СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 109
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Казах ви аз за килимите! Joy
Сега остава да са познали и задачата, която детето състави! Joy
Ще го пращам да пусне едно тото!
Слънчеваа, ще се допитваме до младежа и при следващи изпитания, да си знаеш  Hug

# 1 831
  • София
Вариант 1 е бил на тема Чипровски килими, вариант 2 - Персийски.

# 1 832
  • София
Mrs Jan, моята самопожела да ходи на английски. Тя го учи от 4-годишна - в школа, искаше да се провери.
И сина ми ще си проверява знанията от външните курсове. Само дето се чудеше и пита мен дали да ходи или по-скоро беше дали няма да му попречи на екскурзията Simple Smile

# 1 833
Догодина - родопско одеало.

# 1 834
И аз съм с девойка 2005 и младеж 2009, като гледам след 4 години ще сме в подобен състав Simple Smile. Още не се е обадила дъщеря ми, искаше й се да няма задачи с лихви и движение, ама като гледам не й се е получило. Голям страх беше тази сутрин, бледа като платно я изпратих, дано се е събрала....Каквото-такова, остана английския в петък и закриваме сезона.
За майките от Варна - в събота има отворени врати в Първа езикова гимназия - от 10 до 13 часа.
В неделя сме на плаж Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 835
  • Пловдив
Нашият излезе - кой каза КИЛИМИ Grin

Задачата за движение го е затруднила (23-та) и на 25  Б) и В) не е решил Confounded Този път квесторките били супер зле. Не му дали да разкачи черновата, той им казал, че може и те ходили да питат. Загубил е време.
25-та геометрична предполагам, каква е била фигурата?

# 1 836
Равностранен триъгълник

# 1 837
  • София
Моника Чипровска, както винаги актуална и по  последен писък на модата. JoyJoyJoy

# 1 838
  • София
Килими значи Laughing А сфери имало ли е?

Като каза отворени врати и се сетих: тази събота са отворените врати в НЕГ. Аз съм се записала. То не че знам дали ще ни стигне балът, но по НВО стават и чудеса...
Има ли и други, които ще ходят? Simple Smile

# 1 839
  • София

на 25  Б) и В) не е решил Confounded
И моят син така...Anguished Много е разстроен, на всички ПИ изкарваше над 90 т., а сега, жалко.

# 1 840
  • София
Догодина - родопско одеало.
Вчера по обед нареждам да попрегледа още нещо, крaтък преговор и да приключва и той ми вика:
- Ами, ако ще е като вчера, давай одеялата да прегледам...

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 11:58 от Jiema

# 1 841
  • София
Моето дете още не е излязло.
Боже, пази килима и шестдесетте градуса! Hands Pray

# 1 842
  • София

на 25  Б) и В) не е решил Confounded
И моят син така...Anguished Много е разстроен, на всички ПИ изкарваше над 90 т., а сега, жалко.

Ако няма други грешки, вероятно пак ще е с над 90т. /миналата година последните две подточки на задача 25 носеха 8 т./

# 1 843
Чета ви и чакам моята госпожица да звънне.

# 1 844
  • Варна, България
Привет!
Ще съм благодарна да ми припомните - ще се се гледат ли от проверяващите черновите в някой от модулите по БЕЛ и МАТ? 

Общи условия

Активация на акаунт