Криминални досиета

• 419 559
  • 6 872
  •   8
Отговори
# 90
  • Dope Reach
Замислих се за убийствата, извършени от "семейството" на Чарлс Менсън. Преди време доста бях заинтригувана от случая с Шарън Тейт, убита е, заедно с неин приятел, мъжът й (Роман Полански) не е бил в къщата по това време. Особено ме ужаси случаят, тъй като докато е била измъчвана, е била 2 седмици преди термин. Прекрасно момиче, завинаги на 26.

# 91
Може да е крайно, но не смятам, че такива същества заслужават да се размножават. И без друго планетата е пренаселена, а какъв е смисълът да създадеш дете и да го съсипеш или убиеш.

Социалните в много страни са страшно неадекватни. Дори и в нашата. Не знам дали се сещате за случая "Чичо Гошо от Ямбол" , в който осиновено вече дете се оказва сексуално малтретирано от бившия си приемен настойник. И след цялата дандания това семейство продължава да бъде приемно, само защото има протекции от роднина с висок пост.
Щях да повърна , докато слушах историята на това дете и на всичко отгоре осиновителката му завела дело , за да се откаже от детето, защото е проблемно..
Няма такава държава..

# 92
Може да е крайно, но не смятам, че такива същества заслужават да се размножават. И без друго планетата е пренаселена, а какъв е смисълът да създадеш дете и да го съсипеш или убиеш.

Социалните в много страни са страшно неадекватни. Дори и в нашата. Не знам дали се сещате за случая "Чичо Гошо от Ямбол" , в който осиновено вече дете се оказва сексуално малтретирано от бившия си приемен настойник. И след цялата дандания това семейство продължава да бъде приемно, само защото има протекции от роднина с висок пост.
Щях да повърна , докато слушах историята на това дете и на всичко отгоре осиновителката му завела дело , за да се откаже от детето, защото е проблемно..
Няма такава държава..
Права си, такива изроди не заслужават да се размножават, защото не могат да дадат грижа и обич на едно дете.

Но както виждаме, не само в България куца системата. Що за идиоти няма да разберат, че детето е със счупен гръбнак (по повод бебето Питър) и ще вярват, че раните са му от невинно падане или удряне тук-там. И отделно - какво прави 15-годишно момиче (гаджето на един от братята изроди) в ОБЩИНСКОТО жилище, в което са се разигравали гаврите и убийството на детето?! И какъв човек изобщо си, че да гледаш мъчения над бебе и да си мълчиш. Изродите са навсякъде по света, за жалост. И затова съм на мнение, че за такива случаи си трябва смъртно наказание.

# 93
Аз като чета чуждите истории, започвам да мисля, че в България нещата са по-адекватни.

# 94
... все още. Нашето общество е малко, по-затворено и по-осъдително за "различните". Обикновено всички знаят кой е кварталният weirdo, докато на запад отдавна не се обръща внимание на никой. Съответно "никой" има повече свобода да "бъде себе си".
Но и ние натам вървим.

# 95
В България от гледна точка на престъпността и сигурността, както и броя на извергите, сме на светлинни години от която и да била държава в Европа и света. Казвам го като човек, живял в няколко различни държави.

Най-опасно е в САЩ. Там ежедневно изпитвах страх за живота си. Била съм свидетел на отвличания, на вратата на апартамента, в който живеехме имаше дупки от куршум, половината мои познати американци бяха губили член на семейството си при убийство (пистолет, нож и т.н), редовно заплашваха счетоводния отдел на компанията, ако забави заплатите им дори и с ден (пращаха заплашителни смси), отделно там всеки мобилен оператор е свързан с някаква система, която, ако постъпи сигнал за изчезнало дете, телефона започва да вие. Ами моя телефон виеше през ден, постоянно изчезваха деца и снимките им се увеличаваха на таблата в Wallmart.

Да не засягам пък морала на американците - всеки имаше поне 2-3 брака и около 4 деца. Масово жените пращаха голи снимки на мои колеги мъже. Пълен разврат. В Англия не е по-различно. В Япония също - там са болни мозъци и сякаш са от друга планета.

Една от причините да се прибера в България беше точно тази - за да се чувствам сигурна и да не живея сред изверги. Лошото е, че забелязвам как започват да ни натискат отгоре да спазваме техните модели и много българи вече подражават на американците и им се кланят, искат да са като тях. Плаша се последните 5 години, сякаш ни промиха мозъците за този малък период от време. Но това е друга тема.

# 96
Не мисля, че е толкова ниска престъпността и у нас, просто не се говори толкова. Може би случаите на убийства са по-малко, но дребната битова престъпност, според мен не е никак малка.

