Криминални досиета

• 422 142
  • 6 917
  •   1
Отговори
# 6 900
Пише, че внукът е проиграл къщата.

# 6 901
  • Deutschland
Наркотиците до там водят.

# 6 902
Пише, че внукът е проиграл къщата.

Това обяснява нещата - осемдесет годишен старец с жена на легло е изправен пред варианта да бъде изхвърлен на улицата. Какво му остава, освен да отидат с бабата на онзи свят, където къща не им трябва? Но като ще отиват там поне да вземе със себе си и виновния внук. Като се замисля, и аз бих направила така - последна справедливост.

# 6 903
  • Пловдив
Проиграл, или дядото само се опасявал да не го направи?

# 6 904
А, това не знам, така прочетох в поста по-горе. Ама и не е голяма разликата, дядото може да е имал "вътрешна информация" за нещата.

# 6 905
# 6 906
  • София
Скъпоценната къща, около която се върти светът и в името на която се водят войни.
Дядото бивш военен, бил строг човек- смятай насилник, сина му умрял при пиянско сбиване в кръчмата, снахата в ролята на робиня бива изгонена някога с двете си деца, после едното дете се завръща, приписват му скъпоценната къща, за да ги гледа, пък той вместо да ги гледа потъва в света на дрогата, алкохола и хазарта и залага скъпоценната къща. Портрет на щастливо семейство.

# 6 907
Аз пък съм на страната на дядото. Един възрастен човек с болна съпруга, които имали глупостта да припишат на наркомана внук имота си. Хората от селото казват, че дядото е търсил старчески дом, за да се изнесе от тормоза на внука си.

Един 82 годишен с болна възрастна съпруга останали без дом, какъв е шансът за тях изобщо? Къде биха могли да отидат, след като дебилът внук пропилял къщата?
За убиване си е внукът.
 Познавам такъв човек, съсипал цялото си семейство, защото продава къщата. Малката му сестра живееше с някакви мъже като непълнолетна, защото нямаше къде да отиде, баща му при някакви роднини на село, а майката я държаха в диспансер повече от нужното, защото нямаше къде да я изпишат, беше си бездомна, а после продължи да бъде на улицата. И той беше наркоман. Съсипа и животът на приятелката си, която  като забременя, забрани да прави аборт, а после хукна с някаква ученичка. Беше откраднал сума ти злата и кожи от приятелката си и я остави без нищо, сама с бебе на ръце. Семейството й дойде да си я прибере, за щастие.
Когато умря от дрога, не ми беше жал.Жалко, обаче, че умря години по-късно, след като съсипа доста невинни животи. Всеки, който съди, да си представи какво е да си стар и да останеш бездомник на 80+ с бездомна съпруга, болна от деменция. Внукът си е дегенерат и жесток безхаберник за убиване, Бог да прости убиеца и болната му жена. Съседите твърдят, че внукът е бил издържан изцяло от пенсиите на своите дядо и баба, и те очевидно не само не са разчитали той да ги гледа, ами те са го гледали, както е при много подобни дегенерати в България (и не само в България). Абсолютно съм против да се приписва единствен имот на внуци, деца и тн. имаме безсърдечен жесток дегенерат, който неблагодарно злоупотребява с имота на баба си и дядо си и ги остава бездомни да страдат и да ги тормозят в къщите на ужасите, за да задоволи примитивните си страсти.

По случая Епстейн -- влизам да пиша за "само"-убийството му и две подобни 'само'-убийства.
1. дни преди да го утрепат, го махат от наблюдение за риск от самоубийство (suicide watch)
2. преместен е в специална килия, в която не трябва да бъде оставен без наблюдение.
3. съкилийникът му е преместен дни преди това
4. гардовете в затвора са "спали" над 3 часа
5. гардовете са фалшифицирали логовете, че уж са ходили да го наблюдават.
6. камерата точно пред килията му не е работила, втора камера има повреден материал. резервна трета камера не е снимала във въпросния отрязък
7. Травмите по трупа на Епстейн не съвпадат с травмите, типични при обесване: официалната аутопсия твърди, че има множество счупени прешлени и някаква специална кост. Тези травми са по-чести при убийство със задушаване.
8. При позваняването за спешна помощ се съобщава за сърдечен арест при Епстейн, а не за обесване.
9. килията не е изследвана след това по правилния начин като местопрестъпление, а е "замърсена"

Хора, които работят в затвори, смятат, че шансовете тези неща да се случат едновременно като съвпадение, са нищожни.
Същевременно да припомня, че D.C. madam Deborah Jeane Palfrey, чиито клиенти също бяха топ политици и милиардери, власт имащи хора, също се самоуби чрез обесване преди да започне делото, въпреки, че беше казала изрично, че няма да се самоубива!

