СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 479
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Пловдив
Доволен е, макар че като чух Бай Ганьо и си знам, че не го искаше, а и не е наблягал много на него. Но пък каза, че е написал. Тестът лесен, таблицата елементарна, преразказът горе-долу, получил му се бил кратък.
Важното е, че мина! А аз се чувствам все едно съм родила, телефонът ми звъни и всички роднини и приятели питат какво става, как е минало:smiley:Sweat Smile

# 1 231
  • Варна
Имате ли теста. Получих pdf

Може ли да го качите в пощата?

# 1 232
От опит знам, че сега на всички им се вижда лесно, а после грешките са достатъчно за да се отсеят резултатите. 
Абсолютно. На изпита на АК синът ми каза - лесно, пък накрая - не влезе. Това нищо не означава.
И моят късно се обади, първо се чух с майката на приятеля му, която вече се беше чула със своя синковец.
Каза: лесно, преразказ - труден. Писал 2 страници, той напоследък така прави. Като пълнота ще е добре. Оценява се на около 80 т., да видим.

# 1 233
Направо тук го качете

# 1 234
  • Бургас
Дъщеря ми е открила 15 грешки.Simple Smile

# 1 235
  • София

Аз го пратих при баба му. Чака го с кюфтета.
Joy
Друго си е да има баба с кюфтета!
Казвам го от опит. Да са живи и здрави бабите!
Имайте едно наум с реакцията на децата.
Чисто психологически, каквото и да им се е паднало, чувството, че са свалили един товар от главата си ги кара да са доволни.
Пак казвам, не може да се каже кой изпит е по-труден. За едни деца ще е едно, за други -друго. Важното е да приключите с БЕЛ и какво се е случило до довечера, а от утре да гледате с надежда в Мат!

# 1 236
И при нас са им казали да пишат заглавието и дидактическа задача. А явно тази подробност няма да е от такова значение, след като други квестори са дали обратните на тези инструкции.  Е само заради тези излишни неуредици им взимам 99 точки на РУО Angry да му мислят за математиката!

# 1 237
Здравейте!
И при нас не са разрешили отделяне на чернови!
Много съм притеснена за математиката ,при втория модул са необходими чернови и спокойно пренасяне на трите задачи за описание !Не виждам смисъл от това да се затрудняват децата .Смятах,че като има изрични указания от РУО ще се спазва - явно много смятам....

# 1 238
  • Пловдив
То и без това трябва да се отдели листа от първата част, който се слага в големия бял плик, та не би трябвало да правят проблеми за отделянето на беловата и черновата

# 1 239
  • Пловдив
Моля Ви, ако качвате теста - нека да е тук, а не в пощата.

# 1 240
  • София

Допълвам се: не ми се четеше разказа, но сега зачетох и се хванах за главата с описанията. Даааа, ама ги е нямало - съкратен бил Wink
Това сигурно ли е? Досега винаги на НВО преразказът е бил подробен /само в една година беше без уточнение/. Ако е бил сбит, твърде възможно е много деца да не са го отчели и да са преразказвали подробно.

# 1 241
Здравейте!
И при нас не са разрешили отделяне на чернови!
Много съм притеснена за математиката ,при втория модул са необходими чернови и спокойно пренасяне на трите задачи за описание !Не виждам смисъл от това да се затрудняват децата .Смятах,че като има изрични указания от РУО ще се спазва - явно много смятам....
Затова - на изпита по МАТ с разпечатано писмото от РУО. И говорете и с директора на Вашето училище, като пристигнат квесторите сутринта, специално да им обърне внимание.

# 1 242
Моля ви да го качите тук защото  да ви кажа аз какво направих.
Влизам в интернет  , свалям НВО 2019 и без да го погледна го изпращам на детето .
След минута ми звъни с думите:
 -Аз на този изпит не съм била .
 А аз, :- Как не си била? . Като видях съм изпратила НВО 4 клас 2019
Изперках!!!

# 1 243
  • Разпиляна във въображението
И на мен това бе първата мисъл - с писмо от РУО. Дано тези неща не се случат и по математика. Там нещата са по-сериозни с черновите, отколкото при БЕЛ.

# 1 244
  • София

Допълвам се: не ми се четеше разказа, но сега зачетох и се хванах за главата с описанията. Даааа, ама ги е нямало - съкратен бил Wink
Това сигурно ли е? Досега винаги на НВО преразказът е бил подробен /само в една година беше без уточнение/.
Мисля, че АниК има предвид, че самият текст за преразказ е бил съкратен.

Общи условия

Активация на акаунт