СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 134
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Някое от новите за тази година си мисля аз.

# 706
Аз се питам, колко от майките ще натиснат децата си да преговорят съответните произведения според залаганията Blush . До края на вечерта, обемът на произведения ще е голям. Ние сме пас. Каквото е "подложено" през годината, това е! Успех на всички! Да ни е ведра и изпълнена с положителни емоции следващата седмица!

# 707
Ние сме най-затруднени при писане на Алеко.

# 708
Новите са лесни за писане на теза. Тях ще ги сложат в литературната част, защото могат да станат грешки - между двете стихотворения (всъщност последно какъв е жанрът - лирическа песен???) има сходства, Бай Ганьо и Ганьо Сомов дори в картите са объркани като персонажи.

ПП: Честито на пораслите деца!  Преди всичко нека са здрави, а сетне - да имат късмет!

# 709
  • София
И аз залагам на този, цитати от произведението на който позиционирах вчера върху маникюра на средния пръст.

# 710
  • София
И какво за заглавие и автор във втори модул? Пишат ли се? Нали квесторът ги записва на дъската, би следвало да се пишат.

Честити да са рождениците!

Аз нямам пречувствия, но открих че бирата била по-малко калорична от ябълковия сок и вече се включвам предстартово в наздравиците...еле па в тия жеги.

# 711
  • Пловдив
На моя са му по-лесни стихотворенията и иска тезата да е на "Заточеници"...аз залагам на новите също. А по МАТ втори модул какво ви казва бобът?

# 712
  • София
Моят боб е неграмотен в тази област. Joy

# 713
  • София
За математика се хвърля леща.

# 714
За математика се хвърля леща.
Лещата е ситна, ама направо оризови зърна или киноа за по-модерно Simple Smile .

Последна редакция: сб, 15 юни 2019, 08:00 от petenka1983

# 715
  • София
За математиката и аз не се наемам да познавам на моя боб. Хвърлям го пак и пак, но мълчи.  Напрягам всички сетива, но нищо. Joy Мисля, че тази година няма да има допълнително построение, но с какво ще го заместят , не ми хрумва. Русалке,  ти как смяташ? Някой нещо да е сънувал?

# 716
  • София
То сън не ни хваща, как да сънуваме?

Не знам. Оризът е светъл, дали ще излезе при сканирането?

# 717
То сън не ни хваща, как да сънуваме?

Не знам. Оризът е светъл, дали ще излезе при сканирането?
Ааа, има и черен - императорски! Joy

# 718
  • София
21 задача - кръгова диаграма със съответните 3 подточки -отношение на нещо и нещо, уравнение, анализиране на верността на твърдение
22 задача - нещо с разлагане на многочлени и заместване със стойности, които обаче не са зададени директно, а се намират я след степенуване, я след най-голяма/най-малка стойност на израз, я след най-голямо/най-малко цяло решение на неравенство.
23 задача - задача ПИЗА , но този път геометрична - примерно  с имоти  и площите им, с цените им при продажба или с градинки и насаждения в тях в разни форми и  съответно нобходимо количество пръст/тор/семена на кв. метър или пък с околоблокови пространства и разстояния от входа  до спирки/пощи/аптеки/училища..
24 задача - текстова с две подточки за път; едната с попълване на таблица и съставяне на уравнение; втората с  допълнителен въпрос на база получения корен от първото и нужда от още едно уравнение
25 задача - геометрична; успоредник някакъв, с базово доп. построение, последваща еднаквост

Представяте ли си   сега хвърлената за гадаене леща да покълне в сряда и да се паднат тези задачи..

# 719
  • София
Ще те разследват за изтичане на информация. Но щом няма смеси и сплави, аз ще те прикрия.

Общи условия

Активация на акаунт