Време не остана вече, ЮНИ е, ще гушкаме малкото човече. - Тема 9

• 25 495
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
И аз не мога да изцедя много, откакто ми се регулира кърмата,в началото цедях по 100. Мл коластра и винаги имах по40-50 мл да дохраня след сучене. Цедях, когато бяха напрегнати. Но сега вече не са, или ако пропусне ядене. И аз се притеснявах имам ли достатъчно кърма, но вчера беше 3300 гр, т.е. за 2 седмици е качила 700 гр и 4 см. Отделно почти всеки памперс е наакан, пак почна да се подсича. И през нощта яде в 00-1, после в 3 и в 6, но суче 15-20 мин и заспива.
С какво мажеш за подсичането

# 556
И аз не мога да изцедя много, откакто ми се регулира кърмата,в началото цедях по 100. Мл коластра и винаги имах по40-50 мл да дохраня след сучене. Цедях, когато бяха напрегнати. Но сега вече не са, или ако пропусне ядене. И аз се притеснявах имам ли достатъчно кърма, но вчера беше 3300 гр, т.е. за 2 седмици е качила 700 гр и 4 см. Отделно почти всеки памперс е наакан, пак почна да се подсича. И през нощта яде в 00-1, после в 3 и в 6, но суче 15-20 мин и заспива.
Мия на чешмата и судокрем. За ден се оправя, но бързо пак се подсича

# 557
Мия на чешмата и судокрем. За ден се оправя, но бързо пак се подсича
На нас судо изобщо не ни помага , изписаха ни джинджира , май също.не помага , днес сме на пудра и пенатен крем

# 558
Ние ползваме Бепантен .При всяка смяна мажа обилно и съм много доволна. Засега за 1 месец само 2-3 пъти се е случвало леко да и порозовее дупето. Казаха ми, че вече при подсечено дупе судокрема помагал,защото е с цинк, но не предпазва от подсичане. Имам и двете и мажа според ситуацията Simple Smile

# 559
Ние ползваме Бепантен .При всяка смяна мажа обилно и съм много доволна. Засега за 1 месец само 2-3 пъти се е случвало леко да и порозовее дупето. Казаха ми, че вече при подсечено дупе судокрема помагал,защото е с цинк, но не предпазва от подсичане. Имам и двете и мажа според ситуацията Simple Smile
Да , имам няколко неща с цинк , ама за сега вече седмица подсеченото не се оправя

# 560
Да , имам няколко неща с цинк , ама за сега вече седмица подсеченото не се оправя

Ако паричките не са ти проблем, може да си купиш Бепантена и да го пробвате. Така или иначе тези кремчета ще се употребят,защото доста месеци ще мажем дупетата 😁 не знам какво друго да те посъветвам Simple Smile

# 561
  • WonderLand
sunny_kid, не се тревожи, няма да останеш неродила, и твоя ден ще дойде, не ти остава много. Важното е на бебчето да му е добре и щом не бърза да излиза значи така трябва. Следи тонове и гледай да си здрава и спокойна, та скоро да се похвалиш с леко раждане.

За подсичането на нас ни казаха на всяка смяна на памперс да оставяме бебто голичко за поне 5 мин, после да измиваме с водичка и само капка измивен гел, и да избягваме мокрите кърпи, след това да оставяме винаги хубаво да изсъхне кожата и да мажем с хубав дебел слой мазен крем всички гънки под памперса (аз взех македонския крем), а судокрем и подобни само вечер върху мазния крем, иначе само при нужда, защото много изсушава кожата.

Когато близки и роднини искат да видят бебчетата какво позволявате и какво не? Аз не мога да си представя да оставя някой да го пипа по лицето, ръчичките, или да го целува и да му диша в лицето, пък били те бабите и дядовците. Та чудя се дали не прекалявам. Какви са вашите предпазни мерки?

# 562
  • София
Мажа само с бепантен. Не е евтин, но един ми стига за месец, а и според мен си заслужава. Баткото за две години се е подсякъл два или три пъти, когато е бил при баба си и не е мазан с бепантен. Изобщо няма и да пробвам други кремчета за бебето.

# 563
Дупето го мажа само вечер с крема, който му мажа и тялото. За роднините, не давам въобще никой да го пипа освен таткото. Има време за радване,но нека порасне малко.

# 564
  • София
Аз нямам проблем да го пипат, само без целувки и с измити ръце. Иначе не ме притеснява. С баткото бях доста по-дръпната.

# 565

Ако паричките не са ти проблем, може да си купиш Бепантена и да го пробвате. Така или иначе тези кремчета ще се употребят,защото доста месеци ще мажем дупетата 😁 не знам какво друго да те посъветвам Simple Smile
Не са ми проблем , колко струва

# 566
Някоя мама дава ли за колики абоколикен и еспумизан в комбинация,че тези колики просто ни вземат силите ?

# 567
На мен хич не ми се иска да я пипат и целуват. За сега само пипат, ама й пипат ръчичките, а тя ги лапа естествено. Едвам се сдържам да не ги скокълна Grinning Мият си ръцете, ама все пак... И ми омръзна всеки ден баби и дядовци да идват. Знам, че искат да й се радват, ама всеки ден е прекалено. Скоро ще има разправии...
Ще похваля крема на Uriage против подсичане. Скъпичък е, но съм доволна. До момента нямаме подсичане. Не знам вече какво съм писала и какво не, ако се повтарям - ще ме прощавате.
Sunnykid, скорошно и леко раждане! Simple Smile
Аз давах БиоАмика и Еспумизан в комбинация, което е същото, но спрях еспумизана и останахме на Биоамика и Биогая. Скоро ще пробвам Колийф, което е пак като Абоколикен и Биоамика, но бил оригинален продукт и дано има ефект, че и ние се мъчим с коликите.

# 568
И ние сме на биоамика и биогая. Не знам дали има ефект.
А този крем бепантен може ли да се ползва превантивно и да се маже дупето на всяка смяна на памперс? Не ми се ще да я мажа със судокрем без да е подсечена.

# 569
За подсичането с баткото бях със судокррм много съм доволна и не само за него. Помагал ми е и ори изгаряне. Сега да ви кажа взех на Клоран Eryteal 3в1 крем за подсичане ми го препоръчаха да си мажа хемороидите и на излизане от аптеката когато го взех много здраво се пребих и си ожулих и двете колена мнооого. И хемороидите и колената много бързо ми минаха от този крем. А малката като видя, че леко й е зачервено и веднага я мажа и на следващата смяна няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт