СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 299
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 660
  • София
6tiplio, на същата логика с трапеца  може да има и параметри, във вида, учен в 6 клас при степен на едночлени и  многочлени, примерно "за коя стойност на параметъра а многочленът еди-кой си в нормален вид има равни коефициент пред кубичната степен и свободен член". Но няма да има съответно параметрични уравнения и неравенства.
Сънчо,  всичко най-хубаво пожелавам на девойката Simple Smile

# 661
  • София
Аз да питам за формулите, които пусна Дидева като предварително се извинявам, ако сте го коментирали и аз не съм видяла. Това ще са формулите от изпитния комплект, така ли? Това означава, че ще си има формулите за валчести и ръбести тела от миналата година.

Както разбрах информацията е предварителна и се очаква потвърждение.

По-късно снощи Дидева писа, че са ѝ потвърдили за формулите.
Сънчо, жива и здрава да е дъщеря ти, бързо да ѝ минава и да е в добра кондиция  на 17 и 19. На Светкавица синът е тази година 7класник, та миналата на изпити не е ходил.
И нашите вече са основно в часовете по МАТ и БЕЛ.

# 662
Днес директорката показвала листите и казала да не късат нищо, квесторите щели да имат ножици. На втория модул по БЕЛ не трябва да се пише заглавие и автор, щяло да се сметне за знак и да анулират работата Joy . Това не съм го чела никъде.

# 663
Днес директорката показвала листите и казала да не късат нищо, квесторите щели да имат ножици. На втория модул по БЕЛ не трябва да се пише заглавие и автор, щяло да се сметне за знак и да анулират работата Joy . Това не съм го чела никъде.

Хайде сега пък и ножици, до понеделник има време да измислят още инструменти за разкачане на чернови.Rolling Eyes

# 664
  • Разпиляна във въображението
Не разбирам защо толкова се затормозват децата, а и нас родителите, с такива тънкости. Да се следят за ограничители, за откъсване на чернови, да не се пише на гърба на едните, а само на другите и т.н.

# 665
  • Sofia
Започнах да я питам това знаеш ли, за онова какво са ви казали.  С отегчение ми каза, че знае много повече от мен Grinning Спирам да се притеснявам вече за чернови, белови, и т.н.
Днес в 19.10 официално приключва ученето до матурите! Събота и неделя сме предвидили релакс и забавления Nature High Brightness

# 666
Днес в училище са имали цял ден преговор по БЕЛ и инструктаж, но не знае дали ще им разрешат да разделят черновите.
Квесторите имали грижата да следят за пликовете, децата да не мислят за това изобщо.

Г-жата е казала да си носят шоколад, за да не му падне на някой кръвната захар. Мен пък ме е страх  в тези жеги да не се разтопи и да стане мазало Rolling Eyes

# 667
Момичета някой има ли последия пробен на Вектор Варна по Бел от 02.06.2019г има го качен в пощата,но качеството е лошо и не се разчита.

# 668
  • София
То вече едва ли има полза, но качих в пощата предоставен ми файл с ОЗ  по геометрия. Ако някой иска, да го сподели и тук, защото нещо не успявам през DOX.

# 669

Светкавице, много добре си го казала, напълно съм съгласна. Леле, а миналата година не ходихте на изпити ли, или са ви изписали преди това?

Мамета, да споделя, че се тормозя яко в момента
Моята дъщеря - да ми е жива и здрава, днес става на 14, нали е с ангина.

Сънчо, миналата година детето беше в VІ клас. При целия ужас, който изживях, си мислех, грях ми на душата, добре че е 2018година, а не 2019г., защото вече се знаеше кога ще са изпитите през следващата, т.е. вече през настоящата година.

В болницата бяхме 1 седм., точно по време на сегашните НВО, после продължително лечение и т.н.
Но без никакви предварителни признаци, които да подсказват нещо,

Да ти е жива и здрава госпожицата, да е късметлийка и щастлива с избора си!

# 670
  • Разпиляна във въображението
Излезли са резултатите на зрелостниците по БЕЛ. Заглавията са за "историческо дъно". Дали от МОН ще "рискуват" с изпитните материали за седмокласниците?

# 671
Качвам и двата отговора - от МОН и от РУО-Варна, който искаше да си ги разпечата.

Скрит текст:

# 672
  • София
Киф , точно със същия довод, миналата година в нашето училище ни предупредиха децата ДА носят шоколад, предварително начупен на парченца, за да няма много омазване. Казаха, че две години поред се случва на дете да му прилошее от притеснение, жега.... Шоколад и вода, задължително...
Моето дете и на двата изпита си върна шоколада, но изпълнихме инструкциите.

# 673
Шоколад на парченца

# 674
  • София
Моето дете се падна в една зверски гореща класна стая. Дали да не дам направо Нутела? Пък и няма да шумоли. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт