Криминални досиета

• 586 575
  • 7 090
  •   68
Отговори
# 13 740
Чудя се само дали се познават и дали са се наговорили по телефона да си защитават каузата публично...

Познават се.

Едно нещо ми убягва: синът й бил наркоман. На колко години е станал наркоман?!
8-9 клас.

Нещо пак ми се губи. Бил е още непълнолетен, когато е живял в Мексико, а е живял там 4 години. Едва ли от първото му надрусване го е пратила там. Тоест, още в началните класове ли е почнал да се друса?!
Валери на колко години е в момента, знаем ли?
По нейни думи първо е ходил на психолог, после в някакъв център за младежи със зависимости, но без особени резултати. После го е пратила при Калушев, който по онова време живеел в къща в не запомних кое село с още един мъж и неговата приятелка. Там само за месец момчето се откъснало от всякакви наркотици. И после поискало да продължи да живее с Калушев. След това са заминали за Мексико. Питаха я за училището, каза, че им издали отпускно с голямо нежелание, но по нейни думи училището не можело да й пречи да си лекува детето. Учил е в СМГ.

# 13 741
  • София
Айде, и синът стана лош, защото е подал сигнали за нередности. И знам защо е лош, защото се оказа, че Сарафа този път е казал истината.

Не, това някакви тролове може и да го подхванат, но тази жена последното, за което мисли, е Сарафов. Тя е много тежко промита. И пак, за чудещите се, за невярващите, да напомня Джоунстаун, който се поства редовно в дискусията. 900 човека. А ние се дивим макак така може някой да се кълне в чистотата на друг, който го е разнасял като пияница и накрая му е убил детето. Малка държава сме просто, не е случвало при нас досега такова безумие и е трудно за приемане в първия миг.
Днес най-после и аз да разбера за мой приятел, който познава Макулев. Описва го като много добър човек. Може, той никого не е убил. Просто е бил слаб, оставил се е на едно чудовище.

# 13 742
По коя ТВ са то давали ?
Сори  за спама

# 13 743
# 13 744
  • София
В момента на живо в Дневен ред
https://www.youtube.com/watch?v=iN4JEd9VAxE

# 13 745
Хора, потресена съм. Това е поредният родител, който хвърля детето си под автобуса, за да брани реномето на Калушев!

Едва в началото съм на интервюто, но такива изразни средства използва тази жена за собствените си деца... Синът ѝ бил "мълчал като шушумига" след връщането си от Мексико, после сигналът за педофилия го бил "изтропал някъде"... Напълно излишно беше да ни съобщава и че дъщеря ѝ имала "много тежка форма на шизофрения". Едно е да кажеш деликатно, че детето имало проблеми с наркотиците, но такъв избор на думи говори много.

Какви са тези майки!

Ооо, слушай по-нататък. Надгражда.

Погледът на Генка Шикерова е безценен.

# 13 746
  • София
Съжалявам, но този, за който говори е убил две деца. Щял е да убие повече, ако бяха останали.
Ники е бил на 22, но дъщеря ми е на 20 и бих го дефинирала като дете, независимо от навършването на пълнолетие.

Ако сина и мога да го намеря, бих казала, че е спасил няколко деца.

# 13 747
София Андреева: "Иво никога не го е казвал, но ние всички в групата си знаехме, че тези деца, които той отглежда, като изключим сина ми, това са тулковци. Това са прерожденци в тибетския будизъм."

SobSobSob

# 13 748
Съжалявам, но този, за който говори е убил две деца. Щял е да убие повече, ако бяха останали.
Ники е бил на 22, но дъщеря ми е на 20 и бих го дефинирала като дете, независимо от навършването на пълнолетие.

Едва ли ги е убил той

# 13 749
  • София

Подписвам се. Това момче е нямало кой да го спаси и от майка му, и от ламата, да беше се махнал от двамата щеше да има повече шансове, ако и да е дръпвал някоя цигарка от време на време. Дано по някакъв начин се е съхранил след всичко това. Впрочем той самият не се е показвал, или е? Аз само статии четох. Във всички случаи стискам му палци, защото жертвите в тази история са много и не само шестимата мъртви.

# 13 750
  • София
Чудя се само дали се познават и дали са се наговорили по телефона да си защитават каузата публично...

Познават се.

Едно нещо ми убягва: синът й бил наркоман. На колко години е станал наркоман?!

Ами  майка му каза в интервюто. Не го ли гледате?

# 13 751
  • София
Дъщеря й е с шизофрения. Виждам от кого я е наследила, но се чудя защо не е изпратила момичето на Ламата? Той е човекът, той щеше да я излекува 100%.

Изпратила я е, той е казал, че не може да й помогне, но я е насочил нанякъде.

Страшно е, хора, страшно, аз съм на средата на интервюто и не мога да си намеря място от гнус, бяс и омерзение. Не мога вече с този случай, мозъкът ми отказва да работи.
Сега вече разбираш крайното ми мнение, което не беше очаквала.

# 13 752

Подписвам се. Това момче е нямало кой да го спаси и от майка му, и от ламата, да беше се махнал от двамата щеше да има повече шансове, ако и да е дръпвал някоя цигарка от време на време. Дано по някакъв начин се е съхранил след всичко това. Впрочем той самият не се е показвал, или е? Аз само статии четох. Във всички случаи стискам му палци, защото жертвите в тази история са много и не само шестимата мъртви.

Нямам лайкове вече, затова ще ви цитирам. Този млад мъж сега ще има нужда от обществена и всякаква подкрепа. Дано я получи. Постъпил е изключително достойно и смело.

# 13 753
  • София

Едва ли ги е убил той

Ивайло Калушев имам предвид.

Самата тази овца е дала един милион евро лично на Калушев.
Мъжът и ги била дал за нейна сигурност, бели пари за черни дни и прочее.

И с днешна дата вече не говорела със сина си, защото той бил моралния убиец и ако не бил той и неговата намеса и Леон щял да е там и всички деца щели да са там и да са щастливи.

# 13 754
Не съм ви дочела, но съм втрещена от това, което разказва при Бенатова и Шикерова майката на Валери, ученикът на Калушев, който е давал показания за секта и сексуална връзка с лама Иво. Това трябва да се гледа, за да разбере човек за колко индоктринирани хора става дума, които могат да защитават гуруто си с цената на дискредитиране на собственото си дете. Тя говори гневно за сина си, който завиждал, че  Калушев не го избрал за "прерожденец/тулку", т.е. въплътил се велик будистки учител от минал живот, а двете момчета, които загинаха с Калушев, са били избраниците, както будистите са избирали през вековете Далай Ламите.

Общи условия

Активация на акаунт