Вижте МАЙското човече - втори месец кара вече!

• 14 399
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Привет на всички майчета и техните бебоци!
crazybrat поздравления за прекрасното оформление newsm10 Супер си! smile3501 За протокола термина ми беше на 10 юни (видях че съм забравила да спомена Flushed
Да почерпим днес Бояна става на 2 месеца smile3510. Пиите по едно за нейно здраве  party023 beer Popcorn Misc Baby Bottle baloni
Добре дошли на новите мами и бебоци welcome
От няколко дни точно успея да ви прочеата и реша да се включа и се чува от дъното на стаята :" Дай да ям!" Е не точно, но това трябва да се разбира . Бебка тези дни е почти постоянно гладна дано да се отчете добре пред педката newsm03
Следващата среща се надявам да не изпусна  Embarassedчакаме снимки и разкази от днешната.
Поздрави на всички, че пак има повик за хранене. Целувки на всички бебоци

# 16
Момичета благодаря ви ,напълнихте ми душата newsm20 ама аз съм по-слаба по принцип и имам още за сваляне  и за стягане ooooh!
Пък вие като взехте да се хвалите как ви стават старите дрехи и ме хвърлихте в размисъл  ooooh! ,че аз изоставам.На мен ми стават само ластичните поли и панталони и то доста опнати . Embarassed
mimozata  #Crazy Изглеждаш като никога забременявала и никога раждала жена. И то само след 45 дни  Crazy Браво!   smile3501 Ти си моят идол.

Крейзи -благодаря,благодаря и ти си така много секси мацка.
Мими - не съм те виждала ,но стискам палци бързо да си върнеш фигурата  Peace

Кажете къде са тия снимки със слинговете да ви видя и аз..
Добре дошла на новата мама  bouquet
Надя-Д успех утре и дано има добри новини.  Praynig
ИРА-Д къде се губиш?Как е ЕЛЛА,как е крачето и ??

# 17
Ето ни и нас в новата темичка, която изглежда страхотно smile3501, овации за Крейзи
 Мимозката, върни се в старата темичка и виж има доста линкове със слинговете, аз пак ще ги търся, че съм се зарибила много. А иначе има снимки на Катето и Иги в нашто албумче. Наистина изглеждаш добре Peace, аз дето цяла бременност не качвах, сега наваксвам Blush, признавам си , че доста ми се хапва  newsm55, сладко не ми се ядеше с корема, но сега направо умиргам и всеки ден трябва да смачкам нещо сладичко #Crazy Embarassed
 Олче, да ти е жив и здрав рожденника, наистина са 1:1, както казва Крейзи, таткото е  Велизар в умален вид.
Кате, приятно искарване на езерото, ама наистина сподели с нас някоя снимка photo Ние снощи също бяхме на Ласвегаското езеро, но там не става за плацикане. Има няколко казина, естествено, но е направено в европейски стил с заведения навън , покрай езерцето, павирани улички, магазинчета. Има полянка и всеки път изнасят концерт там, хората сядат на одеала и зяпат. Ние изпихме по една бира и разтоварихме, а дребката не мигна Shocked Превъзбудена ли беше какво стана, чак към 1 заспа, но пък стана в 5:30 и спа още до 7:00. Въпреки това аз не се наспах и сега ми е едно шантаво на главата, та чак като я гледам как спи до мен ми иде и аз да гушна възглавницата smile3524

# 18
здравейте

да е похваля
Днес с Ралица се върнахме от рали България. Трите дни в планината и се отразиха супер, само спеше и ядеше. Компанията с която бяхме не повярва колко кротко бебе е, а тя просто е любознатела и всичко и бе толкова интересно че забравяше да плаче.
хранехме се дори в движение, завоите изобщо не я притесниха, и най-хубавото беше че не си развали режима, хапваше си на 3 часа и спеше от 23 до 6 сутринта.  Hug Heart Eyes
 в събота бяхме по трасето и си направихме пикник: http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=903790
 в неделя аз и Рали останахме в бокса http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=903791

и така пъвото ни патуване беше доста успешно, още повече, че бяхме и без татито. Много съм доволна от малката буба  Heart Eyes
дано и занапред да е така спокоина  Heart Eyes

лека нощ мами, моита буба заспа довола и аз мисля да я последвам

bouquet

# 19
Вклучвам се за да поздравя всички,които имат повод да празнуват bouquetмайки,татковци и бебоци!
Говорих с педито за направление за ортопед а тя ми каза,че ми се полага такова в 4 месец и че сега ако съм отидела щелида ме върнат заради недоразвитите ябълки,а частното педи каза,че закъснявам с прегледа.тази от консултацията ми идва да я #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out
БРАВО на Крейз!
МИМОЗКЕ ЗАВИЖДАМ ТИ АМА МНОГО ДА ЗНАЕШ!

# 20
Ейййййййй МАЙчета, ако знаете как исках да дойда днес на срещата, но правихме погача на Дребчо!!! Мина добре ... ГОЛЯМА КАКАФОНИЯ. Горкото дете толкова много кокошки на едно място - не му хареса много, но пък за сметка на това събра купища подаръци и все хубави.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Надявам се следващия път да успея да се включа в срещата!

# 21
Уна, и моят мъж днес беше на ралито  Mr. Green
Умрял е от кеф, снимали са сума ти клипове. На нас ни е мнооого близо, все едно да ида до село.
То пак се пада така , де  newsm78 Joy
Много сте сладки с Рали  Heart Eyes И ти си една свежа майка  Flutter Браво!

# 22
Крейзи, темата ни изглежда супер! Няма по-хубава от нашата!Благодаря   bouquet!

Ние се завърнахме! Изкарахме си страхотно! Не беше много топло, а пък и слънцето се беше скрило зад облаците, но въпреки всичко аз се топнах с Георги цели два пъти. Водата беше малко студенка, но като поседиш малко вътре става приятна. Ето и снимки. Килиан беше много послушен  Heart Eyes. Играхме на футбол и на летяща чиния, докато свекърва ми се занимаваше с бебето.

Отивам да си доогладя прането и да лягам.

Лека нощ!

Мимозата - изглеждаш супер!

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 00:10 от Катя

# 23
 baloni  Честит рожден ден на galiushana!   baloni
Да ни е жива и здрава, много щастлива и малката Мариса много да я радва  Heart Eyes  bouquet

# 24
 newsm59 на Галюшина!
Кате, страхотни снимки, как си се кърмите на полянката, блаженство newsm74

# 25
  • София
Софийските МАЙ-чета, и нашият тати качил снощи снимките в албумчето. На нас тримата ни беше много приятно да се видим и да си побъбрим с вас, другия път ще гледаме да е на някое приятно място навън, нали  Laughing

Ох, отивам да сменям пампата,че малчо притестира!

# 26
Честит втори месец на всички бебчета празнуващи днес!Ние тази нощ спахме цели шест часа непробудно-май бебка започва да влиза в ритъм  Laughing.Обаче от снощи много съм се притеснила  cry.Вики като спи все си даржи главичката обърната на ляво.Цяла вечер се опитвам да я накарам да сия обърне на дясно,но без успех  Cry.В четвъртък сме при педито и ще видим какво ще каже и той,че място не мога да си намеря от притеснение.
Слънчев ден на всички малчугани и техните майчета   Nature Sunny!

# 27
Здравейте,
Снимките са супер Simple Smile
СЪжалявам че трябваше толкова рано да си тръгнем, ама Габи все по-трудно можеш да я задържиш на едно място.....освен това ни извади душата защо нямало пица....нали предишните срещи все на пица ходехме.......та минахме през Шипка за по една Simple Smile

Нашия татко беше много впечатлен колко много сме се били събрали и не ми повярва, че не бяхме и половината.....и само за Иги говори....за слинга.....и  за Момчил ......
Нали ние сме си дребни........

Радвам се че се видяхме и се надиавам скоро пак да се видим Simple Smile
Изкарахме си страхотно

# 28
 Misc Baby Bottle  party023 newsm38 beer2  Popcorn Пепчо става на два месеца и искам да почерпя макар и виртуално
 nbirthday на Гулшана да си жива издрава!
Бебита23 не се притеснявай и Пепчо като си хареса някоя посока и все натам гледа педито  ми каза да сменям посоката като слагам главата на мястото на краката незнам дали добре обясних дано си ме разбрала
Уна казах на мъжа ми,че си водила Ралица на ралито и той много ти се зарадва и се ядоса,че неисках да заведем и Пепчо,ако ходиш на някое друго рали обждай се нашето тати е все по ралита и може и ние смалкия да дойдем и да се видим там

# 29
  • София
Здравейте мацки и малки мацоранчета!
Много благодаря за пожеланията за мойто мъж  Heart Eyes, това му беше първият рожден ден с бебо и той направо беше изпаднал в умиление... Даже по едно време от емоции задряма на масата,  Mr. Greenточно по време на дузпите /че хвърляхме и на мача по едно око... search/ Joy hahaha Grinning Семейна идилия! То наистина в повече му дойде на човека ЦЯЛ ден с бебо и мене/понеже работи като луд.../ и беше свидетел на цялата бебешка магария, в т.ч. кърмене по пейки навън на разходката  Party, мрънкотене и глезотене, ревове от преобличане, изобщо - пълна програма... Crazy По едно време повтаряше като развален грамофон "как издържаш, как издържаш", "леле майко" и "жал ми е за тебе" hahaha Завиждам на всички, на които татковците се включват без подканяне и уговорки смело в грижите, нашият се шашка яко.
Мимозке - ЕВАЛА! Wink Изобщо не изглеждаш като толкова скоро раждала жена, много си готина и свежарка! Heart Eyes То аз ВСИЧКИ си ви харесвам как изглеждате и нямам търпение следващият път вече да се запознаем. lalalala
Като говорим за форма и кг, аз си посипвам главата с пепел  Sick и се заривам позорно като щраус Animal Chicken, че плюскам като  Animal Pig През бременността рядко съм вадила такъв апетит и неограничен по своите разтегателни способности търбух... Embarassed Да не ви казвам вчера на рождения ден колко ядох... Animal Pig Animal Pig Animal Pig И много ми харесва мисълта, че не трябва да се ограничавам в храненето заради кърменето, ама ще трябва да се стегна, че от предишната Оля няма и помен да остане  Blush Като се сетя колко си харесвах коремчетооо  #Cussing out - едно такова нежно и стегнато, със зачатъци на плочки. А сега - висят сланинки без свян, особено в седящо положение, кафявата линия не ще да си "ходи"  #2gunfire и дъъърпам предишни дрехи да се набутам в тях, пукам ги по шевовете от зор, сякаш животът ми зависи от това ама -  finger
 Laughing Mr. Green Joy
Кога ще имам време да се стягам /във всички смисли незнам.../  261uu newsm57 smile3535
Стига съм писала глупости  Embarassed, да не забравя да поздравя всички бебчета, които стават на 2 месеца днес  baloni и по - специално galiushana, за нейния рожден ден и да и пожелая незабравимо празнуване с бебчето, много щастие и любов в семейството, здраве и сили!!! Tada
Целувам ви всички! lovekiss lovekiss lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт