СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 639
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 020
Имам едно детенце на изпит днес. Дано има късмет милото. Добре е подготвено. Ще наглеждам днес тази тема. Peace

# 1 021
  • На планетата Земя
По вода да им върви на децата!

/Бъкличката е за родителското тяло довечера  Mr. Green /

Зечова, много мило ... тати и детенце ...  Heart Eyes

Изключително важни са тези минути на децата пред училището заедно, раздават се най-големите лафове и пада огромна част от напрежението, така че е добре, че децата са заедно по-рано. Тя и моята дъщеря затова не искаше да стои у дома преди изпита и отиде на училище между двата дни. Децата знаят как да изключат и да се забавляват, а след толкова месеци педал имат огромна нужда от това.

# 1 022
Вариант 1 Simple Smile
Каквото и да значи Simple Smile

# 1 023
Успех на всички дечица и от мен! Хубав ден е днес и късмета ще е с тях! 

# 1 024
  • някъде ... тук ...
Успех и късмет на децата! Да са спокойни и да покажат какво могат и знаят!
Благодаря, момичета!

# 1 025
  • София
Успех на децата 💓🍀
Дано навреме да раздадат тестовете,защото чакането ще ги напрегне повече!

# 1 026
Водата й е на масата.. Sad Има пари и излезе още в 8:05, но се съмнявам да си е купила, аз сега виждам, иначе щях да я занеса. Толкова приготовления и накрая.. Отивам на масаж, да не мисля, че не тръгна добре..

# 1 027
  • Пловдив
Добро утро! Чудя се дали в 9 по Хоризонт ще кажат кой ще е преразказа?

# 1 028
  • София
Мами, релакс сега. Каквото можахме, свършихме. Развозвахме цяла година по уроци, учехме с тях формули за съкратено умножение и цитати, похабихме сума ти семейни уикенди, за да ги заведем на поредното ПИ и след него намирахме думи да ги утешим и мотивираме за още и най-важното опазихме ги здрави и даже ги доставихме сутринта по училищата навреме. Simple Smile Сега вече нищо друго не можем да направим освен да стискаме силно палци. Децата ще се справят.

Успех на всички дечица днес! Нека бъдат преди всичко спокойни и уверени в себе си!

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 09:18 от jenap

# 1 029
Успех на всички дечица!
Линката, и аз се зачудих същото.

# 1 030
Къде е дъжда, който трябваше да вали?
Много топло бе,.......
При нас всичко точно - тръгна добре.

# 1 031
И от мен пожелания за много успех на децата ни!
СТИСКАМ палци за всички!

# 1 032
  • Варна
И аз я оставих рано, рано, стори ми се притеснена, не й се слизаше от колата, даже ме целуна 3-4 пъти Simple Smile) Надявам се като си види съучениците, да се успокоят взаимно, а и доста стартове е имала досега в живота си, все е научила да се справя с притеснението Simple Smile
Ще си пусна БНР онлайн да чуя. А в сайта на МОН следобед ли да очакваме теста и точкуването?
Нищо не казаха в 9.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 09:05 от Alexandra

# 1 033
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Flowers Four Leaf Clover

Увереност, успех, късмет!:

# 1 034
  • София
Сутринта като отворих прозореца на провертя, прелетя ято лястовички. Само черни бяха ...... Simple Smile

Хапнахме кроасани в една пекарна до училището. Пред самото училище наистина усещането беше повече като за купон - стотина кряскащи дечурлига се надвикваха.

Сега съм в офиса. Добре, че съм свободна професия и аз като Санака нямам шеф, да ще си отвися днес във форума... Имам и пиене в барчето ама някак не върви от 9 часа да се отпочна.

Успех и късмет на всички деца! Моята е осмаче, роди се недоносена и се пребори за живот, какво тук значат някакви си матури Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт