СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 419
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 575
Възможните отговорите на зад. 10 не са тези, пропуснали сте да ги коригирате:
А) 0
Б) 1/4
В) 3/4
Г) 1

# 1 576
  • София
Здравейте, момичета,
чета Ви още от миналата година и съм изключително благодарна, че Ви открих! Четях Вас и паралелно темата на седмокласните от миналата година.
Страхотен помощник сте и с Вас лесно човек би могъл да си свери часовника!
Помогнахте ми много с насоките си за преговор, но и не само с тях, а с всяка новост свързана с НВО-то!
Възхищавам се на Дидева и Санака как намират време и са наясно с всяко едно ново нещо, и затова, че винаги са насреща да окажат помощ! Огромно благодаря от мен!
Това са отговорите към теста на Регалия https://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/piz_7kl_2019/MA … _PIM03_020619.pdf
Желая успех на всички дечица утре!

# 1 577
Нали на свитъка за белова по математика,където са 21,22 и 23 зад.,може да се пише и на гърба,да си довършат 23зад.,ако не им стигне мястото???
Да , може. А мястото за решението на 25та е на гърба на мястото за 24 задача.

В тази връзка искам да попитам мястото за решението на 25та само на гърба на мястото за 24 задача ли е? След тях има още един празен лист с ограничители отстрани. Той за чернова ли е или може да се използва при описването на 25 задача, ако не стигне мястото на гърба на 24 задача? 

# 1 578
След 25 задача, която се разписва на 8 страница, следват чернови. Поне аз така ги виждам.

# 1 579
Момичета, включвам се по-късно, но исках да попитам, възможно ли е да вземат точки на детето, че е задраскало на преразказа с не напълно права черта!? Сега някаква паника е настанала вкъщи, че някое от задрасканите думи може да се зачете като знак. Моля ви,дойде мнение малко да я успокоя!
Не би трябвало, тагава да бяха казали децата да правят чертите с линия

# 1 580
  • София
На Регалия отговорите си ги има на сайта им:
http://www.regalia.bg/ucRegalia/regalia_files/probni-izpiti_7kl.html
Някой по-назад питаше

# 1 581
И на задача 8 подт. "г" има грешка, нали? За Регалия става въпрос.

# 1 582
Хич не ме кефи мен тази работа! Дано не е резачка на тезата и преразказа! И се падна да преценяват децата по субективния елемент...
В много училища децата се оплакват, че нищо не са чули от преразказа - записите прекъсвали или били много тихо пуснати, или имало шум. Добре, че после са си го били прочели.

# 1 583
  • София
Здравейте, банда. Как е настроението? При нас малко минорно, че матуристката от вчера е с болки в корема и ме ошашка много. Аз и без това взимам - давам вече, само това ми липсваше. Много стискам палци на всички деца и нека са спокойни. И математиката ще е лесна за тях. Kissing Heart

# 1 584
И на задача 8 подт. "г" има грешка, нали? За Регалия става въпрос.
Да. Открих две грешки докъдето успях да проверя, качила съм коригирана версия.
Възможните отговорите на зад. 10 не са тези, пропуснали сте да ги коригирате:
Скрит текст:
А) 0
Б) 1/4
В) 3/4
Г) 1
Предупредих, че съм го правила набързо и е възможно да има грешки, защото в момента нямам време за  проверка. И точките съм ги наслагала произволно, защото на снимката, с която разполагам са изтрити.
Просто споделяйте какво не е наред. След пет следобед ще съм на линия.

# 1 585
задача 8, отговор Г ) (10,6+2,4).x=10,6.7/5

# 1 586
Нашите ги пуснаха днес. Имали са може би само 1 час.. разбира се математика. Или два, не разбрах точно.

# 1 587
  • гр.Варна
На въпрос 21 липсват подточките А и Б.

# 1 588
  • Deutschland/HE
Легендарният изпит...
Предупреждавам, че е набиран набързо, така че може да има грешки, за които се извинявам предварително.

Здравейте,

а може ли условието на 21ва задача, защото е непълно Simple Smile
Благодаря!

# 1 589
  • София
Момичета, включвам се по-късно, но исках да попитам, възможно ли е да вземат точки на детето, че е задраскало на преразказа с не напълно права черта!? Сега някаква паника е настанала вкъщи, че някое от задрасканите думи може да се зачете като знак. Моля ви,дойде мнение малко да я успокоя!
Не би трябвало, тагава да бяха казали децата да правят чертите с линия

Ей, как съм го изпуснала този въпрос вчера! С каква точно черта е задрасквала - вълнообразна, с възходящ или с обратен наклон, какъв е градусът на наклона /< или > от 10 градуса/? Joy Ако не е вълнообразна или вертикална - няма проблем, спокойно. Точки ще й отнемат евентуално за графично оформление /с каквато и черта да е задрасквала/, но много важно - за съдържание отнемат повече. Wink

Общи условия

Активация на акаунт