Време не остана вече, ЮНИ е, ще гушкаме малкото човече. - Тема 9

• 25 454
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Като им паднаха пъпчетата на вашите бебчета, остана ли вътре малка коричка или си бяха чисти пъпчетата?
Остана при нас доста голяма коричка и продължих със спирта да почиствам

# 646
Остана вътре малка част и още почиствам със спирт и пудра слагам.

# 647
И ние продължаваме да почистваме,все има петънца и по памперса,но нашето пъпче беше много лошо вързано.

# 648
  • София
Най-накрая и аз да кажа ( във фейса вече писах, но тук не съм ) - на 29.06 се роди и моето момченце Николай - 3440 гр, 52 см, нормално раждане. И аз още чакам да ми тръгне кърмата, но мисля, че започват да се получават нещата. Честито им за новите бебоци, които съм пропуснала! Simple Smile

# 649
  • Сандански
Най-накрая и аз да кажа ( във фейса вече писах, но тук не съм ) - на 29.06 се роди и моето момченце Николай - 3440 гр, 52 см, нормално раждане. И аз още чакам да ми тръгне кърмата, но мисля, че започват да се получават нещата. Честито им за новите бебоци, които съм пропуснала! Simple Smile
💙💙💙 Честит да е Николай, жив и здрав да е и много да радва мама и тате 💙💙💙
Момичета, след секциото колко време ви течаха лохиите. На мен днес ми е 5 ден и почти нямам.

# 650
💙💙💙 Честит да е Николай, жив и здрав да е и много да радва мама и тате 💙💙💙
Момичета, след секциото колко време ви течаха лохиите. На мен днес ми е 5 ден и почти нямам.
Честити нови бебчета! Да са здравички и много да радват родителите си!

И нашето пъпче има коричка - почиствам със спирт веднъж дневно след банята.

Аз съм със секцио, лохиите ми бяха около седмица, като след това (днес е 23ти ден от раждането) 2/3 пъти ми се случи еднократно зацапване.

# 651
Честит Николай, жив и здрав да расте и да ви радва Flowers Cherry Blossom

Утре стават две седмици от секциото и вече ми спряха лохиите. Около десетина дни бяха.
И аз още почиствам пъпа със спирт и слагам пудра.
Ще се върна малко към темата с цеденето. Както споделих, с помпата изцеждам незначително малко, 20-30 мл. Притеснявах се дали бебо яде достатъчно. Днес бяхме на контролен и се оказа,че за седмица от изписването е качил 500 гр. Т.е. кърмата ми е достатъчно и си хапва добре, а цеденето с помпа не е показател за количеството кърма.

# 652
Честит да е Николай! Нека бъде здрав и много щастлива!🍀
При мен лохиите на 5-6 ден понамаляха,но от вчера пак се засилиха 13 ден след секциото. Предния път кървях доста,точно 42 дни. 😕Сега ще видим.

# 653
Супер аз 2 3 пъти почиствам пъпчето и слагам едно кремче . Моите спряха още на 6я ден.  Кърма никаква, ям много а 10 дена след раждането съм свалила почти всички кг . Явно няма да тръгне....

# 654
  • WonderLand
sunny_kid честито, нека е много здрав малкия Николай и много да ви радва.

Ние още сме в болницата, бебчо е свалил общо 80гр от раждането, само на кърма сме, пълни памперсите редовно, но не е започнал още да качва грамчета, за сметка на това е позаякнал. След като го сложа на гърда суче и заспива спокоен за поне 3 часа, събужда се, пълни памперса и въпреки това пак сваля. Като се цедя след кърмене не излиза нищо и сега се чудя дали достатъчно добре си хапва.

# 655

Честито sunny_kid! Жив и здрав да е Николай💙💙💙

# 656
Честит да е Николай! Flowers Four Leaf Clover
 И при нас имаше коричка, дори от време на време прясна кръв. Обясниха ми, че трябва смело да се почиства с тампон със спирт. Така и направих и вече всичко е ок.
На мен ми дойде, между другото. Малко раничко ми се стори, днес става 1 месец, ама това е положението. Simple Smile

# 657
  • София
Като ви чета с тия менструации...толкова рано и само се надявам да се забави поне за лятото. След баткото ми дойде на деветия месец...дано се забави и сега.

# 658
Как разбирате кое ви е цикъла , след като те лохиите за 40 дни

# 659
Ами при всеки е индивидуално, не е задължително да са точно 40 дни. При мен отдавна спря по-обилното изчистване и от време на време ми цапаше по малко, а кръв отдавна не ми беше текла. Вчера ми потече чиста кръв, както и днес, а и имам леки менструални болки. Не мисля, че е от лохиите, на менструация си прилича... за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт