СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 181
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 470
Аз пък да питам, че вече се обърках. Първата част нали е 60 мин. Те изцяло ли са за работа на децата или в тях се включват и минутите по залепване на пликове и т.н. Накарали са ги да свършат 10-15 минути по-рано, защото точно в 10 трябвало да започнат с преразказа.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 21:30 от gacaweb

# 1 471
  • Пловдив
Добър вечер! Искам да попитам, за кога ще ни трябва медицинското за професионалните паралелки? Вярно ли е, че трябвало да се завери в психо диспансера?

# 1 472
Скрит текст:
Тази снимка не е ли онази с грешния сбор? Simple Smile

Според мен, не. Сборът точки за езикови компетентности е пренесен на по-долен ред. И не е "болднат".
Събери точките от 1.1  и 1.2. Повтори операцията за точките от 2.1 и 2.2. Сравни с болднатите суми.

Аз пък да питам, че вече се обърках. Първата част нали е 60 мин. Те изцяло ли са за работа на децата или в тях се включват и минутите по нашепване на пликове и т.н. Накарали са ги да свършат 10-15 минути по-рано, защото точно в 10 трябвало да започнат с преразказа.
60 минути е времето за работа на учениците.

# 1 473
Дидева, много благодаря!

# 1 474
Добър вечер! Искам да попитам, за кога ще ни трябва медицинското за професионалните паралелки? Вярно ли е, че трябвало да се завери в психо диспансера?
Издава го личен лекар, като медицинско за започване на работа, струва 10 лв и трябва да се прикачи в системата при попълване на желанието за професионална паралелка.
Наздраве и от мен и голямо браво на всички деца и майки Hug

# 1 475
Скрит текст:
Тази снимка не е ли онази с грешния сбор? Simple Smile

Според мен, не. Сборът точки за езикови компетентности е пренесен на по-долен ред. И не е "болднат".
Събери точките от 1.1  и 1.2. Повтори операцията за точките от 2.1 и 2.2. Сравни с болднатите суми.

Аз пък да питам, че вече се обърках. Първата част нали е 60 мин. Те изцяло ли са за работа на децата или в тях се включват и минутите по нашепване на пликове и т.н. Накарали са ги да свършат 10-15 минути по-рано, защото точно в 10 трябвало да започнат с преразказа.
60 минути е времето за работа на учениците.

Права си! Гледах само тотала Blush

# 1 476
  • София
Отидох да пия с приятелки и сега се прибирам. Моята не иска да гледа теста, а пък и аз май не искам да знам, че само ще ме е яд от сега. По-добре да мине и математиката. Ние ще сме от тези дето ще се изненадваме на 27-ми. Ха, дано да е приятна изненадата.

# 1 477
  • София
И аз съм на бЕло и шоколад ,че за капак и месечното щастие ме посети днес ( естествено по рано).
Проверихме отговорите...според мен много добре се е справил.Той е малко разочарован, но аз съм доволна....със собствени знания си е постигнал това ниво и определено заслужава да го похваля.Дано на преразказа не е направил много грешки и всичко ще е ок
Сега почива на компютъра...утре захваща математиката
А наздраве и ....лека нощ

# 1 478
  • някъде ... тук ...
А наздраве! Белото го свърших вчера и разнообразих с нещо по-силно и анасоново Simple Smile
Нищо не сме проверявали ние. Дребният спазва препоръките на учителката по Мат. Ще проверяваме на куп след 19-ти евентуално. Ако помни какво е писал. Или и ние ще сме от изненаданите на 27-ми Simple Smile

# 1 479
Не мисля, че децата могат да кажат със 100% сигурност кой отговор са дали на всички въпроси от теста. Но знам ли, като ви чета - явно е възможно. Дъщеря ми например за един от най-лесните въпроси каза, че се е объркала и не е сигурна дали е писала, че местоимението е притежателно.

# 1 480
  • София
Най-вероятно от децата има такива, които си спомнят абсолютно всичко, допускам , че има и такива , които нищо не помнят.
Ето например с това черешово бЕло догодина и аз нищо няма да помня от тазгодишните емоции 😂 и добре че, защото след две години същото ме чака🤪

# 1 481
Моето момче нямаше търпение( предложих да не ги гледа и отказа ) да качат отговорите, доволен е от резултата си без да мисли за тезата, не е максимален брой точки , но  е  това което сам си е постигнал с не много сериозно учене.За математиката определено се притеснява.

# 1 482
  • София
И ние не сме сверявали отговорите. Не пожела младежа. Ще гледаме след 19ти. Определено за МАТ ми е по-притеснено.

# 1 483
  • София
Ей го на, и квесторските неволи, неразривно свързани с нашите...

https://lubovdaskalova.wordpress.com/2019/06/17/%d0%bb%d1%8e%d0% … 0%bd%d0%b2%d0%be/

“В смисъл, ордите квестори бяхме обработвани ежедневно с новости и още по-нови новости, за да сме що-годе адекватни за изпълнението на този високоотговорен професионален дълг.”
А на това вече цвиля 😂😂😂
“Три комшийки ми звънят по телефона, за да питат притеснени как може децата да не се пускат повече от 60 минути до тоалетна. Успокоявам ги, че тази година ще се види как е, а за следващата може да се осигури по една химическа в стаята. ”

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 23:13 от звездица

# 1 484
  • София
Положението е "всичко е ясно, да влезе убитият!"! Joy
Дръжте се, още малко остана, да му мислят следващите!

Общи условия

Активация на акаунт