Трето, Епстейн умира 2019, 2020 в килията си ПРЕДИ ДЕЛОТО СИ се обесва Жан Лук Брюнел, обвинен в трафикиране на стотици модели чрез агенцията си във Франция, финансиран директно от Епстейн и официално близък негов съратник. Отново няма работещи камери в килията.

Ако приемем, че това са убийства, а не самоубийства, тогава само службите биха могли да извършат и организират подобни убийства.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 10:13 от MariyaHris

# 6 908
За мен убийците, като този дядо, са свръх егоцентрици.
Решава чий живот е съсипан и кой заслужава да бъде наказан, кой отърван.

# 6 909
Barbabeau, ама то това не е станало изведнъж. Дядото се е разправял с внука години наред. Момчето изцяло е било на издръжка на дядо си, задържал се е на работа по месец два, постоянно правил пиянски и наркомански запои в къщата и ги тормозил и баба си и дядо си. Живял им е на гърба години наред, но това не му е било достатъчно. И двамата възрастни са били подложени на това продължително време. Накрая остават и на улицата -- как точно той дядото може да се грижи за жена си на улицата? Не е от днес за утре да е решил дядото, че животът му е бил съсипан, ами говорим за продължителен тормоз и използвачество без грам жалост и не само към дядото, ами и бабата, жена му, за която дядото с обич се грижи, остава на улицата.  Това е изключително предателство и жестокост от внука към баба му и дядо му. Понеже съм виждала такава постъпка сред познати, както казах, за мен е разбираема постъпката на дядото. Особено предвид, че точно, когато са болни, уязвими и безпомощни, този изрод ги остава на улицата. Не е християнско, ама не ми е жал за внука.

То всеки убиец решава кой да живее и кой да мре и в свръхегоцентрик по тази логика. Заради тов не е християнско да убиваш --Бог дава и бог взема. Ама има случаи, в които не е толкова неразбираемо, че някой е решил да вземе в ръце решението. Ако дядото, който се грижи за съпругата си и хрантути дегенерата внук е свръхегоцентрик, какъв е внукът? Пак казвам, виждала съм такива хора отблизо, които майка си са оставили първо в психодиспансер, а после на улицата да е бездомница, а сестра му да се скита по мъже, за да може да завърши училище, ограбил любимата си, оставил бебе, за което сам е настоявал. Такива хора съсипват много животи без да им мигне окото.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 10:26 от MariyaHris

# 6 910
  • София
Тя и тази Вирджиния, обвинила Епстийн, нали почина наскоро, пак го изкараха самоубийство. Хем живееше на някаква ферма в Австралия, но за службите едва ли това представлява сложност да я намерят и ликвидират. Гислейн Максуел е жива обаче, май само тя остана от тези.
Убитата Стела е имала три деца от този, който я е застрелял и после се самоубил, децата остават пълни сираци. Поне така съобщиха по медиите.

# 6 911
Ужас, за мен тия мъже са ми най-неразбираеми...да убиеш майката на децата си...

# 6 912
  • при късмета
Няма семейство, в което да има наркоман и да няма проблеми, даже и да няма забъркани имоти.
А що се отнася до прехвърлянето им, хората бъркат обичайно от невежество. Договор за гледане се разваля, а рядко именно така е прехвърлен имота. Често се прехвърля с покупко-продажба и се запазва право на ползване, но това не гарантира на ползвателя, че имота няма да се продаде, а само, че новия собственик трябва да го "търпи" докато е жив.
В конкретния случай, не мога напълно да оправдая дядото. Приказката "под фуражка акъл не вирее" е по-стара от мен самата и по моите наблюдения, има защо. При военните има едно деформиране и изкривяване на мисленето и то е завинаги. Вероятно е имало решение за проблема с имота. За наркомана, няма оправдание, колкото и да ги водят тези хора болни.

# 6 913
Ами вие съдите дядото, защото е военен, а аз внука, защото е наркоман. За мен военните са определено по-достойни хора Simple Smile). Познавам достойни военни, но достойни наркомани - не. А съм от такова поколение и среда, че доста наркомани съм срещала. Иначе със сигурност е имало проблеми при отглеждането и възпитанието на този дегенерат.

# 6 914
  • София
За дядото няма данни да е бил агресивен или с лоши характеристични данни като човек, точно обратното. Постъпката му е от отчаяние.

Общи условия

Активация на акаунт