Криминални досиета

• 422 515
  • 6 929
  •   6
Отговори
# 750
Много ме радва раздвижването в темата напоследък! А как харесвам филми по подобни (истински) сюжети- не е истина!

Историята на братята Менендез ми напомня  доста на сюжета на бруталния криминален роман "Кестеновия човек" на Сьорен Свайструп, създател и главен сценарист на един от любимите ми криминални сериали  -  датския "Forbrydelsen" ("Убийството"). Няма да издавам повече, за да не разваля удоволствието на някого, който ще тръгне да я чете, но който вече я е чел, ще се сети какво имам предвид.

Гледах американската продукция, със същото име- невероятен сериал наистина. 4 сезона ги изядох за няма и седмица!!!

# 751
По един от каналите дават едно предаване - Убийства на круизни кораби. Чак се учудвам, че толкова много убийства са се извършили на такива кораби....

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 21:23 от Soul Free

# 752
По един от каналите дават едно предаване - Убиства на круизни кораби. Чак се учудвам, че толкова много убиства са се извършили на такива кораби....

Дори не бях чувала за такива случаи.
Може ли линк/ инфо? Hug

# 753
по Crime & Investigation го дават това предаване. За убийства, които са се случили на круизни кораби. Чак ми е супер странно колко такива случаи има....все едно това не са забавни, туристически пътувания, ами лудост някаква.....

# 754
Аз се сещам за една известна актриса от 70-те, която е убита на круизен кораб. Гледах предаване за нея, но за съжаление името не ми идва в ума. Ако някой се сеща.

# 755
Аз се сещам за една известна актриса от 70-те, която е убита на круизен кораб. Гледах предаване за нея, но за съжаление името не ми идва в ума. Ако някой се сеща.

Да не е Натали Ууд, много известен и дискутиран случай? Времето съвпада, но тя пък е убита / намира смъртта си на яхта, а не на круизен кораб...

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 17:41 от _Електра_

# 756
Чак се учудвам, че толкова много убиства са се извършили на такива кораби....

Идеално е -например по фериботите по Скандинавието слагат човек да пази през нощта по палубите, защото такa имигрантските патриархални семейства се оттървават от някоя девойка с непристойно според тях поведение, просто изчезва през нощта, паднала от борда ....

# 757
Точно Натали Ууд. Ама съм запомнила, че е на кораб , а не на яхта. Много ми е интересен този случай. Трябва да си го припомня.

# 758
Този случай често го дават по ID. Дали не беше в "Разследванията на списание Пийпъл".....?!?

# 759
Преди няколко страници обсъждахме случая в Сандански. Някои потребители се отнесоха с ирония, че майката е била жертва на насилие. Е, вече има съдебно решение по въпроса. Гледах интервю с брата - мъжът и я засичал колко време седи в тоалетната, когато била бременна с първото им дете блъскал главата и в радиатор.

# 760
Интересно , че у нас случаят на братя Менендез не е много популярен. Няма го в сайта на криминални досиета, което ми се вижда малко странно. Той е така да се каже един от големите случай на миналия век.

Хич не им вярвам на братята, чисто убийство за бързи пари си е това,
започват с майката, която според тях също ги е мартретирала сексуално, (какви родители, ех !! ) ,
после убиват и бащата,
никога не са се оплакали от бащата, а са могли да отидат в полицията,
на психотерапевта разказват цялото убийство  от-до, но никога няма нито думичка за някакво сексуално насилие от двамата си родители, които според тях са ги мартретилари сексуално ....
На някакви психопати ми приличат и двамата,
странно как и до ден днешен си имат такива радостни психопатски физиономии

# 761
Не пречи да са и жертви, и насилници. Да кажем, че не са били разкрити и задържани - напълно възможно е да станат 'баща си' за техните деца.
Това, че си в ролята на жертва, когато нямаш сила не означава, че в позиция на сила няма да станеш палач. Предполагам всички сме виждали поне веднъж онзи поглед на принудително подчинение, който означава, че дойде ли друго време, завърти ли се колелото, всичко ще се върне, дори за много по-безобидни неща от ежедневието.

# 762
Преди няколко страници обсъждахме случая в Сандански. Някои потребители се отнесоха с ирония, че майката е била жертва на насилие. Е, вече има съдебно решение по въпроса. Гледах интервю с брата - мъжът и я засичал колко време седи в тоалетната, когато била бременна с първото им дете блъскал главата и в радиатор.
Олеле, това не го знаех може ли линк и аз да го прочета?

# 763
Сега в Инстаграм прочетох за Руслана Сергеевна Коршунова. Модел с много дълга коса, наричали я Рапунцел. Самоубила се през 2008, скочила от високо. Обаче косата й била отрязана накриво и мястото на падането не съответствало на уж мястото на скока.
Членувала в секта, розата на света, ходила на дълги обучения в Украйна, психарии разни. И друга моделка се самоубива така през 2009, членувала в същия култ. И май не били само тези двете... После ще се зачета, но не бях чувала за тези случаи.

# 764
Няма нито един маркер в цялата работа- поведение и действия, които да показват, че версията им за насилие от майката и бащата е вярна, затова и получават толкова тежко наказание, ....
 Алфа Ромео-то, което единият брат е получил за подарък, е наречено '' piece of shit'', защото той искал Порше

Общи условия

Активация на акаунт