пощенските кутии ми паднаха върху крака. Не успях да го счупя, но ми се смъкна кожата и стана голям оток. Веднага сожих лед и поне не се наду. Но не мога да стъпвам. Лека полека се предвижвам из стаите, но за разходка не ставам.  Cry Дано да ми мине по бързо , че и с фитнеса не искам да изоставам.

А за помоща и нашия тати  много помага. Когато си е в нас изцяло той се занимава с детето. Аз само кърмя. По принцип той го къпе, мие му дупето, после прибира, сменя памперси когато ми се спи, прави му масажи, забавлява го, стерилизира шишетата, прави чайчета, гледа го когато съм на фитнес, когато сме двамата , той бута количката....сигурно има още неща за които не се сещам. Много съм доволна от помоща му. Така имам достатъчно време за себе си.

# 49
Gerssy, бързо оздравяване на дечицата Praynig
  Нашия татко само дето не кърми Heart Eyes, много помага. Бебка не съм я къпала сама още и чак не знам дали бих могла Embarassed Никакво чувство на ревност нямам. Снощи имахме гости и правихме барбекю в градината  cookЙонката само в мен не стоя Mr. Green викам на гостите" предай без да връщаш Joy" Всички си я дондуркаха, а аз се въртях в кухнята и я накърмих два пъти. Определено беше в центъра на вниманието 4470 , толкова е щастлива в компания, само да има кой да и говори, да я държи, да и се маймуни, тя е доволна. Изобщо не плаче и се държи по-добре, отколкото ако сме си самички. Определено е по живота, като мама и тати  bigdance2
  Днес ще и вадим паспорт, скоро нали ще литне  Party

# 50
BgViki бяхме заедно в болницата. Толкова съм щастлива, че сте ми познати newsm44. Скоро ще кача снимки в албумчето и може би ще си спомните за мен newsm03. Супер среща сте направили smile3501

Даже сме комшийки Simple Smile В кой люлин си....
Обаче докато не пуснеш снимка няма да се сетя сигурно
и без това съм зле с паметта по принцип Simple Smile
Подсети ме де Simple Smile

Срещата на бебетата е на адрес :
http://snimka.bg/album.php?album_id=48125

# 51
 Simple Smile Здравейте момичета!
Днес ходихме на ортопед и ни казаха, че си имаме страшно готино дупе, което най-малко до пенсия ще изкара  Party
Много Ви благодаря за подкрепата.
Таня79, продължавам да стискам палци за Вас. Кажи какво показа снимката?
Нашият татко е златен. Не мога да си представя как ще се справя без него. Занимава Стела, дундурка я, дава и водичка, преобува памперси, мие дупе, къпе вечер, бута количка, разтребва, мие чинии. Общо взето като си е у дома работата си я разделяме. А той този месец си е често у дома. Ще видя как ще бъде следващия  newsm78
Приятна вечер майчета. До скоро.

# 52
  • Пловдив
Привет от нас,
Иги, честит ти рожденик. Честит рожден ден на Галя    bouquet

Честито и на всички празнубащи  Hug

Нашият тате помага много особено при къпането, той сменя памперсите през ноща, когато се върне от работа се занимава с малката, така и аз имам време да свърша малко работа  Grinning

А малката я давам на всеки от близките ми които иска да я гушка тъй като искам да я направя по контактна. Когато се роди в Белгия, традицията е всички познати и колеги да те посетят в болницата (стои се 6 дни), така че още когато беше на 1 ден започнаха да я гушкат така и тя свикна да е обкръгена с много хора.

Приятна вечер на малките бебоци и да спинкат много и мама покраи тях

# 53
Gerssy,бързо да оздравяват дечицата  Praynig
Ани и ти бързо да ти се оправи крака,горкичката кой знае колко боли.. Shocked
Гледах снимките от срещата -много сладки бебоци  Crazy Бубилина наистина е супер слабичка .И аз съм така ,но още имам да отслабвам.и
И аз  качих малко снимки.
Иги на оная снимка наистина си приличат баща и син,но на аватара прилича на теб,особено очите..Много е специфично и си е баш от тебе  Grinning Аз не се отказвам де  Mr. Green
Страйпър -много са ви готини дрешките и младежа в тях.

# 54
  • София
. Rumya, къде мога да видя снимките, че нещо не намирам  newsm78 а уж гледах линковете в началото, но не намерих...

