СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 627
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Добро утро! Чудя се дали в 9 по Хоризонт ще кажат кой ще е преразказа?
Е, няма как да обявят преразказа дори преди да е започната работа по него. Grinning
Теза и преразказ обикновено се разбират преди да се публикуват на сайта на МОН, ама не и толкова рано. Задръжте малко!

# 1 051
  • нейде там, където ....
Успех на децата! Всичко си знаят, само дано и МОН-човците си свършат работата както трябва.

Нашите ги викаха в 8:15, но още в 8:10 се бяха събрали един доста голям и пъстър букет дечковци пред училище.

Благодаря ви за последните страници с бисери, помогнаха ми да запазя стойка "сфинкс" пред чедото. Благодаря ви, че ви има!  Hug

# 1 052
  • София
Сънувах, че съм на изпит - цяла нощ премятах тия чернови и белови, чудо беше.
Една от задачите ми беше в стар учебник по БЕЛ да намеря къде пише за Иван Вазов. То Иван Вазов много произведения има, да видим Simple Smile

Успех на децата, изкарах си акъла преди малко като ми звънна телефона - той баща ми беше, но аз кукуто се филмирах, че не дай си Боже звъни детето.

# 1 053
Късмет на децата и от мен! В 8 и нещо щерката ми писа, че не им позволили никакви часовници, не спомена в стаята да има, ще разчитат на квесторите за времето.

# 1 054
  • I want it all and I want it now.
Кьсмет на децата.

# 1 055
  • София
Успех на децата, а на родителите - спокойствие, бъдете сигурни, че накрая всичко се получава и децата са се справили! Тези продължителни усилия няма как да не дадат резултат. Само спокойствие! Вярвайте в децата!
От мама на гърмян заек седмокласник миналата година.

# 1 056
Успех на всички днес по матурите!
Здрави нерви на мамите! Чакаме ги усмихнато - озъбени да кажат какво са сътворили, макар винаги да казват, че са се справили пък после .... Simple Smile Каквото - такова!

А и да не забравя - да пожелаем и стабилно полуприпаднало състояние на учителите, които са ги подготвяли Simple Smile

Бог да е с децата!

Ние не спахме много - уж, че било много топло, а климатика жули на 24 градуса Simple Smile

# 1 057
  • Бургас
Успех на децата!
Вече 1 час съм със стиснати палци.Предстои втората част.

# 1 058
Успех на всички дечица!:four_leaf_clover
Толкова труд положиха, че заслужават отплата. Аз почти не мигнах, а детето заспа много трудно, чак след 12. Като ги видях тази сутрин пред училище ми стана мъчно за тях - всички бледи и притеснени. Дано запазят спокойствие, Бог да е с тях!

# 1 059
  • София
Аз изобщо не спах добре. Ставах 100пъти през нощта. Ходих до стаята на матуристката да я видя дали тя спи, завивах я, пих вода, излизах на терасата... въобще много кошмарна нощ. Уж не се притеснявам привидно външно, а някакво вътрешно напрежение, което ме побърква. Даже сега пих розови хапченца.
Детето не разбра за моите среднощни брожения.  Тръгна горе-долу спокойна. Рецитира ми в колата пак "Неразделни" (може би защото последно него учи и само си го рецитира) и си казахаме каквото-такова.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 10:23 от jenap

# 1 060
  • Разпиляна във въображението
И аз не спах добре. Вики заспа едва след 12 и то защото отидох да й изгася телевизора. Сутринта й направих закуска, последни напътствия, чаша вода и внимание да не се хлъзне, прегръдки от мен и брат й и това беше. Надявам се всичко да мине добре. Каквото такова. Утре ще има пет часа математика Sad

# 1 061
Успех на всички и Господ да помага на дечицата ни!

Мисля си за преразказа - дали пък няма да дадат нещо от Здравка Евтимова, писателката, чийто разказ включиха в американския учебник за 8 клас.  newsm78 Той самия разказ "Кръв от къртица" е доста благодатен за преразказ с дидактическа задача, защото е кратък, с въздействащ и запомнящ се сюжет, но точно него едва ли биха дали, защото ще възникнат спорове доколко учениците могат да го осмислят на тази възраст. Но пък нещо друго от авторката би било подходящо.

# 1 062
  • София
... Утре ще има пет часа математика Sad
Ще правят преговор ли?
Доста странно ми се вижда - направо ще прегреят децата.

# 1 063
  • София
Сега съм в офиса. Добре, че съм свободна професия и аз като Санака нямам шеф, да ще си отвися днес във форума... Имам и пиене в барчето ама някак не върви от 9 часа да се отпочнa.
Aaa, не върви, чудесно щеше да ми върви, но пък аз имам шеф Sweat Smile

# 1 064
Вече знае ли се какво се е паднало за преразказ? И аз си имам седмокласник ….

Общи условия

Активация на акаунт