Вижте МАЙското човече - втори месец кара вече!

• 14 403
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Лелеее, Оля ме уби с тоя постинг. Направо сълзи ми потекоха от смях  Crazy Joy
Мъж ми спи от нощна смяна и само се върти и пуфти, а аз не мога по-тихо а се смея  Crazy hahaha

Обаче ме подсети да ви питам нещо за татковците. Моя има огромно желание да помага, но аз нали съм много ревнива майка  #Crazy Tired Давам му да прави водата за къпане и после да я изсипва, изхвърля памперсите и подава туй-онуй. Знам, че прекалявам  #2gunfire Обаче не знам какво да му оставя само за него, да знае, че това и това около бебето ще го прави той. Или да се редуваме примерно за нещо  newsm78
Памперс му показвах 1 път как се сменя, ама ако трябва ще го науча с подробностите  Joy
За яденето - няма как. Като плаче беб - той го взима и го успокоява, но понякога само аз мога.
Дайте идеи какво да му отпусна да прави, че е татко и иска да се чувства такъв. Аз все едно го отделям от детето така  #2gunfire И искам да се променя  Praynig
Благодаря за идеите предварително  Hug

# 31
  • София
Крейзи, аз на татито съм му преотстъпила бутането на количката като излезем на разходка. Wink Някак странно ми се струва гледката  1stroller /мама, татко и аз/ и майката да се напъва да вози бебето, да качва и "смъква" бордюри, а гордият тати да ходи отстрани с ръце в джобовете...  Naughty Някак не ми се връзва. Thinking
Освен това го карам да се включва във всички "силови дейности" около малчо - носене на вода и изнасяне на пълното коритце при къпане, пак - сваляне и качване на количка преди и след разходка по стълбите... То май като се сетя е това. Embarassed Ааа сетих се - и пазаруването на пампи е негово задължение и грижа /след като 40 000 пъти преди това му обясня кои точно да купи, защо, поради каква причина, по колко бройки са вътре, какво има на опаковката и пр.  Crazy/
Така "помага" той - но от самото начало не се натискаше да сменя пампи и обслужва по друг начин бебо, че го "било страх" newsm66, в началото, преди да падне пъпчето, после много крехки му били краченцата и ръчичките, да не ги извиел нещо при преобличане... fight Хммм, ще я видим тая работа... Twisted Evil Още повече, че сега заякваме и няма да мине с тия оправдания.
Е, не съм чак толкова зла, де! Embarassed Аз не ревнувам бебо и се радвам на всякаква помощ, дори съм му благодарна като го вземе да го дундурка за 10 - 15 мин, че с това висене на цица не мога и до Белия дом да отида. Embarassed И това е своего рода помощ - да ме отменя в занимаването на наследника. Grinning
 Thinking Темата е много интересна, Крейзи, караш ме много да се замисля  Hug ще се радвам и други мами да споделят кое е "мъжка територия" при тях в грижите около бебчетата, за да мога да трия сол на благоверния при нужда... devil afwitch newsm29 Дотука с твърденията, че съм ангел и нямам задни мисли... Embarassed Embarassed Embarassed

# 32
  • В сърцето на любимите мъже!
Нашия татко беше много впечатлен колко много сме се били събрали и не ми повярва, че не бяхме и половината.....и само за Иги говори....за слинга.....и  за Момчил ......
Нали ние сме си дребни........

Ама таткото ви си е едър. На мен пък ми направи впечатление колко търпеливо си стоеше и си се занимаваше с Габи през цялото време.

Аз пук супер се впечатлих от Bubilina, Paizy и Bubble79 какви са мацки, все едно не са раждали. Пу-пу, браво!

Така ме вдъхновихте, че от утре съм на диета. От утре, щото нашто тати денс е рождени и ще имаме гости, та ме чака днес въртене из кухнята!

