Криминални досиета

• 421 846
  • 6 905
  •   6
Отговори
# 765
Точно Натали Ууд. Ама съм запомнила, че е на кораб , а не на яхта. Много ми е интересен този случай. Трябва да си го припомня.

И на мен, чела съм за него и съм гледала по ID, доста често го излъчват, наистина. Ето и една статия, посветена както на случая, така и на живота на Натали Ууд изобщо:

https://eva.bg/article/39956-Koi-ubi-Natali-Uud-?page=1

Първородната й дъщеря е една от създалките на документален филм за съдбата и трагичната смърт на известната си майка.

Иначе, във връзка с темата с круизните кораби, интересен е случаят с мистериозното изчезване на Ребека Кориам, при който има съмнение, че не е обикновен инцидент, но не е доказано и извършването на престъпление. На български информацията е много оскъдна, тази статия само  го маркира  - № 5 от списъка:

https://trud.bg/5-potresavashti-istorii-za-bezsledno-izcheznali-hora/

Впрочем, и случай № 1 от статията също така  е свързан с младо момиче, изчезнало безследно на круизен кораб.

Преди няколко страници обсъждахме случая в Сандански. Някои потребители се отнесоха с ирония, че майката е била жертва на насилие. Е, вече има съдебно решение по въпроса. Гледах интервю с брата - мъжът и я засичал колко време седи в тоалетната, когато била бременна с първото им дете блъскал главата и в радиатор.
Олеле, това не го знаех може ли линк и аз да го прочета?

https://www.monitor.bg/bg/a/view/sydyt-bashtata-na-ubitite-v-san … l-majka-im-265269

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 18:00 от _Електра_

# 766
annie11, гледах интервю с брата по сутрешния блок на новатв или бтв преди няколко дни. Сигурна съм, че в нета има достатъчно информация.

# 767
Смята се, че не са излъгали първо заради искрената реакция докато разказват случките, второ техни братовчеди са потвърдили, защото им е било споделяно години преди това.

# 768
Робърт Максуел- известен магнат,  приятел на  Андрей Луканов, носител на орден ''Стара Планина'' от времето на Т. Живков и баща на  Гилейн Максуел,  също пада фатално зад борда на яхтата си ....

# 769
Сега в Инстаграм прочетох за Руслана Сергеевна Коршунова. Модел с много дълга коса, наричали я Рапунцел. Самоубила се през 2008, скочила от високо. Обаче косата й била отрязана накриво и мястото на падането не съответствало на уж мястото на скока.
Членувала в секта, розата на света, ходила на дълги обучения в Украйна, психарии разни. И друга моделка се самоубива така през 2009, членувала в същия култ. И май не били само тези двете... После ще се зачета, но не бях чувала за тези случаи.

Което ме подсеща за "Синия кит". Напоследък сякаш нищо вече не се чува за него?

Робърт Максуел- известен магнат,  приятел на  Андрей Луканов, носител на орден ''Стара Планина'' от времето на Т. Живков и баща на  Гилейн Максуел,  също пада фатално зад борда на яхтата си ....

В книгите си Калин Тодоров (синът на Станко Тодоров) засяга и неговата смърт. Но нищо конкретно не казва.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 23:46 от TuЛи

# 770
Нали арестуваха автора на Синия кит. Мисля, че се спря с тази вълна.

# 771
Не знаех. Помня, че течеше разслезване, бяха се внедрили в организацията, но по- натам ми се губи.
Но вълната наистина секна.

# 772
Здравейте, напоследък ви следя.
В момента по ИД екстра за Джон Лист, мисля че наскоро тук четох за първи път историята.

# 773
Джон Лист и на мен ми е интересен случай. Пълен психопат и егоист. Изтрепал семейството си и после спокойно заживял нов живот ще кажеш , че нищо не е станало.

# 774
Ее при него имало почвата за развитие. Студен баща, съпругата с болести, на хапчета, не умение да разпределя парите си. То страшното е, че е казал на децата, че ще ги убива и никой учител не взел под внимание. Това повече ме шокира, ама за онова време е разбираемо. За мен той е имал обяснение в себе си и просто не го е тревожело вътрешно цялото това нещо. Сбъркана работа.

# 775
Попаднах на случая на Даян Даунс. Гледах няколко клипа и интервюта с нея и поведението ѝ поразително прилича на това на Даниела Терзийска. Майката на малкия Пепи( предполагам се сещате за случая).
Чудя се..каква е тази ирония, която дава възможност на хора, като нея да забременяват с такава лекота и да раждат деца, които убиват без да им мигне окото. И как е възможно да има добри хора, които с години се опитва да си родят дете, а не могат..
https://bg.eferrit.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB-%D0% … 1%83%D0%BD%D1%81/

# 776
Попаднах на случая на Даян Даунс. Гледах няколко клипа и интервюта с нея и поведението ѝ поразително прилича на това на Даниела Терзийска. Майката на малкия Пепи( предполагам се сещате за случая).

Удачно сравнение, да, не се бях замисляла досега... Още една статия за детеубийцата Даунс:
https://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/dayan-dauns-mayk … biytsa-ili-nevin/

В тази връзка, тъй като много от пишещите в темата често цитираме и черпим информация именно от Криминални досиета - поставям линк с информация, за когото има възможност и желание да помогне на създателката на сайта да съхрани последния, защото би било жалко да бъде похабен трудът й, както и този на останалите автори:

https://kriminalnidosieta.com/%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%b0/

P.S. Изтрих и публикувам същия пост отново, защото линковете спряха да се отварят в предходния известно време след публикуването му.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 12:36 от _Електра_

# 777
И аз подкрепям това за дарението. Който има желание може да дари по 2-5 лв , сумата не е голяма, а трудът, който е вложила Силвия е огромен. Сайтът ми е любим.

Хора, Вяра (Фейт Георгиева) е пуснала клип за Вила Роза и убийствата в нея. Аз защо съм останала с впечатление , че е художествена измислица и микс от няколко случая. А интро на самия филм и разговора с бившето ченге да си актьорска игра. Някой има ли повече информация по случая?

# 778
  • Там където
[Някой има ли повече информация по случая?
[/quote]

Не е измислица, има  го случая- преди много време гледах документален филм , за това на какво е базиран филма. Неразрешен поицейски случай, който след време е бил достъпен. Разбира се във филма е теорията на режисьора, поукрасена Simple Smile Мен супер ме впечатли, че кодът издълбан на гърдите на един от убитите, е някакъв неидентифициран космически обект, засечен от обсерватория Рожен точно в деня на убийствата...

# 779
Къде го гледа този филм, че и на мен ми стана интересно?

Общи условия

Активация на акаунт