СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 037
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
По мое мнение 2-рата част е доста по-лесна от миналогодишната, и в задачата за път няма никаква уловка.  
Те децата са се замотали да търсят уловката и не им е останало време да решават.

# 1 981
  • София
По мое мнение 2-рата част е доста по-лесна от миналогодишната, и в задачата за път няма никаква уловка. 

Дали може да качиш 2рата част в темата, моля? Благодаря!

# 1 982
  • София
Като че днес сутринта четох, че проверките по бел започвали днес по обяд, а по мат - пак днес, ама малко по-късно. Не знам дали не беше даже от линк тук, в темата.
И отделно от това - негодувание от страна на проверителите (вероятно съвсем основателно), за въпросното съкращаване на срока на 5 дни.

Дидева пусна това:

От сайта на РУО - София-град.
Оценяването на изпитните работи по БЕЛ ще стартира на 19.06.2019 г. от 13:00 ч., а по математика – на 21.06.2019 г. от 12:00 ч. Оценяването и по двата учебни предмета следва да приключи на 25.06.2019 г.

# 1 983
Да, повторих текста, но преди време пуснах линк към съобщението, в което го пише.

# 1 984
  • Разпиляна във въображението
Да, и аз писах за проверяването. Надявам се да разбера грубо как са се представили децата по БЕЛ в Плевен, след като твърдяха, че е лесен изпита. А и тази оценка ни е с по-голямата тежест.

# 1 985
  • непостоянно
И ние сме в кюпа с нерешилите 25 В) и с оплескана подточка от задачата за движение. Преди малко осъзна, че се е хванала и на въдицата с 1 - просто число. Да се надяваме, че другото поне е вярно. Каквото - такова! Чакаме ключа и ние.
Важното е, че мина!

# 1 986
  • София
Направо ме е страх да чета в темата. Моята девойка тъпо и упорито отказва да проверява отговори. Аз само подпитвам, но няма отговор. Чета кой какво е решил и само се притеснявам още повече.
Тя твърди, че 25та е много лесна след като се сетиш как да я решиш. Което й е отнело много време. Но аз не смея да се надявам....

# 1 987
Ох, честно казано - да му мислят тези, дето още не са почнали. Ние свършихме. Свър-ших-ме!
И моята не е много доволна от днес, не решила докрай едната задача, не знам коя, защото само по телефона говорихме, ама като я знам каква е разсейка - най-вероятно са оплескани поне 1/3 от задачите - поради глупави изчислителни грешки, грешно преписани цифри или пропуснат знак. Дано не съм права, де!
Понеже за мен математиката е китайски, нищо не мога да проверя - ще чакаме 27-ми - с бЕло, зелено или каквото там има. Евгени ще го пратим малко да си почине, да събере сили за догодина, че пак на него ще разчитат, горкия!

# 1 988
Пуф как ми се искаше и аз да не разбирах тая м-ка, че да не се ядосвам и тормозя Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 989
# 1 990
  • Варна
Има ли някой, който ги е решил, да сверим отговорите, преди да ги пусна?

# 1 991
  • Пловдив
Мамите пак свършиха работата на МОН!
Първи модул го разнищихме, чакаме втори!

# 1 992
  • София
А при нас пък на една от най-близките ми приятелки и дали първи модул, моля ви се  - до 16та задача. И детето попитал дали това са всичките задачи? Да, това били всичките, но после имало втори модул.
И решава детето, но в един момент вижда, че другите очевидно решават неща, които тя няма. Е тогава се събудили квесторките и вече в кой момент не знам са и дали нещата, но детето се ошашкало, нямало е време, повлияло и е и на втори модул.

Майката беше в РУО, където са съгласни, че има гаф, но освен жалба друго май не може да се направи. И питали дали и е стигнало мястото за 23 и 24задача, че имало масово жалби

# 1 993
  • София
Тази 21 задача много ми напомня на 21 задача от ПИ от 02.06 на Регалия! Joy
СлучаЕност? Не мисля! Joy
Тази година хвърлям боба и предвиждам бал за СМГ и НЕГ, не по-нисък от 500 т. Flushed

# 1 994
  • Пловдив
Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 17:14 от katjushka

Общи условия

Активация на акаунт