Криминални досиета

• 420 744
  • 6 888
  •   4
Отговори
# 405
Момичето набира дарения , за да поддържа сайта. Който иска може да се включи. Грехота е трудът ѝ да бъде затрита.
И аз съм от тези, които обичат да четат там.

# 406
Момиче ли е? Уау. Много бях впечатлена от материала за психо ученичките от Пловдив, които убиха съученичката си. Те вече са навън. Тогава живеех в Пловдив и един следовател по делото беше наш хазаин. Беше потресен от Злото в тези момичета, дори в затвора се държали арогантно, говорели мръсни неща. А са уж от добри семейства. Защото в началото имаше теории, бащата на едната така казваше, че има замесени сводници и т.н., но дори и да е имало тези момичета наистина са били психопати. И сега навън. Не знам, вярвам в промяната и реабилитирането, но специално за тези двете- не.

# 407
Хич даже не са от добри семейства.

# 408
Ами този психарския баща някакви дипломи размяташе, той и той не изглеждаше много на център, ама то някои от учене така си изглеждат. Отвратителен случай. Планиран, преднамерен и без малко още едно момиче, по малко от тях да убият.

# 409
Хладнокръвни, злобни психопатки. Не мога да проумея, от къде такова спокойствие, когато са действали с тялото и то от момичета 8 клас. Като гледах репортаж с тях, страх ме хващаше. 8 клас такива изрудщини, без капка съвест, милост или каквото и да е човешко чувство..Ужас !

# 410
А са били най-добрите приятелки уж. Тя не е подозирала колко са я мразили и още по-малко какво я очаква.

# 411
Ами според бащата, имало някакво "тефтерче" дето следователите пазят и давало отговорите, номера на сводници и т.н., приятели на убитата. А то този район там навремето си наистина беше крими и се навъртаха гадни типове около училищата, може наистина да са били временно в неподходяща компания, но не виждам връзката с убийството, което те признават и с което дори се хвалят. Продали са и телефона, те не са имали телефони, облекли са дрехите ѝ, кошмар някакъв просто.

# 412
Едната ѝ взела сутиена, човек...сутиена..само от бикините се погнусили, че били на умрял..

# 413
По мои наблюдения в последните години момичетата в тийнейджърска възраст са по-отвратителни и агресивни и от момчетата. Страшно много злоба и невъздържаност има в тях. Помня, че още преди 25 години като дете бях чела за момичета, които бяха пребили, рязали със стъкло и дупчили с тел своя позната, защото се скарали за гадже.

# 414
Това всичко идва от семейството - да перефразирам ,,няма проблем деца, има проблем родители,,. За всичко, което са тези убийци могат да ,,благодарят,, на родителите си.

# 415
Понякога може би просто си има вродено зло, за едната психолозите писаха, че тя дори не съжалява, тя няма чуства, като истинските психопати. Те дори са се похвалили, така ги хванаха, завели са едно по малко дете да видят трупа. И са казали, че ще е следващата. То добре че се е сетило да сигнализира, аз каквото смотано дете бях не знам дали нямаше да замълча, за да не ме очистят и мен.

# 416
Ох, момичета, цъкнах за убитата японка, оттам всякакви неща четох и сега не знам как ще заспя. Уплаших се направо. :/

# 417
За да имат чувства, някой трябва да ги е научил на такива - на емпатия, състрадание, себерефлексия, да им е показал безусловна родителска обич. Когато това отсъства, бездушието ти става втора природа, ставаш емоционален инвалид. Затова и не са показали разкаяние, те просто не разбират в същността си какво толкова са направили, защото за тях бездушието е норма и въздухът, който дишат, никой не ги е учил на друго. Да възпиташ едно дете хич, ама хич не е лесно и е дяволски отговорно. Всеки от нас би станал нещо подобно, ако беше расъл в такава среда и възпитаван от същите родители. За съжаление, характерите им вече са оформени, но тук е функцията на затвора да превъзпитава (отново за съжаление, това не се отнася за нашенските затвори, откъдето излизаш по-закоравял от когато и да било).

# 418
  • София
Аз също вярвам, че някои си я носят тази лудост генетично, като при някои има признаци още от деца, че има проблем - убиват животни например, но родителите си затварят очите. При други наистина проблемното детство оказва влияние.

# 419
  • София
Ох, момичета, цъкнах за убитата японка, оттам всякакви неща четох и сега не знам как ще заспя. Уплаших се направо. :/

Коя, Елиза Лам ли имаш предвид?

Общи условия

Активация на акаунт