В тази връзка Честит Рожден Ден на Галюшана! Да си жива и здрава и много, много щастие да ти носи бебчо!

Руми, ако наистина си се навила за слинг, аз съм навита да се видим и да ги връзваме заедно. Може и за постоянното хранене да поговорим, че като те гледах вчера... ами съчувствам ти, щото и ние бяхме така и знам колко е изтощително!

Аз, да ви кажа, също съм адски ревнива, освен от таткото! Той още от самото начало си се навърта непрекъснато около мен с бебо и много му се радва. Отначало само подаваше: "шампоан" , "Вода", "Олио", "Памперс" и т.н., но постепенно, започна и той активно да действа - даже нищо не съм му показвала, с гледане си се научи. Сега се редуваме... който свари бебо смърдящ, той сменя, заедно го къпем и май само кърменето си е напълно запазена територия за мен! Ама так си е яко, кефи ме да го гледам такъв съпричастен!

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 11:12 от Iggiberry

# 33
Оооо, Иги! Честит ти рожденник!
Да ти е виж и здрав! Все така да помага и да се обичкате дъъълги, дълги години   bouquet

# 34
Честит рожден ден на Галя!
Нашият татко много помага  Heart Eyes. Когато си е в къщи, сменянето на пампите е негово задължение, той го къпе, преоблича, дондурка, приспива. Даже и готви. Аз само кърмя. На разходка татито бута количката или той носи Килиан, а аз бутам количката. Всяка сряда вечер ходя на курс и той гледа бебо. При Георги изпитвах ревност и то голяма. На никой не го давах, даже и на баща си (той не че е изпитвал желание, де).

Разгледах снимките от срещата - много хубаво сте си прекарали и много добре изглеждате, особено Бубилина, въобще не й личи, че е раждала. А бебоците са големи красавци и как сладко спинкат  Heart Eyes.

Аз си влизам в почти всички дрехи вече, само, че ги опъвам малко. Остават ми 2 кг. за сваляне, но ако може и повече няма да се сърдя.

Иги, честит ти рожденник!
Олче и на теб честит ти рожденник на патерица!

И моята сестричка днес е рожденничка, а вчера беше нейния приятел.

# 35
Здравейте мамчета, благодаря за пожеланията!!!
  party023
Да ви почерпя макар и виртуално.

# 36
   Честито на всички,които имат повод да празнуват!
   Честит Рожден на Галюшана!
   Аз вчера го похвалих как хубаво е спал и той тази нощ се субуди 2 пъти в 1 и 4.И на вън като бяхме беше кисел,абе какво му става.След малко ще ходим на консултация и ваксина ще ни бият,та още повече да се вкисне.Не ми се мисли как ще е до края на деня.
    Бубилина,наисина не и личи,че е раждала,ама тя и като бременна си беше елегантна.А вчера като си търсих панталон,защото в нищо старо не се побирам,продавачката ме помисли за бременна,при положение,че бяхме с Ради.Това ми се случва за 2-ри път.Преди не ме забелязваха,а сега.....
    Аз също съм много ревнива майка,но само от бабите,незнам защо.А таткото семо където не може да кърми.Сменя памперси,сам прояви желание,дундурка,пее песнички,ама техни си,не детси,бута количката,при баня само подава и полива,после докато го кърмя пере дрешките.Не мога да събера за пвералня и така.Пу-пу дано е все такъв всеотдаен.
     чао за сега и целувки на бебешките краченца! Hug

