Криминални досиета

• 460 515
  • 8 138
  •   146
Отговори
# 7 785
  • София
В Годеч е закрито полицейското.
По всяка вероятност са вдигнали софиянци защото става дума за 3 трупа и веднага са си дали сметка, че случая ще стане медийна дъвка.
В Годеч, не е закрито полицейското, а е преминало под управлението на друго областно.

# 7 786
То са два вариантите, както писах. Или той го е извършил и затова се крие или е знаел какво ще се случи и затова се крие.
Ако е второто, то нормално да го е страх да не е следващият. Възможно е да няма вяра на МВР и затова да не иска да ходи там.

# 7 787
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
То са два вариантите, както писах. Или той го е извършил и затова се крие или е знаел какво ще се случи и затова се крие.
Ако е второто, то нормално да го е страх да не е следващият. Възможно е да няма вяра на МВР и затова да не иска да ходи там.
И при двата варианта МВР е забъркано. Което показва, че държавата ни е разграден двор, в който всеки с връзки и пари може да си прави, каквото си иска.

# 7 788
Щом се издирват две деца и един мъж не трябва ли МВР да им пусне снимките и да попита дали някои има информация за тях.
Едно дете, другото си е мъж - на 22-3 години...

# 7 789
Крие се от този, който е убил тримата в Петрохан.

# 7 790
  • София
Припомням смс-а на Калушев до майка му. "Нищо от това, което ще чуеш, не е вярно, дори и частичка, но нямаме никакви сили повече да се борим с тази кочина... То не е причината, то е просто капката, която преля за всички нас чашата, поредният искрен опит да помогнем на едно болно дете (не е Леон) – момиче е, в твоя чест Simple Smile)) Прости ми, благодаря ти от сърце и когато намериш сили (по-скоро е по-добре), просто си насочи мисълта към мен и ще ме намериш. Този свят е един много стабилен сън. Няма смисъл да го превръщаш в кошмар. Направи напук и виж вътре в себе си и се усмихни. Обичам те много. Бъди свободна."

Толкова сбъркано звучи това, че ми е трудно и да го коментирам. Все едно тези хора са били в някаква паралелна реалност. Хвалбите от известни и неизвестни техни приятели правят всичко още по-неразбираемо и странно.

# 7 791
Ако са видели нещо лошо или се крият от някои лош
Резонно е по някакъв начин да потърсят съдействие от полицията.
Но ако са направили нещо лошо то тогава трябва да се крият от полицията.

# 7 792
  • София
Не вярвам истината някога да излезе наяве.
Поредният пед*фил 24 годишен - Пловдивски учител блудствал с малки деца, пращал и голи снимки и видеа на половите си чаркове  https://novini.bg/article/2026020606443712273

# 7 793
  • София

А при тази хипотеза какво прави с него 15-годишно момче? Ако мафията ме гони и по някаква неведома причина с мен има чуждо дете, не е ли логично първо и веднага да натиря детето да си бяга у дома, вместо да изпращам шизофренични съобщения на майка си?

# 7 794
Хм, сега като препрочитам писмото се замислям, че в негов стил „кочината” е образователната система и изобщо неправилното възпитание на родителите спрямо децата им.
Всичко, което някога е говорил като интервюта се върти около образование, деца, родители и че той по-добре от всички знае от какво имат нужда децата.
Замислих се дали някой гневен родител не е замесен, защото пише, че това е „поредният” опит да помогнат на дете. Опит, тоест не са успели, вероятно нещо/някой ги е възпрепятствал.

П.П. Ако към момента на убийството наистина приемем, че е бил на морето с детето, то няма да има технически времето да върне детето и после да се укрива.

# 7 795
Да, ама не е приятел на Терзиев и ще си понесе отговорност. Докато одухотвореният добряк- пещерняк-особняк само го "очернят/ме в момента", а той се бори за живота си, пардон съня си.
Не вярвам истината някога да излезе наяве.
Поредният пед*фил 24 годишен - Пловдивски учител блудствал с малки деца, пращал и голи снимки и видеа на половите си чаркове  https://novini.bg/article/2026020606443712273

# 7 796
А може и да са отказали да правят нещо лошо...И да са заплашени, че ще бъдат обвинени в педофилия, имайки впредвид случая с Леон,ако не правят това, което трябва...И се получи, да...

# 7 797
При всички положения, ако тримата са били на морето през това време и нямат пряко участие, може да закара момчетата до табелата на някое село и да им нареди да изчакат 2-3 часа, докато се отдалечи, след това да отидат при селския кмет, който да се обади в полицията. Той да продължи да се крие, ако смята за необходимо и няма доверие на държавата.

# 7 798
  • Пловдив
Как родител ще ги разстреля, де. Въоръжени хора в отцепен район - с каква организация да разполага тоя родител...

# 7 799
Аз не вярвам да са ги убили дървена мафия или каналджии, това си е вътрешен проблем между тях. Дори не смятам, че става дума за пари, просто това са едни чалнати хора и Калушев си е с мания за преследване, за това държи това дете със себе си, иначе да го е пуснал. Богатите, които аз познавам, дори телефона по работа не си дават и винаги се крият и постоянно мислят, че някой им мисли злото. Тоя Калушев, дори и да не е милионер, пак си е от този типаж. Живее си в негов свят.

Общи условия

Активация на акаунт