Криминални досиета

• 588 538
  • 7 090
  •   3
Отговори
# 13 665
Не разбрах дали, за да направи сечено на нея пуска сигнала Валери, защото го гледам не от началото, а не ми се връща сега.

Не. От ревност, че Ники го изместил.

# 13 666
По БТВ сега казаха, че Алекс не е посещавал училище от 5 януари. Когато разбрали, че е изчезнал в училището са нанесени отсъствия със задна дата. Става въпрос за коментираното училище "Космос". Коя институция очакваме в този случай да работи и кой да подаде сигнал към нея след като в училището очевидно са получавали пари, за деца, които не посещават учебните занятия, но това се е прикривало.

# 13 667
Валери бил в Мексико 4 годнии и тя казва, че веднъж в годината е ходила, а един път ДАЖЕ два пъти е отишла...
Питат я не ѝ ли е липсвало детето - "НЕ, ИЗОБЩО, аз бях много щастлива, защото детето ми беше здраво, не беше наркоман и там започна да чете книги".
Говори, че детето ѝ е употребявало марихуана, после минал на синтетика... тоест ИК го е спасил.

# 13 668
Камерата може да е поставена от служби полицейски, разузнавателни. Стана ясно, че са били наблюдавани.
Откъде става явно?
Интересно е това.

# 13 669
  • софия
Не гледам. От това, което пишете мога да кажа, че можем да гасим светлините и да го закриваме тоя свят.
Всичко звучи безумно ненормално!

# 13 670
Понеже съм от поколението Х, ще ви кажа, че деветдесетте беше страшно наводнение от будистки и други шамански секти в България. Само да изляза от нас и някой ме заграждаше да ми продава книги с онези безумни шарени картинки, като излезли от филм на ужасите, и непроизносими имена. Явно самият лама е бил грумнат тогава или е просто е видял добър бизнес модел в тези култове. Да де, ама това е една понзи схема, която достигна логическия си край

# 13 671
Алекс в Космос ли е учил?

# 13 672
  • София
Тесла, а това как ще го коментираш - "появи се дете, момиче, извън сексуалните предпочитания на Иво и ние се зарадвахме, че е явно някое от линията от 13 век". 🙄 Ще повърна.

# 13 673
Е как от къде бе хора?
Вие верно ли не разсъждавате?
Сума ти и сигнали са подавани за тази хижа и хората там, което не е тайна.

# 13 674
Не мога да повярвам какво чуват ушите ми, хора !!!!
Майката каза - "Аз се надявам да живее по-дълго, за да може да изкупи греховете си" - това за собствения ѝ син. Е, после как искаш това дете да не злоупотребява, като ти му вменяваш такава вина....

# 13 675
Жената е последовател на Калушев и не вярва на сина си. Известно време след като сам си е тръгнал от групата, синът ѝ признава за сексуално посегателство. Тя първо каза, че не му повярвала, защото го приела за опит да получи пари от баща си, който бил против движението, т.е. разчитал, че ако се дистанцира от него, той ще му даде. Но след това добави, че в последствие се оказва, че по този въпрос не е казвал нищо на бащата, само на нея.
Писал е, както до бащата на Николай, така и до институциите. Но явно никой не го е чул.
Продължавам да слушам натам, но това е много, много страшно...

# 13 676
Вас ви чета, но интервюто няма да го гледам. Joy

# 13 677
Недей, първо е ужасно, и второ тя не спира да плещи като смахнато кречетало.

# 13 678
Цитат
Валери изнудва майка си за пари и тя като не му дава, той си измисля за ламата и го очерня пред Агенцията за закрила на детето ли?

Той ще си носи кръста. Защото наистина е предизвикал самоубийството на шестимата. Това е мотива. Най накрая е изяснен. Родителите също ще си носят кръста, че не са имали по тесен контакт с групата, можело е да ги разубедят. Всичко е плод на вярванията им в източната мистика, стремежа да са полезни, и като са видяли, че няма да могат, са решили да си сложат край на живота.

За това недейте да търсите отговорност, няма от кой да е търсите в тоя случай. То поне мафията да ги беше убила, че да се търси отговорност от мафията.

Странни хора със странни ценности, но както казах необятна е човешката природа.

# 13 679
Понеже съм от поколението Х, ще ви кажа, че деветдесетте беше страшно наводнение от будистки и други шамански секти в България. Само да изляза от нас и някой ме заграждаше да ми продава книги с онези безумни шарени картинки, като излезли от филм на ужасите, и непроизносими имена. Явно самият лама е бил грумнат тогава или е просто е видял добър бизнес модел в тези култове. Да де, ама това е една понзи схема, която достигна логическия си край

Точно това си мислех от вчера. То не беше Кастанеда, то не беше Тибет. И аз съм чела за Дон Хуан, като го отворих наскоро, ми тия хора си се друсат.
И до днес ще видиш хора, около петдесетака, които се поздравяват с будисткия поздрав, без изобщо да са будисти, знаете, че Слави Трифонов го правеше години наред. Известни певци поеха към Тибет, кой ли не се понесе по екзотични дестинации да търси духовно просветление.  

Откога е този сигнал на Валери, провокиран от това, че Ники го изместил? И според майката този сигнал ли е подплашил групата на Калушев?

Общи условия

Активация на акаунт