СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 066
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 905
По мое скромно мнение, 25 зад е сравнително лесна! Може би притеснението е изиграло роля Worried
Много лесна даже
Ама чавето се чекнало с някви построения на Б... Поне В уж е получил Simple Smile

# 1 906
Черновите, в центално софийско училище, отново не е било позволено да бъдат откъснати (бях му дала писмото, но не е посмял да спори, за да не губи време). Поискал си е допълнително полагащия му се лист чернова и му е бил достатъчен...не се е разпростирал явно много, на всички задачи бил писал по нещо ... не очаквах чудеса, като да реши всичко от втория модул, дано поне първи да е с минимум грешки...

Равнис свободно, шапки горе, време е за разпускане!

# 1 907
  • Варна
Това получих аз за първи модул. Благодаря на mamma79 и duhi_puhi!

1Б, 2Б, 3В, 4А,5Г, 6Г,7В, 8Б, 9А, 10А,, 11Б, 12А,13Г, 14Г, 15В, 16В, 17В,
18 А) -5,-4,-3,-2,-1,Б) -3
19 А) х, х-5, х/2 +5, Б) S=(5Х)/2, В) 80,75, 45
20 А) 144, Б)1/24

# 1 908
  • Варна
25та

равностранен т-к
CM : MB = 1:2

А) да се изрази чрез АБ, КБ
Б) да се докаже, че ЦК = АМ
В) да се намери лицето на САМ, ако лицето на СКМ е 3 см2

Синът ми твърди, че съотношението е било 1:3, явно стресът си е казал думата и му се е привидяло. Confounded Съответно няма как да реши следващите две подточки..

# 1 909
  • Sofia
По мое скромно мнение, 25 зад е сравнително лесна! Може би притеснението е изиграло роля Worried
Много лесна даже
Ама чавето се чекнало с някви построения на Б... Поне В уж е получил Simple Smile

И аз ще се гръмна за Б) ритуално. Остана със съучениците след изпита, направо ми иде да отида и да го довлека в къщи Rage Хайде за В) може да не му е стигнало времето. Дано поне Б не дава много точки!

# 1 910
  • Варна
Дъщеря ми сега си намерила грешка в задача от първата част. Оказало с, че 1 не било просто число...

# 1 911
  • София
Да, затова назад споделих мнението, че има местенца с капанчета, това с вероятността е такова, понеже има отговор, включващ и единицата сред благоприятните случаи. А не е така, понеже първото просто число е 2, благопприятните са числата 2,3 и 5, следоватално вероятността е 3/6= 1/2. Но не се ядосвайте, тази задача вероятно е само за 2 точки.

# 1 912
  • София
Дъщеря ми сега си намерила грешка в задача от първата част. Оказало с, че 1 не било просто число...
Мхм, аз също се хванах на тази въдица. Joy

# 1 913
  • Варна
Дааа, както и моята дъщеря. Също на 2-ра 2*(-0,5) го е направила на 1...

# 1 914
Мхм, аз също се хванах на тази въдица. Joy
И дъщеря ми също си констатира и тази грешка.. Sad Дано не изскочат още, защото положението вече ще е към зле.. Sad

# 1 915
  • София
Този път поискал от квестора да му откачи черновата иначе щял да я откъсне той и квесторът клекнал.
Дано всичко е наред!
Ето така се прави, браво на момчето. А моето като е помолило да откачат черновите са му отказали и то е замълчало.
Бясна съм от тези неуредици, но ми олекна - свърши Stuck Out TongueSweat Smile
Младежа е решавал по всички задачи. Стигнало му е времето, въпроса е доколко е вярно. Намерил си е една грешка в първи модул за сега. Радвам се, че е бил спокоен.
Чакането стартира! Wine Glass

# 1 916
Толкова съм блокирала вече, че нищо не мога да реша.
Благодаря, Фран!
[/quote/]

И аз така! Какво става бе, аз ли блокирах?.
Не ми е лесен и първи модул. Ха!

# 1 917
Щерката излезе бясна, че не ѝ е достигало мястото за в/ подточка на 25-та задача. Според нея мястото било много малко за тази обстойна задача. Сбила го отстрани, като по заръка на квестора, написала: "продължение за в подточка". После рева, че това можело да се сметне за знак...изобщо емоции...
Успокоявах я, че най-много да не ѝ зачетат  тази подточка.
И на моя син не е стигнало мястото за В и написал само отговора, като би го сметнал наум...
Квес

# 1 918
Много лесна даже

И аз ще се гръмна за Б) ритуално. Остана със съучениците след изпита, направо ми иде да отида и да го довлека в къщи Rage Хайде за В) може да не му е стигнало времето. Дано поне Б не дава много точки!

Ани, аз не разбрах 23 все пак решил ли я ? И да кажа за всички места с квоти момчетата са с едни гърди напред, предимство на пола.

# 1 919
Дъщеря ми не е доволна, притеснението си е казало думата, не иска да говори и да обсъжда задачи, ще си чакаме чинно 27...

Общи условия

Активация на акаунт