Криминални досиета

• 450 340
  • 7 629
  •   99
Отговори
# 7 485
Дано спасят другите момчета, ако има такива в схемата. Изобщо да няма други жертви само.

# 7 486
БНТ с малко повече информация за сигнала за Леон - https://bntnews.bg/news/signalat-za-8-godishniya-izpraten-da-zhi … 54v76ketjJi7kw93Q

(Иво Никодимов пак ще се види в някой списък с неблагонадеждни журналисти, нарочени за сваляне от ефир)

# 7 487
  • софия
Флип, слушам кой какво казва и си задавам въпроси. А на определени хора не вярвам какво казват, защото с действията си в годините, с начина, по който говорят, са доказали, че не са хора, които правят нещо самоцелно и безпричинно, а винаги е било, за да обслужат определени кръгове или постигане на личен интерес. Да не говорим, че казват откровено нелогични неща, които се оборват от конкретни факти.

# 7 488
Като един параноичен човек ,всичко разбирам и навсякъде ми светят червени ,зелени и прочие лампи ,но не мога да навържа логиката. Криминални престъпници ,педофили ,мафиоти ,наркотрафиканти...които в свободното си врме спасяват хора ,рискувайки собствения си живот. Ако бяха някакви благотворителни дейности , помощ със средства или с чужди действия ,щях да си помисля ,че е за замазване очите на обществото...но лично да рискува бандит ,богат живота си...не зная ,ако има психолози да разяснят

# 7 489
  • София
Ами аз изобщо не чета на МВР нещата, аз чета на Лама Иво писанията преди години, историята му, уебсайтовете му. Чета и сигнала за Леон. Чета и на директорката писанията, самопризнанията бих казала.

Може ли линк към директорката? На мен ми стана интересно кое е частното училище. Имам някои пдозрения, но загубих нишката.

# 7 490
Училището е Космос. Изглежда не е в столицата.

# 7 491
Ох, като знам на тази директорка как ѝ беше направен/финансиран първият учебен център, за кого точно работеше... Ами предпочитам да съм с едно наум по отношение на изказванията ѝ. Не за това, което казва, а за онова, което може би крие.
И не вярвам на приказките за секти, педофилски кръгове, саморазправа и тн. Хората са убити професионално, хладнокръвно, правени са опити да се заличават следи, версиите са толкова разнопосочни, че са направо самоизключващи се. Не мога да се отърва от чувството, че институциите не просто прикриват убийците, ами правят всичко възможно случаят да се потули колкото се може по-скоро.

# 7 492
Преди около час директорката на Космос се е разграничила - https://www.facebook.com/cischool.bg

Погледнах сайта им - детската градина се зове "Космически деца"...

# 7 493
Преди около час директорката на Космос се е разграничила - https://www.facebook.com/cischool.bg

Предполагам, че е усетила накъде духа вятърът.

# 7 494
  • sofia
Ами аз изобщо не чета на МВР нещата, аз чета на Лама Иво писанията преди години, историята му, уебсайтовете му. Чета и сигнала за Леон. Чета и на директорката писанията, самопризнанията бих казала.

Може ли линк към директорката? На мен ми стана интересно кое е частното училище. Имам някои подозрения, но загубих нишката.
https://www.zajenata.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0% … 2-news204086.html

# 7 495
Жената все пак движи някакъв бизнес и с право е реагирала. Каквито и да са и клиентите, ще се разтревожат. Лектори, които после влизат в трилър.

# 7 496
Аз само да споделя, че на Ники Златков е регистриран във ФБ с niki.vajra. Тоест, със сигурност и той, нищо,че  уж  за гмуркането му се говори, по случайно съвпадение е последовател на същия вид будизъм като ментора си.

БТВ във vajrаyana със сигурност има и сексуални практики, макар и само за мн напреднали и тн. Та не се знае, знае ли се.

# 7 497
Попаднах на това и нещо дребно като детайл ми направи впечатление.

Описва първоначално какво са заварили, та ми е интересно като дискусия според вас на какво се дължат различните обгаряния?
На единия брадата му е била обгорена, а на другия му бяха изгорели дрехите на гърба. Чудих се дали единият (с обгорената брада) не се е притекъл на помощ на другия и да е седял наведен към него, като тогава от пламъците да му е обгоряла брадата, докато другия след като е застрелян е паднал директно върху огъня. Интересно защо за третия няма никакво описание да е обгорен. Замислих се дали не са решили заедно да приключат с всичко, като дейност там, и са решили да запалят сами пожара, но впоследствие един/няколко от тях, решават, че ще убият тримата и ще прикрият телата им с пожара. То пък колко да се прикрие тяло с пожар, ама все пак. Не знам стана ми странен този детайл с обгоряването, ако може да се има доверие на казаното.

# 7 498
То тантризмът е (почти) изцяло сексуални практики, ама това не означава, че тантристите са педофили. На мен би ми било странно Индия да е дала на света Кама Сутра, но в религиозните практики за посветени да няма секс. Какъвто, между другото, има и в мнооого други религии, та хайде да не се държим като монаси и монахини.

# 7 499
На мен кмета на Гинци ми вдъхва доверие.

Възможно е вече да са били преместили труповете на хората. Първо да са били вътре, а после да са ги извадили навън и тогава вече са извикали кмета. Това са само предположения.

Общи условия

Активация на акаунт