Мъж ми спи от нощна смяна и само се върти и пуфти, а аз не мога по-тихо а се смея

Обаче ме подсети да ви питам нещо за татковците. Моя има огромно желание да помага, но аз нали съм много ревнива майка
Давам му да прави водата за къпане и после да я изсипва, изхвърля памперсите и подава туй-онуй. Знам, че прекалявам
Обаче не знам какво да му оставя само за него, да знае, че това и това около бебето ще го прави той. Или да се редуваме примерно за нещо 
Памперс му показвах 1 път как се сменя, ама ако трябва ще го науча с подробностите

За яденето - няма как. Като плаче беб - той го взима и го успокоява, но понякога само аз мога.
Дайте идеи какво да му отпусна да прави, че е татко и иска да се чувства такъв. Аз все едно го отделям от детето така
И искам да се променя 
Благодаря за идеите предварително
Някак странно ми се струва гледката
/мама, татко и аз/ и майката да се напъва да вози бебето, да качва и "смъква" бордюри, а гордият тати да ходи отстрани с ръце в джобовете...
Някак не ми се връзва. 
, в началото, преди да падне пъпчето, после много крехки му били краченцата и ръчичките, да не ги извиел нещо при преобличане...
Хммм, ще я видим тая работа... 
. Когато си е в къщи, сменянето на пампите е негово задължение, той го къпе, преоблича, дондурка, приспива. Даже и готви. Аз само кърмя. На разходка татито бута количката или той носи Килиан, а аз бутам количката. Всяка сряда вечер ходя на курс и той гледа бебо. При Георги изпитвах ревност и то голяма. На никой не го давах, даже и на баща си (
Вчера една щото ръцете и били мръсни ,че си навря мазната коса в устата на бебето ,че то да я пипнело щото тя не можела..Думи нямам

Сега обаче е много зает без почивен ден и вечер до 9-10ч. и няма сили да помага,но къпе и маже с олио..Обаче ме е страх да му я давам да я разхожда ,че да не изтърве бебето от количката..Ама единия път бях на среща и той я разхожда..Но на нас ни е второ и той вече има опит ..С първото пак къпеше ,обличаше ,сменяше пампи,гладел е даже и перял,но сега има много повече мерак.Тогава някои работи бяха с подсещане,а сега с желание.
. Оказа се че повечето от вас съм ви виждала в училището, но аз не почнах от начало и също така не останах до край
, а с BgViki бяхме заедно в болницата. Толкова съм щастлива, че сте ми познати
. Скоро ще кача снимки в албумчето и може би ще си спомните за мен
. Супер среща сте направили 
. Татито обича да готви, а пък аз
и кърмя. Използвам момента, че бебка спи и се отплеснах в писане
Дано не съм ви досадила. Целувки на бебоците
Пращам ти тел. на ЛС, звънни да се разберем нещо тия дни ако можеш, че ние сме на ваксина в четвъртък и после заминаваме на село /за неопределен период от време/