Картите на Мадам Ленорман ( 14 тема)

• 27 219
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Именно на новите карти какво е съответствието. Търся някаква таблица, че преди време бях намерил няколко, но имаше различия.

# 136
Именно на новите карти какво е съответствието. Търся някаква таблица, че преди време бях намерил няколко, но имаше различия.
Не ти разбирам въпроса???? Какви таблици,  какво съответствие  търсиш и в какво има различия ?  За интерпретациите на всяка карта ли питаш?

# 137
Искам и аз да попитам, ще ми се обадят ли за второ интервю за една работа . Теглих 22 пътища 27 писмо 13 дете 2 детелина 34 риби.
Каква е вашата интерпретация на картите?

По скоро като че ли не отговарят на въпроса, а ги разчитам като поява на нова възможност

# 138
Конника от колодата на Ленорманд отговаря на 9 купа от стандартна колода, детелината - на 6 каро и т.н.. Питам за колода на Ленорманд с над 36 карти, какво е съответствието с игралните.

# 139
Конника от колодата на Ленорманд отговаря на 9 купа от стандартна колода, детелината - на 6 каро и т.н.. Питам за колода на Ленорманд с над 36 карти, какво е съответствието с игралните.
Има една книжка - тайните,минало,настояще и бъдеще - там са описани игралните карти,но мисля ,че са до 7 -цата или казано до № 32

# 140
А  ок.  Peace. Различни са . Моята е на Чиро Марчети има нарисувани само боите, купа, каро, пика и спатия...без цифри.

# 141
Искам и аз да попитам, ще ми се обадят ли за второ интервю за една работа . Теглих 22 пътища 27 писмо 13 дете 2 детелина 34 риби.

По скоро като че ли не отговарят на въпроса, а ги разчитам като поява на нова възможност

Marbeq как мислите на прав път ли съм?

# 142
Нямат съответствие с игралните карти, има две 28, две 29, +4 допълнителни, които излеждат така:

# 143
Зарове?  Шанс, лотария, изход без определена посока. Карта определена/определяща от тези до нея - би трябвало да съответства на жокер в стандартна колода. Интересно.

# 144
Мога ли да помоля, да проверим един въпрос, който много ме измъчва, свързан с бившата ми приятелка.
Има ли си тя вече партньор, толкова скоро след раздялата и дали е ббило нещо от преди.

Поздрави,

# 145

Marbeq как мислите на прав път ли съм?

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 21:55 от marbeq

# 146
Зарове?  Шанс, лотария, изход без определена посока. Карта определена/определяща от тези до нея - би трябвало да съответства на жокер в стандартна колода. Интересно.

# 147
  • София
marbeq Много благодаря

# 148
Здравей, Ентусиаст!
Радвам се на интереса, който проявяваш към съответствието между карти "Покер" и карти "Ленорманд".
Ето тук прилагам това, което съм застъпила в новата си ел. книга по този въпрос:
Значение на картите „Ленорманд” с означения за покер:
Купи:
6 – Неутрална карта.
7 – Здраве.
8 – Хармония, респект.
9 – Важно съобщение, гост.
10 – Верен приятел, успех.
В – Любов, нова връзка.
Д – Промяна, късмет.
П – Дом, семейство.
А – Съпруг, син, баща.

Кари:
6 – Реализирани мечти.
7 – Мъчнотии, проблеми.
8 – Разрешение на проблем.
9 – Болест, смърт.
10 – Важна информация, мистерия.
В – Опасност, конфликт, прекъсване на връзки.
Д – Избор, решение.
П – Печалба, сбъдване на мечти.
А – Късмет, успех, подкрепа.

Спатии:
6 – Трудно решение, мъка.
7 – Материална загуба.
8 – Пречки, препятствия.
9 – Внимавай с лукавите.
10 – Сила, мощ.
В – Семейни конфликти.
Д – Предателство, враг.
П – Неприятности, главоболия.
А – Предложение, брак.

Пики:
6 – Благоприятен, дългосречен резултат.
7 – Официален документ.
8 – Забавления с близки приятели.
9 – Успешни планове или надежди.
10 – Пътуване, нови хоризонти.
В – Доверие, нежност, атрактивност.
Д – Добро настроение, понякога – любов.
П – Високо покровителство.
А – Съпруга, майка, дъщеря.

# 149
Мога ли да помоля, да проверим един въпрос, който много ме измъчва, свързан с бившата ми приятелка.
Има ли си тя вече партньор, толкова скоро след раздялата и дали е ббило нещо от преди.

Поздрави,

Много бърках картите и цепих на- КНИГА. След тази карта не се теглят други. Посланието е ясно-  питащия няма право да знае отговора на този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт