Картите на Мадам Ленорман ( 14 тема)

• 27 019
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • Кюстендил
Здравейте, искам да попитам как да се измъкна от много заплетена ситуация. Или просто да ми хвърлите едни карти, за  период от 1месец.Благодаря
Много ви моля, спешно ми е

# 601
  • Варна
Lan_7,
Преди години ми бяха подарили колода карти за гадаене Ленорманд, която изглеждаше като обикновените карти за игра. От тях се различаваше по това, че беше описано значението на картите в зависимост от това кои карти се намират в дясно и дали картата е права или обърната. За съжаление през студентските ми години някой ми ги открадна. От тогава все търся от някъде да намеря подобна колода и да си я купя. Тези карти бяха изключителни.
Много бих се радвала, ако споделиш знания и литература, от където можем да прочета допълнителна информация за значението на картите.

# 602
Здравейте, искам да попитам как да се измъкна от много заплетена ситуация. Или просто да ми хвърлите едни карти, за  период от 1месец.Благодаря
Много ви моля, спешно ми е
Ще! Разговор с мъж...

# 603
Здравейте, може ли да ми хвърлите едни карти за въпросът Какво е отношението на мъжа ми и какво го притеснява в работата? От известно време има някакви промени на работното си място. Или може би какво го очаква на работното му място? Благодаря ви.

# 604
Здравей ROZA17 Давам обратна връзка относно една подредба от твоя страна.Ставаше въпрос за работа.Въпросите бяха."Дали ще ми хареса и справя с новата работа"-Еми още не съм почнала и все още се колебая,но трябва да се реша и да се пробвам.А за другият въпрос".Дали ще се подобри работата в завода"-Еми там греда.Завода затвори и всичките ми колеги вече сме без работа.Явно това е било разместването за което ми пишеш.Сега ако не е нахално пак да ми наредиш едни карти и пак е свързано с работа.Благодаря Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 605
Здравей ROZA17 Давам обратна връзка относно една подредба от твоя страна.Ставаше въпрос за работа.Въпросите бяха."Дали ще ми хареса и справя с новата работа"-Еми още не съм почнала и все още се колебая,но трябва да се реша и да се пробвам.А за другият въпрос".Дали ще се подобри работата в завода"-Еми там греда.Завода затвори и всичките ми колеги вече сме без работа.Явно това е било разместването за което ми пишеш.Сега ако не е нахално пак да ми наредиш едни карти и пак е свързано с работа.Благодаря Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Благодаря ОВ, но не ми стана напълно ясно.... Thinking Много ли време е минало? Няма как да помня, какво съм казала и  какви карти са ти излезнали, затова  моля  те да пуснеш, какви карти  се бяха паднали на въпроса ти.
Относно ново теглене, задай въпроса си  и ще се опитам днес или утре да ти тегля карти .  Peace

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 17:14 от Roza17

# 606
Момичета, моля ви, изтеглете ми карти за новогодишния купон, на който се чудя дали да ходя. Не че е нещо много важно, не ми се ходи особено, но питах картите и те повтарят вътрешните ми усещания. Затова ви моля и вие да ми изтеглите, безпристрастно, и да видим какво ще покажат.
Моите карти са -
Как ще  прекарам, ако отида?
Мишки, Птици, Пътища

Как ще се чувствам, ако остана
Мечка, Дама, Ездач
Дама                Дърво

Втората Дама и Дървото са пояснителни, съответно на Мечката и на Ездача.
Благодаря!

И, ако може, един общ въпрос. Много често ми излизат Мишки, като тегля. Това знак за какво е?

# 607
Как ти излиза два пъти дама, като в колодата е само една ? Коя колода ползваш ?
Ако отиде на купона ще има интрига , което ще те накара да си тръгнеш рано. Няма да издържиш на приказките зад гърба ти ( това по картите мишки-птици-дърво)
По вторите - ще се почувстваш по-сигурна.Има възможност да получиш новини от твоя приятелка или вест отвън. Възможно е и да се видиш с твоя приятелка с която не сте се виждали и с нея да излезете.
Излизат ли ти мишки често - пази се ! Някой нещо приказва зад гърба ти и прави интрига.

# 608

Благодаря ОВ, но не ми стана напълно ясно.... Thinking Много ли време е минало? Няма как да помня, какво съм казала и  какви карти са ти излезнали, затова  моля  те да пуснеш, какви карти  се бяха паднали на въпроса ти.
Относно ново теглене, задай въпроса си  и ще се опитам днес или утре да ти тегля карти .  Peace
.     И аз не помня.Отдавна беше.Ще задам Ное въпрос "Скоро (примерно след 2месеца) ще започна ли работа". Ще ми хареса ли на новата работа? Ще се справя ли? Това са въпросите.Благодаря Flowers Hibiscus

# 609
Как ти излиза два пъти дама, като в колодата е само една ? Коя колода ползваш ?
Ако отиде на купона ще има интрига , което ще те накара да си тръгнеш рано. Няма да издържиш на приказките зад гърба ти ( това по картите мишки-птици-дърво)
По вторите - ще се почувстваш по-сигурна.Има възможност да получиш новини от твоя приятелка или вест отвън. Възможно е и да се видиш с твоя приятелка с която не сте се виждали и с нея да излезете.
Излизат ли ти мишки често - пази се ! Някой нещо приказва зад гърба ти и прави интрига.
Ползвам Златния Ленорман, затова има две Дами.
Благодаря ти, Лан! Аз и желание нямам да ходя, а като си гледам картите още повече 🙂 Пък и нещо тия служебни купони никога не са ми били на сърце.
Ще си остана и ще купонясвам с приятели 🙂

# 610
Силки, това второто теглене е ако останеш у дома ли ? Коя дама коя е и къде се падна ? В колодата няма как да има две карти с едно и също значение. В една друга колода на Ленорманд ( но не съвсем) има повече дами, но те съответно означават: любовница, надежда, вдовица,тъга, щастие, желание. Колодата е от 36 карти и картите с жени имат такива символика. Ако имаш означенията кажи и да видим кое какво означава.

# 611
Силки, това второто теглене е ако останеш у дома ли ? Коя дама коя е и къде се падна ? В колодата няма как да има две карти с едно и също значение. В една друга колода на Ленорманд ( но не съвсем) има повече дами, но те съответно означават: любовница, надежда, вдовица,тъга, щастие, желание. Колодата е от 36 карти и картите с жени имат такива символика. Ако имаш означенията кажи и да видим кое какво означава.
Да, второто теглене е, ако не отида на купона.
Тази е Дамата, която изтеглих като поясняваща на Мечката

А тази, се падна в тегленето като втора карта

# 612
Интересно, колода с две еднакви карти. На питането ти ако не отидеш на служебния купон а празнуваш по свой начин. В компанията на твоя приятелка с която си имате доверие, която е сериозен човек най-вероятно ще празнуваш.Човек,който има сериозна позиция в обществото с влияние и уважение. Очаквай по същото време обаждане/среща със твоя позната, която не живее близко до теб, но с която имате старо познанство и сте били/още сте приятели. Прекаран по този начин празника ще ти донесе едно спокойствие и някакви новини за стабилност, нещо към което се стремиш но то ще дойде отвън.

# 613
Благодаря ти, Лан! Simple Smile

# 614
Интересно, колода с две еднакви карти.

Лан, аз също имам тази колода - Gilded Reverie Expanded на Джиро Марчети, общо 47 карти. Освен двете дами, има две карти птици - едните са птици, другите сови; има два кавалера и няколко допълнители, които подсилват значението на основната колода.

Общи условия

Активация на акаунт