СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 552
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Пловдив
Нашата учителка по математика каза,че ще е разделено на 2 части-първа част за 60мин. до 20 зад.включително и втопа част от 21-25зад. за 90мин.Незнам дали ще има пауза

# 1 096
  • София
Тц, тц, тц, от година на година става все по-плашещо положението. Ние бяхме на бЕло, вие направо на уиски от сабале. Joy Догодина сигурно ще са на твръди наркотици. Scream
Тц, много скъпо ще им дойде, те ако ни четат темата, децата им ще тръгнат на курсове от утре Smile

Четем,четем....Ако знаете как се вълнувам-колкото и странно да звучи.Догодина не ми се мисли как ще е

# 1 097
Добре, че днес шефа отсъства, вися си тук и чакам време да мине.

# 1 098
Нашата учителка по математика каза,че ще е разделено на 2 части-първа част за 60мин. до 20 зад.включително и втопа част от 21-25зад. за 90мин.Незнам дали ще има пауза
Тоест, няма да могат да започнат да решават втория модул преди да е изтекло времето на първия?

# 1 099
  • Пловдив
Тоест, няма да могат да започнат да решават втория модул преди да е изтекло времето на първия?
Точно така!

# 1 100
  • Разпиляна във въображението
Дано не е разказ на Здравка Евтимова. Ще е доста трудно за децата. Все пак се надявам да е на български автор Simple Smile

# 1 101
Последно инфо от учителката по БЕл , теза на Бай Ганьо, средна по трудност първа част,  преразказ от името на герой от български автор

# 1 102
Зарязах офиса и вися по сенките навън. То, верно, шеф нямам, ама работа - дал Господ! Вредни са тези матури, вредни за икономиката, за брутния вътрешен продукт и за Сичко! Да ги премахнат!

# 1 103
  • София
Акостирах в офиса, ама май няма да се работи днес.

# 1 104
  • Бг-мама
Последно инфо от учителката по БЕл , теза на Бай Ганьо, средна по трудност първа част,  преразказ от името на герой от български автор
Май нямаме познали от хвърлянето на боб.

# 1 105
  • София
Цяла година правиха от името на неутрален разказвач, сега от името на герой. Не знам. Дано са се справили децата. И теза за бай Ганьо не ми харесва много. Нечия котка май беше познала.

# 1 106
Цяла година правиха от името на неутрален разказвач, сега от името на герой. Не знам. Дано са се справили децата. И теза за бай Ганьо не ми харесва много. Нечия котка май беше познала.

Тоя Бай Ганьо никак не ме радва - там всеки има свое мнение чий обобщаващ образ е.

# 1 107
  • София
Уф,  изхабени пари за изграждане и маникюр на съседчето с декорация под формата на тези за Чинтулов... Joy

# 1 108
Бай Ганьо и ние  не сме наблягали.... Иначе преразказ от името на герой доста сме тренирали

# 1 109
  • София
Нечия котка май беше познала.

Ох, бе... Joy

Според мен от името на герой е по-лесно откъм глаголно време, но трябва да внимават на какво е бил свидетел героят.

Общи условия

Активация на акаунт