СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 235
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 455
Здравейте! Моят синковец днес беше на матурата по БЕЛ за 7 клас. Казва, че добре се е справил, но е задраскал една дума в беловата на преразказа-не както е по инструкции в скоби и черта, а както той си знае. До какво води това-отнемане на точки или неща по-лошо?
Защо в скоби и черта, там пише само черта? Надявам се да не е проблем

# 1 456
  • Sofia
И аз моля , ако на някой му се дава последния тест по Мат от Регалия , много ще съм благодарна. За съжаление нямаше места да се запишем . На предния синът ми се издъни яко.

# 1 457
Впечатлихте се, че са познали тезата? Joy

# 1 458
  • На топло в неговото сърце.
Дидева огромни  благодарности за всичко,което правиш Trophy Hands Clap

# 1 459
Впечатлихте се, че са познали тезата? Joy
И аз това си помислих! След няколко питания днес.. Simple Smile

# 1 460
  • София
Аз се прибирам от РС на бегом, че трещи и вали, но си взех да изпия една бира с вас!
Наздраве за успешното представяне на децата!

# 1 461
Наздраве!

И така и така пиша Simple Smile някой да си е запазил линка с новите критерии за оценка на преразказ? Девойката е започнала преразказа с едно изречение в сегашно време и после е продължила както трябва. Чудно ми е с колко ще я отрежат.

# 1 462
Направихме проверката и ние. Една грешка за 2 точки. Тезата има какво да се желае. Преразказът май е по-доволен. Живи и здрави да са децата. Честно казано за мой изпит не съм се притеснявала така... Много стресово го понесох.

# 1 463
Здравейте! Моят синковец днес беше на матурата по БЕЛ за 7 клас. Казва, че добре се е справил, но е задраскал една дума в беловата на преразказа-не както е по инструкции в скоби и черта, а както той си знае. До какво води това-отнемане на точки или неща по-лошо?
Защо в скоби и черта, там пише само черта? Надявам се да не е проблем
Защото госпожата му от курса по БЕЛ така му е казала, а и отделно на родителката среща така ни беше съобщено-че се драска в скоби с черта. А той много обича да драска като сгреши и по навик е направил три-четири черти върху думата.

# 1 464
Момичета, включвам се по-късно, но исках да попитам, възможно ли е да вземат точки на детето, че е задраскало на преразказа с не напълно права черта!? Сега някаква паника е настанала вкъщи, че някое от задрасканите думи може да се зачете като знак. Моля ви,дойде мнение малко да я успокоя!

# 1 465
  • нейде там, където ....
Аз се прибирам от РС на бегом, че трещи и вали, но си взех да изпия една бира с вас!
Наздраве за успешното представяне на децата!

cheers

Drunk

Здрави да са!
Като изключим, че не е довършил преразказа на беловата (около 1/3) и съмнението ми, че са приключили по-рано -  не помни какво е писал на два въпроса и тезата ми е мъгла ... май съм доволна. А ако проверяват и черновите - още повече.

# 1 466
Наздраве!

И така и така пиша Simple Smile някой да си е запазил линка с новите критерии за оценка на преразказ? Девойката е започнала преразказа с едно изречение в сегашно време и после е продължила както трябва. Чудно ми е с колко ще я отрежат.

# 1 467
  • София
Тестът е добре, тезата май и тя, но много ме притеснява преразказът. Тези, от името на герой винаги са ѝ били по-слаби.
Ами каквото - такова.

Котката на кои задачи легна?

# 1 468
Тази снимка не е ли онази с грешния сбор? Simple Smile

# 1 469
Тази снимка не е ли онази с грешния сбор? Simple Smile

Според мен, не. Сборът точки за езикови компетентности е пренесен на по-долен ред. И не е "болднат".

Общи условия

Активация на акаунт