Криминални досиета

• 459 237
  • 8 083
  •   116
Отговори
# 7 845
То за родителите им не е съмнително, което е по-странното

# 7 846
Има и такива семейства. Каквито и резерви да имам към М. Бенатова, в случая тя назовава нещата най-ясно - родители, които са оставили децата си за отглеждане при И. К.

# 7 847
По интересното е за Николай Златков нищо не се знае, дори бащата не знае дали е с тях. Вероятно е заподозрян.

# 7 848
  • София
Родителите знаят, че детето е с него и смятат, че е в добри ръце и отказват съдействие.
Признавам, че ги обучава в голям стоицизъм.

Жестоко просто. Трима застреляни, подпалена хижа, пет служби и цяла държава на нокти, но детето е в добри ръце. Не знам стоицизъм ли е това, или лоботомизъм, ама голяма харизма ще да вади лама Иво. Колко защитници вече е надиплил Simple Smile
Не знам, ако моето дете е с този, без значение дали е убиец, или едва измъкнал се от мафията светец, ще съм вързана с колани в "Св. Наум" в момента.

И аз щях да съм там, обаче истината е, че ако детето ми е с този човек в момента, дума няма да кажа на разследващите. И ще обяснявам как детето ми е в добри ръце, и съм спокойна, защото нито знам дали той не ги е избил тримата, нито къде е детето ми. Трябва да съм луда да съдействам на полицията, ако детето ми е с този човек, неясно къде.

Връщам се да ви дочета.

# 7 849
  • София
Ама Христанов разправя как групичката е изгонена от МЗХ когато са напирали и там за правомощия, които не им се полагат. Сандов и Белев защо не ги натириха и те, ами са подписали противозаконното споразумение? И сега, ама какво стана?
А парите на Терзиев са си негови, ако ще и на марсиански човечета ще ги даде. Излишни обяснения даде, с излишен патос на жертва. Бездуханова как пусна нормален пост с обяснение?
Другият въпрос е къде са парите от тези изброени дарители с голям бизнес, декларирани са само 50 хиляди за тези години.

# 7 850
  • в пералнята
Колкото и да ви е странно, има хора, които се гмуркат дори под ледена настилка, така че гмуркане януари месец си е съвсем нормално за тях и не е учудващо.

Иво е екстремен спортист и инструктор по оцеляване. Най-вероятно, ако не е по негова воля, няма да го намерят. Той има опит и екипировка, могат да бивакуват с месеци по дивото.

# 7 851
  • София
Ако съберем 2+2 без емоции, обикновено прави 4.

Да, нека съберем. Имаме огромна хижа, купена с неясно какви средства и цел; пълна с техника, купена с неотчетени "дарения" или Бог знае как; обитавана от въоръжени "рейнджъри" будисти, завардили гора и туристически маршрут, за да пазят боровинките; но същевременно (помежду битката с мафията) безпроблемно организиращи школи, обучения и комуни и системно "отглеждащи", т.е. "лекуващи", чужди деца, увредени явно от лошата система. И тъй като описаната ситуация е абсолютно нормална и ежедневна, то няма как нещата да приключат с три трупа, ако не е замесен... Пеевски. И КГБ Grinning

# 7 852
  • Пловдив
В Годеч е закрито полицейското.
По всяка вероятност са вдигнали софиянци защото става дума за 3 трупа и веднага са си дали сметка, че случая ще стане медийна дъвка.
Защо не проверявате информацията? На клик е.
В Годеч има РПУ. Беше закрито и след това отново го откриха, като назначиха правилния началник.
Затова е и интересно защо са отишли данс и от София.
Вероятно да. Разликата между РУ и участък най-общо е, че РУ е подчинено направо на областната дирекция, а участъкът - на началника на РУ в друг град.
Иначе Годеч трудно ще го преместят към друга областна дирекция. Най-близката след София е Монтана.

# 7 853
Вярвате ли си, като ги пишете разните ви хипотези?! Да сте чували за психологически профил на дееца?!
Ивайло Калушев ги бил избил тримата, подпалил ги, после ги изнесъл и подредил навън. Това е една от версиите, които се опитват да ни пробутват.
Въобще не пасва на психологическия му профил, който е известен в публичното пространство.

# 7 854
И тъй като описаната ситуация е абсолютно нормална и ежедневна, то няма как нещата да приключат с три трупа, ако не е замесен... Пеевски. И КГБ Grinning
Аз се чудя как Путин още не са намесили в цялата схема

# 7 855
  • sofia
Разстреляни са навън, там където са намерени,  няма следи от изнасяне. В убийството ясно личал емоционален момент. По изнесената оскъдна информация от разследването.

Финансирането  - https://bntnews.bg/news/chastna-fondaciya-finansirala-deinostta- … -1377691news.html

# 7 856
Това със замесването на политици за мен е чисто предизборно.
Иначе, интересно ми стана, тук някой го беше публикувал, не помня кой, но пишеше, че приходите са им доста малко, за разлика от разходите и парите, които дължали (по спомен сумата беше 500к).
Пътят на парите е интересен в цялата история, също толкова, колкото и работата му с тези деца.

# 7 857
Такова очерняне на жертвите и близките им от официални институции, само по себе си говори много.
Някаква паника ..

# 7 858
  • Пловдив
За психологическия профил да се изкажат психолозите, от лаишка (вкл. моя) гледна точка Калушев е един странен човек, който като всеки друг може да направи странни неща.

А иначе не е изключен и епизод на психоза у въоръжен човек, командващ други въоръжени хора, при това "лама" като Калушев.

Впрочем не е ли време да се отдели тема само за този случай с досегашните мнения в нея?

# 7 859
Ами просто някои идеолози се тригърват от патетичните думи за "кочината" и "борбата" в посланията на Иво К., които са им като мед на душите,  и от там отказват да видят колко много от неговите постъпки и действия дотук през живота му са били на човек, който е нарцистичен, с месиански комплекси, а и с желание за "развитие на бизнес" и банално припечелване. Ако ще от Гамората да се криеше, щеше да пусне детето да си ходи по живо по здраво.

Диорела, какво логично има да криеш дете по морето от дървената мафия по такъв начин, че родителите да не са го чували? Не съм чувала никога досега дървената мафия да убият хора, защото са ги видели да секат...

Агенцията им, с която са борили лошите е задлъжняла с 500 000...не развивала дейност. Може ли някой счетоводител да коментира какво значи това? Фалит ли е, какво е? длъжни ли са да ги плащат тези пари? Можело е да продадат хижата...

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 12:26 от MariyaHris

Общи условия

Активация на акаунт