СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 292
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 630

Извинявам се за двата поста, сигурно има и друг начин, но май за пръв път прикачам снимка тук Pensive

# 631
Здравейте, току що говорих със сина ми. Имали са инструктаж в училище и са им казали, че чернови по математика няма да имат. Всеки трябва да си носи.

# 632
  • Бг-мама
Здравейте, току що говорих със сина ми. Имали са инструктаж в училище и са им казали, че чернови по математика няма да имат. Всеки трябва да си носи.
Joy Joy Joy
Тия хора тотално изтрещяха. Никой не знае какво говори.Това не ми се струва сериозно, ама знае ли човек. hahaha

# 633
Мога да окачествя подобна информация единствено като глупост. На кого принадлежи изказването?

# 634
  • Разпиляна във въображението
Нещо, което прочетох от фейсбук групата - https://teacher.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D … nDEsmk4Pugvr3RtVg  Мисля, че ще е полезно като за последни указания

# 635
  • София
Глупости! Комплектите изпитни материали са еднакви за цялата страна и за всички.

# 636
  • у нас
Тотално се обърках. На едните казват едно, на другите - коренно различно. Пълен хаос. Кога най-сетне ще помислят за децата и да престанат да измислят бъркотии?!

# 637
  • София
Ама попълнени или празни да са черновите дето ще ги носят?

# 638
Попълнени, ама да не се обърка някой да пише със син химикал Joy Joy
Това за черния химикал май е едно от малкото неща за това НВО, което от началото не е било променяно Joy пу, пу Laughing

# 639
  • Sofia
aniK, мисля че сме в едно и също училище.
Няма значение. А за изцепката на директорката, че ако дете не се яви на НВО - “не е сериозен проблем, то си остава в класирането, просто ще участва без точки от НВО”. 😂😅

Ако сме в едно (Овчокупелско), не съм я чула за неявяването, защото на моменти не слушах внимателно - нали си знам всичко Grin

Подкрепям идеята на Светкавица, трябва да обърнем внимание и на майките след нас! Едва ли ще го направят по формата от наше време (изпити след приключване на училище), но да има вариант за деца, които на заветните дати доказано са били болни!

Киф, много ми е любопитно кое е вашето училище - по написаното помня, че е държавно, а много хубаво и сериозно ми се струва. Може на ЛС. Аз имам девойка във втори клас и с нея ще ми е още по-голям зорът, та овреме да ѝ търся добра среда.

Stuck Out Tongue Closed EyesLaughingStuck Out Tongue Closed Eyes

# 640
 Имаме много хубава българска поговорка- "Много баби, хилаво дете"

# 641
  • някъде ... тук ...
:търкалящо се от смях човече: Laughing

# 642
:търкалящо се от смях човече: Laughing

Попълнени, попълнени!
Кеф ти "Бай Ганьо", кеф ти "Българският език", ми то всеки си има различен вкус, де

# 643
Здравейте, днес бях в Регалия да взема работата на сина ми. От там ме посъветваха детето да не пише извън указаните полета, защото после скенера няма да хване всичко. Гледах бланките, но не виждам такива полета. Моля за помощ!

# 644
  • Пловдив
Добро утро! Сега звънях в училището да попитам дали имат информация за това, че се допуска отделянето на черновата. Казаха ми, че изпитните комплекти били вече при тях, но са запечатани, та не се знае, това с което са закрепени листите дали е телбод или перфорация. Казаха ми, чо щом са такива указанията на РИО, ще се допуска разделяне, важното било после всичко да се сложи в плика.

Как без чернови, бе хора?! Нека не си създаваме сами допълнителна паника!

Общи условия

Активация на акаунт