СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 553
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 125
И аз имам седмокласникча. Записвам се да ви следя, макар и накрая.
Детето ми най-много се притесняваше от тезата. Преразказите, май са им по-лесни....

# 1 126
  • Пловдив
Тезата е Бай Ганьо, нещо "Защо ми е Виена... “ Преразказ за бедно момче и старец....детето, което излезе не помни автора. Текст - чипровски килими.

# 1 127
  • Разпиляна във въображението
Уф, Бай Ганьо. Май не го преглеждахме.

# 1 128
  • София
Тезата е Бай Ганьо, нещо "Защо ми е Виена... “Преразказ за бедно момче и старец....детето, което излезе не помни автора. Текст - чипровски килими.
Тази информация откъде дойде ?

# 1 129
  • София
А от чие име е преразказът разбра ли?

# 1 130
  • София
Пууу, дано не е истина това с Бай Ганьо. Много омразен образ ми е. А и преразказ от името на герой си е по-сложно.

# 1 131
Последно инфо от учителката по БЕл , теза на Бай Ганьо, средна по трудност първа част,  преразказ от името на герой от български автор
Май нямаме познали от хвърлянето на боб.

Как!? Аз и котката  hahaha
Вътрешното ми чувство все натам клонеше..
[/quote
Дружно да отидем и да купим храна за котката , повече вода и отваряме сборниците по математика.
Котката ще почива след 19,07 !!!

# 1 132
  • София
Преразказ от името на герой. Автор Георги Русафов.

# 1 133
Според мен МОН са заложили на "лесни" теза и преразказ, за да гонят високи резултати тази година. Но на практика не е така и не са толкова лесни и двете. Бай Ганьо е сигурно най-малко очакваната творба, съответно и най-малко се е наблягало на нея..

# 1 134
  • София
Извинете печатните грешки, но таксито друса и аз се треса... Котката ще на линия, ако нещо аз утре Simple Smile

# 1 135
  • София
Какви изразни средства има  в: "Защо ми е Виена...?" Или са само общи приказки?
Хайде не остана.

# 1 136
Сигурно " Какво ще й гледам на Виената, град като град.."

# 1 137
  • Пловдив
Тезата е Бай Ганьо, нещо "Защо ми е Виена... “Преразказ за бедно момче и старец....детето, което излезе не помни автора. Текст - чипровски килими.
Тази информация откъде дойде ?
От излезли деца. От името на герой е преразказа.

# 1 138
  • Варна
Аз сякаш не се притеснявам толкова от тезата и преразказа, а от замотани въпроси уловки. И Бай Ганьо хич не го харесвам...

# 1 139
Този Гай Баньо моят син си го поръча. Голям фен му е и от лятото ми говори с цитати от книгата. Това обаче изобщо не гарантира, какво ще сътвори на тезата.
Наскоро като гледахме "Женени от пръв поглед" и една особа обясняваше, как ходила в Париж, ама не ѝ харесало, Айфеловата кула не ѝ харесала, студено  било и не ѝ се разглеждало. Коментарът на синковеца беше "Какво ще ѝ гледам на Вената, град като град - хора, къщи, салтанати!". Викам му - точно за това става дума Grinning

Общи условия

Активация на акаунт