Ели, отиваш на www.snimka.bg
потребтелско име maiski
паролата е  2006

Първият албум е "Срещи - софийски бебета"

Въпросче към пловдивските мами: дайте ми моля ви координати на добър педиатър и денонощна болница, за спешни случай. Ние с бебчо ще се присъединим към пловдивския отбор за някоя друга седмица от тая събота натам - отиваме си на село, което е на няколко км от Пловдив.
Ще се радвам да се разходим из градската градина или гребната някой път с вас   bouquet

# 55
Честито на Галя и на всички други рожденици! Дано винаги здраве и щастие да ги съпътства занапред! Най-добри пожелания и за малките месечковци, да растат винаги здрави и усмихнати!
Момичета, много хубава среща се е получила, дано и ние да можем да дойдем другия път. И снимките са чудесни, а това е защото всички сте такива свежи маминки с прекрасни бебоци!  Party
Крейзи, как намираш сили да се справяш, като не даваш бебока на никого? На мен понякога грижите ми идват в повече, особено, ако човечето е нещо кисело (като днес) и почти непрекъснато мрънка. И нашият тати много обича да бута количката, пълни коритото с вода, дундурка бебчо, занимава го, рядко обаче го преоблича и май само веднъж е сменял памперс (много несръчно изглеждаше отстрани, ама няма да му казвам, че няма да повтори  Simple Smile ). Аз бих искала вечер все пак повечко да ме отменя, но пък той ходи и на работа и донякъде го разбирам, че се връща уморен и понякога не му е до дундуркане и разнасяне. И на маймуна май се правя само аз, дрънкам каквото ми дойде на акъла, само и само да изкопча някоя усмивчица. С готвенето обаче много помага, защото аз не си падам по тая част, обичам да правя само салатки и сладкиши. Бебето го давам на всеки от близките, приятно ми е, че така му се радват.
Утре сутринта и ние сме на ортопед, дано всичко да е наред.
А н и, изтръпнах, като четох за твоето премеждие, дано да не е сериозно. Да ти кажа и на тебе ти се чудя, откъде тая енергия за фитнес, аз все се каня да правя упражнения и така си оставам. Нещо нямам стимул. Едно време плуване, тенис на маса, ски през зимата, а сега май нищо...
Айде, отивам да папаме и после да спинкаме, надявам се.

# 56
Здравейте и от нас(е той Ивето вече спи де)Но ние с баткото още сме будни.Не го знам утре как ще става за градина.Ще има пак да ми се моли-Още малко ма мамооооо.
Иначе малкия Иви,расте с часове.Всеки път баща му като се прибере от път и му се вижда много пораснал.От няколко дни и ние се смеем на глас,направо се разтапям като го чуя.Ама да ви кажа хич не е дащен на усмивки,сериозен мъж.Цял час му се пеня да му говоря и накрая едно-ХИ-ХИ.А  дядо му,докато му каже АГУ и веднага получава усмивка.Голям сладур е.
Ели,много е сладък Криси,ама не си ли го облякла малко дебеличко.Ние ако знаеш колко голи ходим из къщи.
Ани гледай бързо да се въстановяваш мила и друг път повече да внимаваш.
А по въпроса за помоща:
Моя мъж пътува но за сметка на това майка ми много ми помага.Особенно сега ,почти всичко тя върши горката.
Ирка а ти каде зачезна бе мила?Добре сте нали?
Gerssy желая ви по скорошно оздравяване .
Jaki33 евала за коража да закараш беба на плажа.Мен още ме е страх.Догодина.
Преди малко ходих да гледам албумчето-Ми то пълно с много сладки бебчета.Гледах и снимки от срещата.Малко ви завидях че софиянки се сабирате на лаф-моабет.Всички сте толкова готини.
Ох май много се разписах този път.А пък ко направих забравих да честитя на всички които имат повод за празнуване,рожденни дни и месечници.Много усмивки на всички ви.Айде бягам че баткото заспал с дрехите,а и малкия пропя.Чаооооо smile3503  love001

# 57
Ани, дано се възстановиш бързо и дано не те боли много.
Нинче - не, добре му беше. Тук валя почти цял ден и беше влажно и по-хладно. А и ние сме в гората и когато го изведох навън даже му взех едно леко одеало.
Мимозке, благодаря ти. Това е една от малките ми радости - да обличам децата с хубави дрешки.
Момичета, толкова ми се ходи на плаж. Но засега не се очертава. Нали до 6-тия месец не трябва да мажем малките със слънцезащитни продукти. Не съм се отказала напълно, но засега няма да ходим на море.
Кате - супер изглеждаш за жена, родила преди по-малко от 2 месеца.
Гледах албума със снимките - толкова сладки и хубави бебета имаме.

