СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 088
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
Толкова съм блокирала вече, че нищо не мога да реша.
Благодаря, Фран!

# 1 861
  • София - Младост 1А
И аз получих обаждане. Ох приключи се.

# 1 862
  • София
Аз и без да блокирам не мога  Joy

Не се обажда това дете. Нали му забраних да излиза по-рано. Сега ще чакам. Laughing

# 1 863
  • София
Аз излизам на кафе, ще чакам критериите.

# 1 864
  • София
Щерката излезе бясна, че не ѝ е достигало мястото за в/ подточка на 25-та задача. Според нея мястото било много малко за тази обстойна задача. Сбила го отстрани, като по заръка на квестора, написала: "продължение за в подточка". После рева, че това можело да се сметне за знак...изобщо емоции...
Успокоявах я, че най-много да не ѝ зачетат  тази подточка.

Имало и някаква задача с 3 успоредника, много се кефеше, че били решавали подобна на курса и много бързо ги открила.

Първи модул и бил лесен. Уж си ги проверила даже, но втори едва ѝ стигнало времето.

# 1 865
И моят се обади, че е излязъл. Бил писал нещо по 23-а, но не могъл да я реши, както и 25-а В). Чакаме критериите.

Е, ще стискаме палци другото да е вярно. Точно и моята девойка това е направила като каза, че по 23-та е писала глупости.

# 1 866
И моят се обади, че е излязъл. Бил писал нещо по 23-а, но не могъл да я реши, както и 25-а В). Чакаме критериите.
Е, ще стискаме палци другото да е вярно. Точно и моята девойка това е направила като каза, че по 23-та е писала глупости.
Май масово ще са така. Дъщеря ми също каза, че е писала по 23-та, но...  25 в) същата ситуация! Sad Всичко друго уж си решила.

# 1 867
  • някъде ... тук ...
И моят се обади. Не му стигнало времето да препише 25в от черновата на беловата. Иначе - доволен.
Този път поискал от квестора да му откачи черновата иначе щял да я откъсне той и квесторът клекнал.
Дано всичко е наред!

# 1 868
  • sofia
Обади се, смееше се, доволна е. Втори модул и е бил много приятен, какво е направила всъщност - ще видим. "Получиха ми се нещата" - каза.
Във всеки случай е по- добре от предния път, по БЕЛ,  когато ми се обади и ревеше в несвяст, че е объркала два лесни въпроса .

# 1 869
  • София
Малко ми е дежавю като ви чета - лесен първи модул, затруднения по една от задачите от втори модул и нерешени последни подточки на 25-та задача. Все едно съм в миналогодишната седмокласна тема след изпита по математика.

# 1 870
  • София
Получих си и аз обаждането. Свършил последен в залата, но бил решил всичко. Не му е останало време за проверка, а много често прави елементарни грешки от разсейване, но дано този път не е.

# 1 871
  • София
Иначе са се смели много на чипровските килими. И докато след БЕЛ като излязоха всички си говореха за други глупости (ние ги чакаме зад оградата на училището). Този път отдалече се чуваха как обсъждат: "б, б, а, в..." Wink
Още е ядосана, сега казва, че като не е имала място не е преписала едно доказателство, а просто е написала, че два триъгълника са еднакви. Извади йониката и бие със все сила по клавишите. Горките деца, добре, че при нас се свърши.

# 1 872
  • София
Минах ги отгоре-отгоре задачите от първата част, не са трудни, но има къде човек да сбърка - та за такова нещо ставаше дума няколко страници назад, а не за изсилване със задачи на ниво МГ. Simple Smile

Мерси, Фран, още веднъж.

# 1 873
  • Sofia
Получих и аз "благата вест" за край Grinning.
 Разбила ги била госпоИцата.. Чакаме ключа сега да видим тъй ли е таз работа или не съвсем Grinning

Във всеки случай , добре че свърши. Заминават на кратка екскурзия в петък да починат малко. Мисля, че са оформени по повечето неща, остават 1-2 предмета.

Да сипваме ли вече Rolling Eyes

# 1 874
  • Бургас
Много некомпетентни квестори.Едната е била"Хитлер" и крещяла да не се откъсва черновата.Казали са им да не пишат на черновите,че нямало да им стигне времето за преписване,а и самите листи нямало да стигнат-това от зам.директора.Отврат.
В други зали пък са си сверявали отговорите.Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт