Криминални досиета

• 588 356
  • 7 090
  •   14
Отговори
# 13 800
Той само на трева ли е бил? Майко мила... Е, спасили са го.
Тя му правила всеки ден тестове и той се изхитрил и минал на синтетика. Така каза...

# 13 801
А прави ли ви впечатление, че младежите, които споделят за сексуални контакти казват, че са били на 15 години и е било доброволно. Доколкото си спомням, сексуален акт с лице над 14 години със съгласие не е наказуем. Ламата, уж отнесен, но се е съобразявал с това.

# 13 802
Хора, пак го казвам. Половин Азия вярва в прераждането. Търсенето на прероден лама не е нещо странно. Това не е като да търсиш Антихриста. И не го убиват, нито ми правят нещо лошо, напротив, на почит е.

Явно сме някаква мега духовна държава, щом в рамките на десетина години, лично Калушката е открил две момчета и едно момиче тулки, демек велики преродени тибетски учители.

# 13 803
  • София
Той само на трева ли е бил? Майко мила... Е, спасили са го.
Тя му правила всеки ден тестове и той се изхитрил и минал на синтетика. Така каза...

А аз мисля, че просто отчаяно е искала да зарадва Лама с нов последовател...

# 13 804
Ох, изслушах го. От всичко (което никак не ми се искаше да чуя), поне вече има логично обяснение защо са били отделно двете групи. Каза, че Калушев и двете момчета са били на много по-високо ниво в йерахията.

Да, и този детайл го разкри. Поне вече можем да спим спокойно, без да се дърляме, каква е истината. Сега ще почнем да се дърляме по посока кой е виновен, за трагедията, майката, сина.

Аз казвам, че е сина. Защото се съпоставям на негово място. Мъж съм, вероятно около неговото възраст, не бих направил такава неморална постъпка, която на всичкото отгоре, не му е била и първа в живота, ами поредната, само защото учителя който се надявам да ме направи лидер на религиозно движение, един ден, е избрал друг да го наследи.

Същевременно тук майките пък са жени и майки, се съпоставят на нейно място, и обвиняват нея, че не е била добра майка, не му е лекувала наркоманията с бой, ми с комуна сред природата.

# 13 805
  • София
Ако дъщерята беше едно хубаво малко момченце, ехеееее, веднага щеше да се заеме да лекува шизофренията.

# 13 806
На мене майката не ми звучи като от секта, а като жена луднала по един мъж. И ще прозвучи грозно, но приказките ѝ са като на човек ревнуващ от детето си. Ужасна история и без убийствата.

# 13 807
  • София
А прави ли ви впечатление, че младежите, които споделят за сексуални контакти казват, че са били на 15 години и е било доброволно. Доколкото си спомням, сексуален акт с лице над 14 години със съгласие не е наказуем. Ламата, уж отнесен, но се е съобразявал с това.

Кои са тези младежи? Колко са ?

# 13 808
Някои хора не трябва да имат деца. Единственият за който ми е жал, е Алекс.

# 13 809
Някои хора не трябва да имат деца. Единственият за който ми е жал, е Алекс.

Николай също няма вина. Той е другият пропилян живот.

# 13 810
От 22 минута - младежът се е свързал и предупредил пастрока на Николай за това което се случва.
Резултат явно нулев.

# 13 811
Тесла, ще ме изтрият на секундата, но все пак ще го напиша. Ти си интелигентен, но изключително наивен човек. Идеалната жертва на точно такива Калушевци. От сто кладенеца вода носиш, за да не си отвориш очите и да видиш сектантството и злоупотребата с деца. Дори да не е сексуална, огромна злоупотреба има. Разбирам, че това е някаква защитна реакция на психиката ти, всичко това е по-страшно от дървената мафия и разни мутри. Дано животът не те среща с такива хищници, че и много по-неумели от Калушев ще те схрускат за закуска.

А за коментарите, че момчето било моралния виновен, нямам думи.

# 13 812

Кои са тези младежи? Колко са ?
Ми този, В. , чиято майка говори и в Гласове вчера разказаха за подобен случай. (Освен, ако не става дума за един и същ човек). Застреляният Ал. също е на 15. Някак бие на очи.

# 13 813
  • у дома...
А направи ли ви впечатление, майката каза, че са ги предупреждавали, когато са идвали на проверки? "Постоянно им звъняха, че ще им правят проверки".

# 13 814

Начетената, която цял живот не е работила нищо и не може да смята?! Боже, явно и аз почвам да полудявам в тази тема! Ето, вече имам халюцинации за неща, които е невъзможно някой да каже!
Все още гледам интервюто, но нито за един момент нямам усета, че лъже или си измисля някакви неща. Фактологията с данните, които знаем за случая, си пасват перфектно и очевидно знае всички в случая много добре, включително и Алекс и Николай (и другото дете Леон). Отделно говора и изказа й са интелектуални, не звучи като някаква малоумница, която лесно един може да я "измами". Нещата, които разказва, ако са истина, а няма причина да се съмнявам в това, показва, че синът й определено е имал проблеми, бил е изключен от училище, имал е тенденцията да лъже не само нея, но и други хора, дрогирал се е, съобщил за проблеми с Ивайло само чак след като е разбрал, че няма да получи пари от баща си и майка си и т.н.

Всичко в този случай опира до това дали вярваш на майката. Ако не смяташ, че лъже за детето си, окей. Но аз не виждам причина да не й се доверявам на думите. Една майка няма подобно мнение за сина си, защото е супер готино момче.

Общи условия

Активация на акаунт