# 37
Честит рожден ден на Галюша!!  bouquetМного радост ти желая!
Даника, Олче-мерси за комплиментите ама имам да свалям още кг.  Embarassed а вие повечето все се хвалите ,че си влизате в старите срехи а аз почти не влизам Rolling Eyes
Иги -да ти е жив и здрав рожденника.На аватара твоя Момчо на теб прилича.
Кате-блазе ви за Женевското езеро и излетите!Супер изглеждаш с тия бели бермуди..Браво.Аз не знам дали ще се престраша да сложа бели панталони сега  Rolling Eyes по нататък.
Крейзи-аз не съм чак толкова ревнива ,но ми е много неприятно чужди хора да ми бъркат в количката ,да ми пипат детето. #Cussing outВчера една щото ръцете и били мръсни ,че си навря мазната коса в устата на бебето ,че то да я пипнело щото тя не можела..Думи нямам  #2gunfire #2gunfireКазах и да не прави така,че детето ще лапне косъм а тя ми вика няма страшно не ми пада косата  Sick #CrazyНаправо думи нямам ,не мога да се оправя с такива хора..Хем да не ги обидя ама те са ужасни Whistling
Нашия татко също всичко прави само дето не кърми  JoyКъпането е за него аз поливам.Той изнася корита .Сменя пампи,утешава ,приспива,забавлява,готви и т.н.Даже като бях болна в началото хранеше с АМ и спеше с беба а аз самичка си нанках FlutterСега обаче е много зает без почивен ден и вечер до 9-10ч. и няма сили да помага,но къпе и маже с олио..Обаче ме е страх да му я давам да я разхожда ,че да не изтърве бебето от количката..Ама единия път бях на среща и той я разхожда..Но на нас ни е второ и той вече има опит ..С първото пак къпеше ,обличаше ,сменяше пампи,гладел е даже и перял,но сега има много  повече мерак.Тогава някои работи бяха с подсещане,а сега с желание.
Забравих да пиша Олче умори ме от смях  Joy

# 38
  • София
Здравейте майчета и бебоци
Току що разгледах албумчето- Сушер сте newsm10. Оказа се че повечето от вас съм ви виждала в училището, но аз не почнах от начало и също така не останах до край smile3518, а с BgViki бяхме заедно в болницата. Толкова съм щастлива, че сте ми познати newsm44. Скоро ще кача снимки в албумчето и може би ще си спомните за мен newsm03. Супер среща сте направили smile3501
Да похваля и аз нашето тати: Всичко прави- памперси,къпане,песни,дундуркане,разходки...пу-пу. За бутането на количката двамата постоянно спорим кой ще "кара". Голям кеф е. newsm08. Татито обича да готви, а пък аз  1dishes 1ironing wash newsm79 и кърмя.  Използвам момента, че бебка спи и се отплеснах в писане oops Дано не съм ви досадила. Целувки на бебоците

# 39
Здравейте и от мен. Много хубаво изглеждате на снимките.
Иги, честит ти рожденик. Пожелавам ви да бъдете много щастливи, здрави и все така усмихнати (това най-много ме впечатлява в твоите снимки - винаги си усмихната и с добро настроение)
Честит рожден ден на Галя (май че е на патерица). Бъди здрава, усмихната, много щастлива и много обичана.
Честит рожден ден и на сестрата на Катя. И на патерица на приятеля й.
Честит втори месец на бебенцата, които го навършват днес.
Честит рожденик и на Ol4eto (на патерица).

Аз съм с ужасно главоболие. Вчера цял ден имахме гости. Макси си игра с 4 деца. И през нощта нещо сънуваше, плачеше и викаше на сън.
А сутринта ме вдигна в 10. Да не говорим как се притесних като разбрах, че е давал инфакол на Криси докато бях в тоалетната (нали гледа от нас). Добре че не го е задавил. И добре, че не е много и не е могъл да му го даде всичкия. Ужас.

Нашия татко помага много, само че не е с голямо желание. Ако се наложи ще може да гледа бебето - сменя памперс, къпе, преоблича, маже. Но тъй като аз съм си в къщи, той си избира с какво да помага. Ако сменяме памперса той полива, а аз чистя дупето. Не обича акани дупета.  

