Картите на Мадам Ленорман ( 14 тема)

• 27 035
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Рози, много, много ти благодаря!! Не знаеш колко ме зарадва, защото не съм очаквала изобщо толкова добри карти. Благодаря и за пожеланието, много искам да се случи. Ще пиша след време какво е станало Simple Smile

Моля, но все пак  нека не забравяме, че картите са само предпоставка и показват   евентуален шанс, всичко останало е нашите  ръце, както си го направим. .

Рози, в моето тесте са изобразени сови (имам Мистичните на Ленорман).... Как да ги тълкувам?
Скрит текст:
...

Стеф, тази колода не я знам, нямаше ли книжка към нея?   Иначе в моята колода има две карти с птици и  едната е Сови. Те се тълкуват различно, зависи от картите до тях и от темата..
 Имат много  значения:
+
мъдрост
предпазливост
разговори
тайни знания
обучение
преговори
-
 суета
шпионаж
вълнение
грижи
безсъние
клюки, сплетни /зад гърба/
малки неуспехи

# 586
Бих искала да ви помоля да изтеглите карти на въпроса дали скоро ще сключим сделка за покупка на жилище, каквото търсим, тъй като от няколко месеца сме в търсене, но до сега само на камък удряме и нещата не се получават.
Благодаря предварително.

# 587
Моля, но все пак  нека не забравяме, че картите са само предпоставка и показват   евентуален шанс, всичко останало е нашите  ръце, както си го направим. .

Ооо, да, но друго си е да знаеш, че има шанс, това точно ме радва. Хубав ден!!

# 588
Малко в страни от темата. Забелязвам, че при гледане с Ленорманд и гледането с игрални карти имат на почити 100% припокриване в прогнозите, независимо, че гледащите хора са различни ( като пол и етнос ) и правят различни подредби. Интересно е, че при Таро отговорите също са подобни, но има разминаване със ситуацията. Продължавам да следя с интерес какво показват картите и какво се случва в живота.Ако има някакво развитие припокриване/разминаване на отговорите от различните колоди ще пиша.

# 589
Едно въпросче от теста, който имах по карта Лисица, вече е проверен, така че не ви изпитвам 😉, споделям за размисъл)))

# 590
Само по себе си това тълкуване  на картата е добро, обаче в реална подредба нещата коренно се изменят. Примерно лисица+дама/джентълмен показва лукавство и коварство от страна на човек. В такава ситуация ако се довериш на идеята да действаш може да си изпатиш. Също така ако не се намесваш/не реагираш може да има неприятни последствия.Според мен по-хубаво е да се гледа в комбинация. Не съм срещал отговор на въпрос само по една карта.

# 591
Всяка карта носи някакво основно послание и може да отговори на въпрос.

# 592
  • Кюстендил
Здравейте, искам да попитам как да се измъкна от много заплетена ситуация. Или просто да ми хвърлите едни карти, за  период от 1месец.Благодаря

# 593
Здравейте! Много ми е спешно,моля някой да ми изтегли карти относно работа,днес бях на конкус-въпросът ми е ще ме назначат ли? Благодаря предварително🤗🙏🏻❤

# 594
Относно картата Лисица в Ленорманд, тя не носи тези послания посочени по-горе на руски. Какво показва картата ( на английски, който има желание да си го преведе ) :

Цитат
General:Fox refers to something that is wrong or going on behind  your back. Foxes, by their nature, learn to survive by ducking and diving, thieving and stealthy observation, so this card is what you use to convey survival or getting by. It can also mean manipulating or taking advantage o f someone. When Fox comes before a card, it will affect what follows more severely, so Fox + Fish means that something is seriously up with your money, whereas Fish + Fox is saying you received the wrong change. Fox + Moon (guilty and night) make a pair o f complementary opposites with Child + Sun
(innocent and day). When Fox and Mice get together they are thick as thieves.
E f f e c t :   Challenging.
N o u n s :   Trickery; theft; stealth; self-employment; lie; scam; larceny; mistake.
A d j e c t i v e s :   Wrong; cunning; guilty; clever; underhanded; deceitful; fraudulent; predatory; vigilant; streetwise.
V e r b s :   Survive; cheat; steal; manipulate; take advantage of; dodge; outsmart.
A d v e r b s :   Trickily; cunningly; manipulatively; fraudulently.
P e o p l e :   Imposter; con artist; trickster; predator; detective; black sheep; cheat; vigilante.
T i m i n g :   Noon; a few months off.
L e n o r m a n d U n i v e r s e :   Fateful Survival.
C o m b i n a t i o n s :
Fox + Bouquet: Taking advantage o f the gift; a stealthy gift; surpris­ ingly cunning.
Fox + Scythe L: Cutting to the chase; sleight o f hand trick; shock­ ing theft.
Fox + Clouds L: Smokescreen scam; camouflaging a trick; covert lie.

Внимавайте от къде четете тълкуванито на картите. Това горното е от някаква книга, от която съм си правил извадки в един файл и в момента не мога да цитирам кой е автора, но ми е харесало тълкуването за това съм го запазил.

# 595
Точно така, Лисицата винаги работи в своя полза и не се интересува от методите за постигане на целите си, което включва всичко описано по-горе.

# 596
Аз чета едни блог cafelenormand, харесва ми как е подредено всичко, различните подредби и комбинации.
Lan, много хyбаво тълувание. Жалко, че не е от сайт, за да го разгледам.

# 597
Само по себе си това тълкуване  на картата е добро, обаче в реална подредба нещата коренно се изменят. Примерно лисица+дама/джентълмен показва лукавство и коварство от страна на човек. В такава ситуация ако се довериш на идеята да действаш може да си изпатиш. Също така ако не се намесваш/не реагираш може да има неприятни последствия.Според мен по-хубаво е да се гледа в комбинация. Не съм срещал отговор на въпрос само по една карта.
Точно така,защото картите Ленорман се гледат в комбинация една с друга,попринцип може с една ,но то е по-скоро съвет,описателна.

# 598
И предполагам, че за да четете комбинации, евентуално трябва да сте наясно със значението на всяка една карта сама по себе си.

# 599
Понеже не обичам празните приказки,както и не обичам да се заяждам, специално за dimana7901 ще цитирам какво е написано на карти на Ленорманд, издадени в България през 1947 в Русе:
18. Куче в близост знак на вярност.На хоризонта далеч, предателство значи вече..
19.Тази кула означава здраве и живот до старост.Заобиколена с облаци живота ти застрашава.
16. Самичка звезда блестяща, голямо щастие ти открива,но има опасност грозяща щом през облаци се закрива.
21. Близката скала предупреждава бъди предпазлив,защото те застрашава приятел фалшив.
   Самата карта има много значения и да ги знаеш няма как да ги използваш самостоятелно, в смисъл няма как само по една карта да определиш кое какво е. Винаги се влияе от останалите карти. Има и една колода на Ленорманд, в която всяка карта е разделена на две и в зависимост от това дали е права или обърната се тълкува по различен начин. За мое  съжаление нямам такава колода и не мога да цитирам какво е написано, но съм виждал ! В момента търся повече информация за съответствието на картите с игралните и кое как се тълкува. В Ленорманд няма сигнафикатор на човека който пита, макар че би могло да се използва мъж/жена ( 28/29 ) .
На стария ми компютър бях намерил една книжка в която бяха описани картите на какво съответстват в ежедневието. Правеше се паралел между Ленорманд и игрална колода. За съжаление диска му замина. Ако някой я има, моля да каже заглавието.

Общи условия

Активация на акаунт