СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 498
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София - Младост 1А
....

Ама каквото - такова. Казах му да си вземе един сладолед и да си почива.

Аз го пратих при баба му. Чака го с кюфтета.

# 1 216
  • Пловдив
Всички казват лесно, това не е добре. Всяка грешка ще е тежи повече.
Аз също очаквам по математика да е труден теста.

# 1 217
  • Пловдив
Здравейте, при дъщеря ми са позволили да отдели черновата, но ме притеснява това, че квесторите са им казали да не преписват нищо от дъската и да започват направо преразказа без заглавие и дадактическа задача... Как е било при вашите деца?

# 1 218
Моята ми казва: И онова за чирпанския килим!!! Направо замръзнах. Викам й - от Чирпан са ножове, а тя - ах, грешка на езика. Чипровски . Дано не е оплескала нещо от бързане. Квесторите са създавали хаос. Питали за всяко нещо, децата били по - запознати от тях. Да бяха чели тук за по - адекватна подготовка. Мина вече, каквото - такова!

# 1 219
  • Бг-мама
Здравейте, при дъщеря ми са позволили да отдели черновата, но ме притеснява това, че квесторите са им казали да не преписват нищо от дъската и да започват направо преразказа без заглавие и дадактическа задача... Как е било при вашите деца?
При нас са им казали да запишат само заглавие без дедактическата задача.
Ама все си мисля , че за тия неща няма да има проблем. Със заглавие без заглавие , то е ясно че за всички е един и същ текста. Проверяващите няма да се втелясват толкова за тези неща, поне така се надявам.

# 1 220
Всички казват лесно, това не е добре.
Никак!! Според дъщеря ми и тези, които въобще не са се готвили са можели да се справят. И най-слабите ученици от класа им са коментирали, че е било лесно..

vidima, и при дъщеря ми квесторите са казали да не пишат, аз също не виждам проблем тук дали е писано или не - едно и също е за всички.

# 1 221
  • София
Единият ми син забравил да напише заглавието и дидактическата задача на преразказа. Квесторът му казал да ги напише над редовете.... Дали няма да се сметне за знак или просто скенера няма да го сканира и ще му вземат точки...?
...
В стаята на детето ми са казали първоначално да не пишат заглавието и той веднага е почнал да пише, докато помни всичко, след това е влязъл друг квестор и е казал, че заглавието трябва да се пише, та и при тях е написано над редовете.
Не вярвам, че може да се се сканира или да се приеме за знак - твърде много знаци от този тип ще има.

От опит знам, че сега на всички им се вижда лесно, а после грешките са достатъчно за да се отсеят резултатите. 

# 1 222
Според мен квесторите са били инсруктирани да не разрешават много много отделянето на черновата от беловата, за да не затруднят окомплетоването на материалите, нямам обяснение , знам ли, но съм много разочарована от липсата на компетентност.

# 1 223
  • Варна
Нашите квестори не са писали нищо на дъската. На въпроса на децата да пишат ли заглавие, отговорът бил, че не знаят. Моята не била запомнила заглавието и затова не го е писала.

И тя смята, че тестът бил лесен, а преразказът не съвсем.

Нямаме ли някоя мама с близък квестор, да качи теста в пощата?

# 1 224
При нас са им казали да напишат заглавие и автор.

# 1 225
Прочетох разказа. Хич не е лесен за преразказ от името на герой.

# 1 226
  • Русе
Имате ли теста. Получих pdf

# 1 227
  • София
Тъжно ми стана от неравнопоставеността при различните квестори и как така ще казват на детето да спира да пише, ако не е изтекло времето Angry
Моят е открил само 13 грешки и не се било наложило да отделя черновата - писал върху изпитните материали.

# 1 228
  • София
Уф, обади се най-после.
"Може и да съм се справила, може и да не съм се справила"
Ами това е, ще видим на 27.

# 1 229
  • Варна, България
При нас са им казали да запишат само заглавие без дедактическата задача.
Ама все си мисля , че за тия неща няма да има проблем. Със заглавие без заглавие , то е ясно че за всички е един и същ текста. Проверяващите няма да се втелясват толкова за тези неща, поне така се надявам.
На нашите квесторите са им казали направо да пишат преразказа - без заглавие, задача и т.н....

Общи условия

Активация на акаунт