# 40
  • В сърцето на любимите мъже!
Иги -да ти е жив и здрав рожденника.На аватара твоя Момчо на теб прилича.

И аз като Олчето ще дам линк, с който да опровергая, че има прилика между мен и Момчил: http://images07.snimka.bg/000763866-big.jpg и тук Момчил е на една седмица, а сега още повече си приличат...

Мерси за пожеланията за моето голям момче - и аз много си го обичам! newsm03

# 41
Здравейте девойки!Не съм писала повече от 2 месеца,но когато бях бременна имах много свободно време и стоях често в интернет залата(нямам комп.в къщи),но откакто се роди Дженика не съм се доближавала до компютър.Толкова много имам за четене,че незнам откъде да започна.Изгледах набързо снимките поне,да ви видя,че ми домъчня за вас.Дженика е прекрасна,има малко колики но и това ще мине.По цял ден сме по разходки в Морската градина,от 5-ия  ден е навън ,даже има и 5-6 бани-водих я на плаж с мен(под чадъра естественно)Отивам да ви чета,че нямам търпение да науча за всяка от вас.Обичам ви!

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 15:28 от Jaki33

# 42
Здравейте и от мен!Ние май най-накрая го оправихме тоя нет,,че направо вече щях да набия някой...особенно днес-навън взе да превалява..бебо спи,а аз се моткам без работа/има и такива моменти-не че няма нищо за правене,но поне няма спешни неща/та поне из хфорума да поутрепя малко време...
Да не забравя:
  bouquetЧестито на Галя и на Иги и нейния рожденник и на всички които празнуват/щото ако почна да изреждам,все ще пропусна някой/...Та-да сте живи и здрави и всички около вас!  bouquet
И на Катя-изглеждатш страхотно!Браво!
Крейзи,смело преотстъпвай на татито повече задължения-така не само ще имаш повече свободно време,но и връзката м/у тях ще се засили.Аз също давам възможност на нашия тати да се изявява със смяна на пампи и разхождане на бебч/особенно в кенгуруто/ и къпането си е само тяхна обща задача,аз се включвам на финала/с мазането и обличането/.
А сега отивам да гледам снимките,щото Иво се събуди и докато го кърмя не ми е удобно да пиша...

# 43
ААААААААААА изтри ми се поста и сега пиша отначало.
Здравейте на всички и да ви се оплача.
НИЕ СМЕ БОЛНИ. Миналата седмица беше баткото, а сега и малчо. Явно е вирус. Тече му нослето, кашля, киха на поразия /добре че поне високата температура я няма/ и от днес сме на аугументин и виброцил. За капак и клепачите му са отекли и зачервили, но док каза, че на очите всичко им е ок. За сега. Милото ми бебенце. Като не знае какво да прави с тези секрети дето се стичат в гърлото... Дави се, кашля, издава странни звуци. Снощи е спал почти вертикално, само и само малко да облекчим положението. Абе, какво да ви кажа ужасът е пълен. Баткото и той е с бронхоспазъм. Най-неприятното от майчинството са болестите,  но за съжаление са неизбежни.
За сега е това, че отивам да се храним, на вас ви желая да сте здрави и нацелувайте малките дупета на бебоците си от нас тримата.

# 44
  • София
Gerssy, дано скоро се оправите!

На рождениите - ЧЕСТИТО и много здраве и радост!!!   bouquet

Иги, много ще се радвам да се видим тия дни!Аз още вчера пробвах с едни плат на заем, но беше много дебел - като бархет и не се получи, мъникът нещо и той не схвана какво става, но все пак си мисля да си потърся утре- други ден по-подходящ плат /и поне 6 м дълъг/. Големи надежди имам за слинга, че с това носене сме вързни да седим у дома или да бутам количката и да нося беби навън, ти ни видя каква картинка сме Simple Smile Пращам ти тел. на ЛС, звънни да се разберем нещо тия дни ако можеш, че ние сме на ваксина в четвъртък и после заминаваме на село /за неопределен период от време/

Общи условия

Активация на акаунт