# 58
Здравейте МАЙчета! И ние да се отчетем.
Вчера цял ден скитахме по улиците. Бяхме в Южния парк и тъкмо започвахме да се кърмим и ни заваля дъжда. Хайде бегом към колата (добре, че бяхме с кола), но май ни намокри - мен повече, отколкото бебето де. Него го покрих с одеалото и да се надявам няма да има проблем сега. Нямаме дъждобран. Някой случайно да знае къде мога да купя дъждобран за триколка  newsm78. Трябва да се разтърся.

После отидохме в Мола ... нещо да ви кажа ... много ромки там бе!?!?!  #Crazy  newsm12 Направо ми събраха очите. Да не говорим каква е стаята за кърмене и повиване  newsm45. Мислех, че поне плот ще има с еднократни пелени и всякакви такива глезотийки пък то ... НЯМАМ ДУМИ!  smile3518 Еврейска му работа. Да не говорим за кофите, събиращи капеща вода от тавана поставени тук и там по пода в т.нар. луксозни магазини. Направо... жалка история. В Сити Центъра ми се стори по-цивилизовано.

Това естествено не ми попречи да си напазарувам  newsm68, но нещо не ми хареса по принцип.

Ани, много лоша работа това с пощенските кутии. Повече да не се доближаваш до тях. Бързо възстановяване!

Ели, Криси е много готин!!! Браво! А това за слънцезащитните кремове не го знаех  #Crazy   #Crazy. Аз нашия го мажа  newsm78. Явно трябва да спра!? А всъщност защо не трябва да ги мажем  newsm78   newsm78   newsm78.

Gerssy дано се оправите бързо, че да не се мъчи малкото мъниче!

Кате наистина изглеждаш страхотно! Браво!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛЯ, малко на патерици  Blush.

ИГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МЪЖА ТИ - МНОГО ДА ТЕ ОБИЧА И УВАЖАВА!

ЧЕСТИТ МЕСЕЧНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ БЕБЕШОРИ!!!

И аз да похваля нашия тати: негово основно задължение е банята. Аз само го взимам с хавлийката и го поставям на плота. След това мъжа ми го маже, облича, говори му и т.н. докато ми го предаде за кърмене. Много съм доволна от него  smile3501. Освен банята се грижи за него, когато аз имам работа за вършене.

А за ревността - аз ревнувам само и единствено от свекърва ми. Направо ме влудява. Не желая да го пипа по никакъв повод!!! И като мму вика: КАКВО БЕ МАМЕ!!!? НА МАМА ДЕТЕНЦЕТО!?!  #Crazy  Sick  Sick  Sick. Идеше ми да й кажа: Абе каква майка си му ти?! , ама хайде ... да не се правя на  Rage Иска внуците да й викат МАМИНКА. Така било в Шуменско?!?  #Crazy МАЙчета от Шумен, така ли е наистина!? И така да е - пак няма да й вика така!!!

Леле, прекалих ... СОРИ!

# 59
  • София
Здрасти, майчета.
Аз вчера само прочетох, а не се отчетох, та сега ще наваксам.
Crazy пак страхотна темичка е оформила, браво!
На мен също ми беше много приятно на срещата и следващия път пак ще дойда, надявам се да се съберем още повече мами и да привличаме вниманието на околните с толкова много малки сладки бебоци.
Аз пък въобще не съм ревнива майка. Давам Румен да го гушкат и да му се радват роднините, като си измият ръцете де. Не мисля че има толкоз от какво да го пазя, а и искам да стане контактно, а не свито дете.
За помощта в задълженията, не че искам нещо да се оплаквам, обаче като ви чета постингите, малко завидях в някои отношения newsm78 Нашият тати помага, обаче само в някои дейности - поливане, дундуркане, да гледат с бебо мача, докато аз спя. А домакинските задължения са почти винаги с подсещане и аз върша повечето неща. Той ходи на работа де, та го съжалявам. Първият път, когато го учех да сменя памперс, умряхме от смях. Бебчо, като че ли за поздрав, както си беше на повивалника гол, се наака малко, ама с такъв залп, че го изстреля и на земята. hahaha
Поздрави на всички празнуващи днес!
Ох, много ям бе. А уж искам 5 кила да сваля. На мен сладкото ми е проблема - много ми се яде Rolling Eyes Кажете как да го огранича... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт