Криминални досиета

• 435 351
  • 7 091
  •   2
Отговори
# 7 035
Може би да помислиш пак.
Ама добре де, щом казваш.
За такива случаи не трябва да се пише въобще.
Хората не трябва да знаят, че стават такива неща. Да ги осъждат там на няколко годинки, ще ги пуснат за добро поведение и така.
Аз неслучайно написах веднъж. Не е куче.
Ако беше куче, щеше да има може би протести, да се промени закона за тия изверги.
Но не е куче. По долу е явно.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 10:48 от Елора

# 7 036
Трябва да се обсъждат и да се дава гласност, но жертвите не трябва да са оповестяват и да могат да бъдат идентифицирани в обществото. А тук става въпрос за собственото й дете. Не случайно, такива дела се гледат при закрити врата.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 18:28 от Mama Ru

# 7 037
  • Deutschland
В същото време е била възпитател на деца. Кой знае дали и сред тях не е набелязала жертви.

# 7 038
  • София
Може да се гледат при закрити врата делата, но присъдата винаги се чете публично, в повечето случаи това включва и имената, и други подробности. Журналистите получават вътрешна информация и ходят, често пъти им дават да четат и обвинителните актове и материали по делото. Вече е въпрос на журналистическа етика от тяхна страна да преценят доколко е удачно да разгласяват имена, снимки, лична информация. Тук наистина са прекрачили някои граници.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 11:16 от Lizzy_Crow

# 7 039
  • София
Ами то няма как и вълкът сит, и агнето цяло. Детето за да не бъде разпознато, трябва да е пълна анонимността на всички замесени, вкл. "майката" и другото същество. Без имена, снимки, дати, работни места... Та да напомня, че у нас няма регистър на педофилите, не ми е известно да подлежат на някакъв контрол след излизането си, било обществен или институционален. Тези двамата ще се върнат сред нас след шест-десет (или дори по-малко) години. Е, с деца няма да работят, защото присъдата ще им излиза в свидетелството за съдмост, но оттам нататък спокойно могат да си живуркат в анонимност и спокойствие. Както и онзи от циганската махала ще направи същото, че и ново дете ще си достави сигурно, а може и да го е направил вече, щом даже няма да лежи (но иначе нямаме двойни стандарти за ромите, никак дори). Ами не, не заслужават анонимност, нека се знае! И да кажа, че по принцип не съм от групата на уличното правосъдие и мятането на бесилки според общественото мнение, нито за доживотното "петно" за много други престъпления, Но такива уроди не заслужават никаква милост. Законодателна, съдебна, медийна, обществена - никаква.

# 7 040
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Който не е чул за случая, той не е видял детето - лесно е, както се вижда.
Може би трябва да се докладват поне профилите ѝ.

# 7 041
  • Пловдив
Има се предвид да няма широка известност, не никаква.
Би могло да се помисли за смяна на първото име на детето евентуално с оглед позакриване на самоличността. Ако бащата е читав и не е за лишаване от родителски права, значи и дума не може да става за осиновяване. Вие представяте ли си детето ви да го дадат за осиновяване на друг, без да ви питат, само защото другият, отглеждащият родител го е тормозил сексуално или както и да е, а вие не сте разбрали? Ако бащата е подобно леке, друга работа, но това, че има заповед за защита на майката срещу него, още не доказва такова нещо.
Едно момче в Пловдив новият мъж на майката го беше бил с нейно знание до кръв и свличане на кожа, кво, да не го осиновиха? Нищо, че бащата нито го отглежда, нито разбрал. Няма такава нужда да ти вземат завинаги детето, ако другият родител е нормален.
Но според мен изобщо проблемът не е в това, кой щял да разпознае детето, а да се тушират последиците от преживяното. Едва ли в бъдещия му живот някой постоянно ще му напомня специално за това, дори да го разпознае. Споменът и отражението върху психика, възприемане на света и навици си остават в него, ако ще, и цялата самоличност да му се смени, дори това второто по-зле влияе според мен.

# 7 042
Какво го нищим как и от кого е предаден на полицията телефона. Тази долна измет трябва да се съди както е в Афганинистан/там са специалисти за такива изнасилначи/ Иран, Сирия. Един да е осъден  тук да им  и е обица на ухото на де що такава пасмина има в България.

Ами просто се надявам да е хванат по някакъв по неслучаен начин, защото иначе колко лио такива живеят на свобода? Надявам се полицията да наблюдава и дебне хората, които свалят педофилски материали, надявам се някой да е заподозрял и сигнализирал на полицията и нещата да не са въпрос на случайност. Силно се надявам, защото това значи, че има някаква безопасност за децата около нас...

Е, ясно е, че ако бащата е читав дума не може да става, ама доста сигнали има, че бащата не е читав.  Ясно е, че детето не е имало хора около него, които да се грижат за него -- баби, бащи, рода, защото иначе нямаше да се случи, според мен. Детето щеше да каже, да сподели...

# 7 043
Естествено, чя живеят между нас,да не мислите че тези изроди са някакви екзотични изключения ?
Ако помните педофила от Стара Загора, за който гръмнаха новините лятото. Оказа се ,че брат му ми е близък познат и от първо лице знам че за тях беше тотален шок. Никой от семейството нищо не е подозирал ,какво остава за странични хора,камо ли пък да чакаме родната полиция да дебне

# 7 044
Според мен в почти всички случаи близките са в шок, когато бъде разкрит педофил.
На тоя гнусар му гледах ФБ, видях децата му- съвсем нормални хора. Синът има много снимки с жена си и децата. Сто процента са били в шок, когато са разбрали, че дядото се е гаврил с момиченце около възрастта на внучка си.
За сина не знам, но съм сигурна какви съмнения са минали през ума на снахата. Дали дядото се е радвал искрено на внучка си или я е прегръщал, целувал и снимал с друга цел?🤮

# 7 045
Аз бях шокирана за мой познат.
Не знам вече за роднина как бих реагирала.
Най-малкото няма да ми е роднина повече.

# 7 046
За мен майката е още по-гнусна от дъртия пръч. Той е някакъв пропаднал тип и това дете му е никакво, ами тая отрепка майката? Как са ѝ позволили сърцето, душата, разума, кръвта и съвестта да си даде детето да се гаврят с него?
Дано да я спукат от бой циганките в Сливен!

# 7 047
Аз бях шокирана за мой познат.
Не знам вече за роднина как бих реагирала.
Най-малкото няма да ми е роднина повече.
Мисля,че нормалните хора така биха реагирали. Не съм разпитвала подробно, но от изпуснати фрази разбирам ,че моят познат изобщо не желае да контактува с брат си и нито е ходил да го види,нито иска да чува за него.  Споделял е ,че нито той нито майка им е ходила да го види в ареста когато гръмна случая. Често съм си мислела как такива изроди не осъзнават (или поне не им пука) колко живота разбиват с действията си. Освен жертвите и техните семейства,те съсипват и собствените си близки.
Аз имам син и се моля никога да не разбирам какъв ад е за една майка така да се отврати от детето си ,че да не иска да го вижда.

# 7 048
Позната беше разбрала случайно, че бащата на гаджето й е осъден за блудство със свой племенник, семейството знае и нищо. Момичето се раздели с този младеж обаче.

# 7 049
Осъзнават Leona, не им пука. Това е избор. Като да откраднеш, пребиеш някого. Това е чисто зло.
Това са изроди. Това не са луди, които не носят отговорност за действията си. Иначе щяха да са в лудницата и щеше да има много лудници.
Това са просто изроди, зли хора.

Хепи, да ти кажа и аз ако разбера бих си била шута

Общи условия

Активация на акаунт