# 97
Къде ти 5, направо 25 според мен. Това си е системна деградация. Но да, тук все още ни пука и за съседските деца, защото ги приемаме за свои.
Просто такъв ни е манталитетът. Американците и горе скандинавците са хора, които живеят всеки за себе си, те дори с най-близките си приятели не споделят какво се случва в главите им. Ходят на психоаналитик. Те са им платените bff.  Не, че има лошо, просто се превръщат в хора, живеещи само за себе си и щом нещо не касае пряко тях, защо трябва да се взема отношение.

# 98
Последните 5 наистина рязко стана коренна промяна, може би защото се развиха много социалните мрежи и българите започнаха да имат достъп до ежедневието на американците и решиха, че искат да са като тях. Иначе тук може и да има битова престъпност (онзи ден даже обраха един познат), но няма нищо общо със САЩ. Нямаме изверги още масово, само единични случаи са, а там всеки е потенциален изверг. Просто на тези хора са им промити мозъците и започват да имат разтройства в психиката още от деца. Те не споделят с никой, само се усмихват и ти казват колко те обичат.

# 99
В историята на Питър ми стана чудно защо бавачката е сигнализирала многократно, а социалните- нищо. Прегледи също е минавало детето, със счупена глава, отрязани пръсти и прочие. Ония че са уроди- уроди, ама наистина вината на социалните се набива много на очи
У нас може би ви се създава някаква илюзорна представа за по-нормален живот, защото средата ви тук е по-свястна. Истории от гетото не виждат чак толкова бял свят, те са си скрити покрити, а и кой би се развълнувал. А по света има и много уайт траш. Уви, и у нас се заформя, не поради желание за подражание някому, ами просто народа изтъпя и оскотя. По цял свят осакатяват деца- традиции, за просия и т.н. И у нас някои хм, етноси, хвърлят деца под колите, упояват бебета за да просят с тях или се осакатяват пак с тая цел. Продават си и децата най-спокойно, а къде отиват продадените не е ясно, защото не съм чула за нито един случай семейство да си купи циганче. Много девойки биват въвлечени в трафик на жени, къде излъгани, къде отвлечени и изобщо не е никак розова картинката.
Само дето нямаме никакви служби за нищо, ми що годе тоя и оня е с връзки, та кой чул, кой недочул...

# 100
Прави ми впечатление,  че много зачестиха убийствата на жени от "любящите" им половинки. Само за миналата година мога да се сетя за поне 4 такива сличаи. В 3 от тях станали пред очите на децата им.

# 101
Да и двете сте прави. И ние започнахме да се изродяваме, но преди 5-10 години не беше чак така и имахме ценности. Сега освен, че народа е масово тъп (едно 60-70%), е и озлобен. И съответно престъпността и изродщините се увеличават.

# 102
интересна тема
И на мен ми е интересен случая Белнейски - там ми се струва, че просто прикриха някой с власт / пари
Случая с малкия Никита - там дали наистина този Костя /извинете, ако бъркам/ беше убиеца, какъв човек трябва да си за да постъпиш така с дете

случая на Мария и Антония - тези двете няма как да са се разкаяли според мен, не знам какво се случва вече с тях
Скрит текст:
брат ми беше в един клас с убитото момиче, целия клас много тежко го преживяха, работиха с тях психолози, брат много скоро след това го преместихме в друго училище

KPP - много съм съгласна с теб, тотално се изродихме вече /и затъпяхме/ преди години, аз съм помагала на човек припаднал на улицата, аз самата бях припаднала и ми бяха помогнали. Сега ...... и да те нападнат на улицата няма кой да ти помогне

# 103
Те по принцип никак не са голяма рядкост такива убийства от любящи съпрузи.

Скрит текст:
Един от предишните ми работодатели имаше традиция да наема на работа в склада си затворници, които имат право да работят поради пазене на добро поведение. Докато аз работих там, в рамките на 5 години се извъртяха общо 3-ма. И тримата, осъдени за престъпления срещу жени. Двама от тях бяха убили жените си от ревност, третият лежеше за сутеньорство. А те са били само една малка представителна извадка на всички престъпници в БГ.

# 104
  • София
Като заговорихте за Щатите и морала им, се сетих за една от историите в "Моето 300-кг. тяло" по TLC. За една огромна негърка, Таниша. И като заразказва за живота си, направо се шокирах - на 9 дядо й блудствал с нея, после на майка й приятел, после я изнасилили на някакъв купон, после родила 2 деца, а междувременно е била 260 кг. Тя дори не можеше да поддържа личната си хигиена сама, но си имаше мъж, после се разделиха, след месец си имаше нов приятел и т.н. Егати и хората! Това връзките и секса за нищо ги нямат, като "добър ден".

Общи условия

Активация на акаунт