СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 455
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 260
Нямало е и биографии, цитати, превръщане от пряка в непряка реч с посочени точен брой грешки на текста с редакция (моята е открила 1 в повече за всеки случай Stuck Out Tongue Winking Eye).
Пита ме защо е учила толкова много като ги е нямало тези неща, че и половината произведения! Simple Smile И също за всеки случай е сложила една +. Simple Smile

Струва ми се максимално улеснен теста. Ако и от преразказа ги е нямало описанията, МОН могат да се потупат по рамената накрая, че са извършили "успешна образователна реформа".
Абсолютно целенасочено лесно! Да отчетат успех! Но ще има резачки на тезата и преразказа, няма как! А и да видим математиката.

# 1 261
  • София
Догодина очаквам да се посочи автора на произведенията и до там..

С подсказана първа буква от името. Bowtie

# 1 262
Половината работа свършиха децата, сега ще чакаме резултати и ще стискаме палци за математиката.

Искам отново да споделя и похваля учителката им по БЕЛ. Сутринта ги чакаше децата, за всяко намери добра дума, пошегува се с тях, изчакала ги е пред училището, всяко е попитала как се е справило. А като влезе и последния ученик/нали се връщах, заради детето забравило бележника  и бях там/ тихичко каза "Милите ми, успех"! Като се качих в колата се разплаках, много ме  трогна.

# 1 263
  • В тъмната гора.
Имате ли теста. Получих pdf

Качи в Dox-са, моля....

Каквото и да говорите...истината е в теста.

# 1 264
Здравейте, при дъщеря ми са позволили да отдели черновата, но ме притеснява това, че квесторите са им казали да не преписват нищо от дъската и да започват направо преразказа без заглавие и дадактическа задача... Как е било при вашите деца?
И при нас са казали направо да започват

# 1 265
  • София

То, ако си могъл да накараш някого да се плези пред огледалото и да си спи върху отрязаните нокти, едно подтикване да вие срещу Луната едва ли ще ти се опре...

JoyJoyJoy
Затова обичам тази тема! Ох, ...Joy

# 1 266
  • Sofia
Момичета, изпитните материали, дето не се проверяват, и те ли в кафявия плик са влезли - сори, ако е казвано, но не съм запомнила такова нещо Confounded Дали някъде настрани ги събират, защото синко мисли, че са сложени в кафявия плик.

# 1 267
Хайде сега и вие. Лесно та лесно. Математиката щяла да бъде трудна. От МОН ви четат, както знаете. Да не извадят сега топора, за да не разочароват майките.

# 1 268
  • София
Практиката показва, че хич не се притесняват от разочаровани майки. Smirk

# 1 269
Един квестор е казал на дъщеря ми, че писана с молив чернова била "знак". Втори квестор казал, че не било проблем. Взели са й работата, но има ли вариант да я анулират за нарушаване на анонимността на по късен етап?? Интсруктажа е да се пише с черна химикалка на беловата, нищо изрично за черновата.
Знае ли някой нещо за това?

# 1 270
  • непостоянно
АниК е права за съкратения текст на оригиналния разказ. Улеснили са ги децата. Дори някои думички като ...“халал” да са ти ... не е имало според щерката Wink

# 1 271
Не разбрах, качен ли е сега тоя тест или не е? Не го намирам в пощата, а тук май изпуснах.

# 1 272
  • София
Сина ми са го накарали всичко да сложи в плика, не са му дали да откачи черновите
За изпита по математика отива с документа от МОН , че може да ги разкачи, но преди да се скара с квестора ще го инструктирам лекичко и случайно да си ги откъсне и ако стане проблем тогава да вади писмото
АААА много ме дразнят!!!!

# 1 273
АниК е права за съкратения текст на оригиналния разказ. Улеснили са ги децата. Дори някои думички като ...“халал” да са ти ... не е имало според щерката Wink
Халал да са им и описанията😁!

# 1 274
  • София
Много се извинявам, за какъв килим говорите? Разбрах, че е чипровски, но откъде се появи.
Имало е въпрос за килим от текста с разбиране ли?

Да четат от МОН и да си водят бележки за математиката.
Как едни ще дават да се отделя, други не - не е като да не се очакваше...!
Имало е дечица дето са си преписвали преразказ от черновата на беловата - то това е нон стоп безумно превъртане.

Общи условия

Активация на акаунт