Криминални досиета

• 420 479
  • 6 882
  •   7
Отговори
# 345
Става, но не е кой знае какво.

# 346
  • София
Оо, тъкмо се чудех какво да гледам. Този за Бънди не съм го гледала. А новият продължение ли е или римейк?

Мисля, ме нито едното. Просто нов биографичен филм за него.

Привет дами Simple Smile Гледах филма преди дни, не съм много очарована. Но Зак влиза перфектно в ролята, много добре са го направили да прилича на Тед, даже на моменти му симпатизирах, въпреки, че знаех истината за него Grinning Става за убиване на времето. Simple Smile

# 347
Тъкмо гледах трейлъра. Възхитена съм от избора на Зак. Много му заспива тази роля. Поне , като външен вид.

# 348
Аз го изгледах снощи. Също съм възхитена от превъплъщението на Зак. Прави страхотна роля. На някои места (на процеса) така прилича, че се сещах за определени снимки, които съм виждала от процеса. Просто едно към едно. Иначе филмът е ок, като се различава от филма Бънди, за който ви бях писала, че ме беше страх докато гледах. Тук акцентът е не върху начина на похищенията и убийствата, а върху процеса, връзките му с жени, разговри с полиция и т.н.

# 349
  • София
Аз го изгледах снощи. Също съм възхитена от превъплъщението на Зак. Прави страхотна роля. На някои места (на процеса) така прилича, че се сещах за определени снимки, които съм виждала от процеса. Просто едно към едно. Иначе филмът е ок, като се различава от филма Бънди, за който ви бях писала, че ме беше страх докато гледах. Тук акцентът е не върху начина на похищенията и убийствата, а върху процеса, връзките му с жени, разговри с полиция и т.н.

Да и при мен беше така, точно на процесите му в някой пози, все едно истинския Тед беше в залата, много добре изиграна роля наистина.

# 350
Снощи гледах потресаващ случай за мъж, убил жена си. https://www.youtube.com/watch?v=yZGvsaa8nhY Няма да разкривам повече информация, за да не спойлвам, но това е класически случай на нарцисист и социопат. През цялото време го снимат, като той очевидно се радва на публичността и на вниманието, което му се обръща. Безцеремонно се усмихва, шегува се... и е толкова добър лъжец. Плаша се, че има такива хора...

# 351
Следващият филм за Бънди би бил чуден ако поканят актьора играл Рамзи Болтън в Game of thrones. Хем прилича хем е пълно сайко

# 352
  • София
Следващият филм за Бънди би бил чуден ако поканят актьора играл Рамзи Болтън в Game of thrones. Хем прилича хем е пълно сайко

Ей не се бях сетила за него, актоьора е Iwan Rheon и има нещо лудо в погледа си, много ще е добър Grinning Уцели в десетката, дано някой се сети да го направи.

# 353
  • София
Снощи гледах потресаващ случай за мъж, убил жена си. https://www.youtube.com/watch?v=yZGvsaa8nhY Няма да разкривам повече информация, за да не спойлвам, но това е класически случай на нарцисист и социопат. През цялото време го снимат, като той очевидно се радва на публичността и на вниманието, което му се обръща. Безцеремонно се усмихва, шегува се... и е толкова добър лъжец. Плаша се, че има такива хора...

Снощи и аз го гледах Grinning Пускам си клипчета за фон, докато си готвя. Иначе за случая да шокиращо е как се прикирват някой психопати, социопати...

# 354
За мен по-шокиращото беше, че 53 дни никой не е подал сигнал , че я няма. Родители, приятели, че даже и оня урод..Трябвало е социалният работник да подаде сигнал.
Отделно , ако родителите ѝ са я подкрепяли достатъчно изобщо е нямало да се върне при този...Като цяло и те си имат вина.

# 355
Ами, както някой беше писал в коментарите под видеото - всички близки хора са я предали... родители, роднини, приятели... Допълнително четох, че брат и се самоубил, не е могъл да преживее убийството на сестра си. Сигурно е изпитвал и чувство за вина... Те си казаха хора,а че се чувстват виновни.

# 356
А този си е страдал от ревностна параноя и мания за контрол. Напомни ми за този плужек Викторио Александров, който затри жена си и дъщеря си, а после опитал да се гръмне. А в болницата се кефел, че всички тв го обсъждали..

# 357
https://www.youtube.com/watch?v=mmY3qhlCshY&bpctr=1570280848 Този също е интересен, малко е дългичка документалка, не знам дали ще ви се гледа. Става дума за наемния убиец Ричард Куклински. Действал е около 30 години преди да бъде заловен. Убил е повече от 200 човека чрез различни методи на умъртвяване, поради което не са могли да открият pattern, който да индикира, че става дума за един и същи убиец. Интересен е като човек - приема убийството като работа и нищо повече. Не е бил подтикван от сексуални подбуди, идеология или crimes of passion. Систематичен, праволинеен и с всичкия си. Високо функциониращ социопат, водил двойствен живот.

# 358
  • Dope Reach
Не знам дали някой ще се сети, но гледах преди време документален за един мъж, който отвлича момиче (май беше все още непълнолетна или в самото началото на 20-те), като я превръща в робиня, след това тя попада до такава степен под неговото въздействие, че даже я връща вкъщи и после пак при него. Интересното е, че никой не подава сигнал за изчезването й, а нея я няма близо първоначално 2 години. Нямам идея дори как да намеря клипчето.

# 359
https://www.youtube.com/watch?v=mmY3qhlCshY&bpctr=1570280848 Този също е интересен, малко е дългичка документалка, не знам дали ще ви се гледа. Става дума за наемния убиец Ричард Куклински. Действал е около 30 години преди да бъде заловен. Убил е повече от 200 човека чрез различни методи на умъртвяване, поради което не са могли да открият pattern, който да индикира, че става дума за един и същи убиец. Интересен е като човек - приема убийството като работа и нищо повече. Не е бил подтикван от сексуални подбуди, идеология или crimes of passion. Систематичен, праволинеен и с всичкия си. Високо функциониращ социопат, водил двойствен живот.

В HBO GO има три документални филма за него.

Общи условия

Активация на акаунт