СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 455
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Служебната бележка - оригинал ли се носи на изпитите?

# 526
  • Sofia
Тези родителски срещи много ли са важни , в смисъл казват ли нещо , което вече да не знаем ? На мен ми е много далече училището и съм без автомобил и въобще не ми се ходи , да не говорим , че чак сега разбрах ...

# 527
  • Бг-мама
Мъничка подкрепа и от мен за бебе Джони. Дано навреме се събере необходимата сума.
Бележките при нас ги раздадоха на децата да си ги снимат и веднага си ги прибраха заедно с бележниците. Ще им ги раздават преди изпита за да е сигурно , че никое детенце няма да си я забрави вкъщи и да се налага да се връща за нея.

# 528
Относно варицелата - детето има право да се яви. Свидетел съм на такъв случай - детето беше само в отделна стая. Свържете се и с директора на училището и с МОН. Просто трябва да определят зала и квестори.
Ама разбира се, как няма да има право. Освен това вече има ваксина срещу варицела в имунизационния календар. Който не е боледувал и не иска да прихваща има право да се ваксинира. Поправете ме, ако греша.

# 529
  • София
Прегледах ПИ с пликовете. Всичко ми изглежда добре разиграно, но в кафявия плик (заедно с черновата и тестовата книжка), намерих и сгрешена бланка за отговори Sad Разменила е местата на два от въпросите със свободен отговор 14-ти и 15-ти. Написано е "Грешна бланка" и подпис и е пъхнато в кафявия плик. Сега нашите учители, не знам дали са минали инструктаж за квестори и дали така се прави точно (не помня). Но, моята както ми казва, че не се притеснявала и не ѝ пукало, така се е оплескала още на тренировката. Отделно, че е била преписала вече и 18-та задача, което отнема доста време. За БЕЛ става дума де.

ПП Вчера ги били събрали да им кажат, да не отделят чернова от белова. Днес са ги събрали да им кажат, че има ново писмо и могат да ги "разкачат". Много се радвам и се съмнявам вече, че ръководството чете форума Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 15:56 от M_I_A

# 530
  • София
jiny, стискам палци да го наредите успешно и да ви влязат в положението така, че детето да си отиде на изпитите. Споделям същото мнение - като не са измислили вариант при такива ситуации аз бих го пратила. А и колкото по-рано толкова по-добре е да се изкара заболяването, в случай, че някое прихване.

Благодаря за пожеланията, моята е с ангина, 39 вихри, сега спи. Сутринта писа тези и преговаряхме пред кабинета с картите, но повече самоинициативно го дава, единствено я ръчкам да пие течности. Отпаднало и е, но какво да се прави - ще мине. Поне си взех болнични да не жонглирам между ексели и форума.

Дидева, очарователен аватар Simple Smile

Русалката пенсионирана, много благодаря, надявам се и детето да ги оцени тези преговорчета.

Милото бебенце, много да му въздейства тази положителна енергия на познати и непознати, ще се включа. Да мине успешно операцията.

# 531
  • Пловдив
Относно варицелата - детето има право да се яви. Свидетел съм на такъв случай - детето беше само в отделна стая. Свържете се и с директора на училището и с МОН. Просто трябва да определят зала и квестори.

Говорих с човек от инспектората. Помолих за отделна стая, но ми каза че надали някой квестор ще се съгласи за стои с болно дете , защото може да се запази.

# 532
  • Sofia
Дано детето да се чувства добре до понеделник! След като сте пробвали да се съобразите, но отсреща няма разбиране, пратете си детето на матурата.

# 533

Говорих с човек от инспектората. Помолих за отделна стая, но ми каза че надали някой квестор ще се съгласи за стои с болно дете , защото може да се запази.

Ама нормални ли са, 90 % от хората са карали варицела, от какво да се зарази.

# 534
  • София
Jiny, според мен не ръчкай повече. Вземи бележка от лекар за всеки случай и си прати детето на изпит.

Русалка и Дидева, както и на всички останали, които помагат със съвети и материали, огромно благодаря от сърце. Страхотни сте! Heart

# 535
  • Бг-мама
Сега се сетих за нашият случай по време на подготовката на големият ми син. Малкият се зарази с варицела по това време. Съответно баткото не я беше карал. На мига беше изолиран на първия етаж (живеем в къща)и си постоя там доста време. Не можа да се зарази и завърши успешно кампанията. Сега е 9 клас и още не я е карал. Знам ,че не е добре да я кара като голям , но тогава реших, че ако мога да му я спестя в оня момент ще го направя.

# 536
  • Русе/София
В у-щето на детето днес ще дават служебните бележки.Бележката от докторката,трябва да е сканирана при кандидатствене онлайн,нали?

# 537
  • София
Пускайте си детето на изпита... Как за толкова години не им увря главата на тези отгоре да има някаква опция за децата със здравословен проблем към деня на изпита? Да, вярно е, че ако има таква опция, нашенецът все ще намери начин  неправомерно да се възползва за щяло и нещяло "заболяване", но да открият пък онези от МОН как ефективно, с "разумни механизми", да минимизират такива опити, а не да стоят със скръстени ръце и да зачеркват с лекота усилията на такива деца.. Понеже едно е , не дай си боже, да се е случило нещо по-тежко... Тогава на дете и родител ще са им последна грижа НВО-тата, нулевият резултат от тях и перспективата за учене в истинската БУЗЕМА. Но една варицела, счупен крайник, други краткотрайни заболявания минават и заминават, а след тях ще остане горчилката...

# 538
  • София
Служебната бележка - оригинал ли се носи на изпитите?

Да, оригинал. И на двата (или трите) съответно.

# 539
  • София

Ей, братче, страшна сложнотия! Аз ще се явя за квестор. Могат да ме броят, че съм инструктирана. Joy Обличай я с дълги ръкави, гримирай я като за нощен бар - фон дьо тен, коректор, пудра - и я пускай.

Общи условия

Активация на акаунт