Криминални досиета

• 435 646
  • 7 091
  •   1
Отговори
# 6 975
И насилие имало спрямо майката..

# 6 976
някой гледа ли документалния по нетфликс за Диди? Честно казано, интервютата с двамата от журито ме потресоха и разбирам защо Диди отърва присъдата. С тия журита човек не може да разчита никога на правосъдие и обективност. Единият беше женомразец, а жената кукундрела екзалтирано влюбена в Диди. С такива заседатели, каквито и аргументи да представиш, няма как да спечелиш дело...голяма тъпотия.

# 6 977
Нов филм ли има?

# 6 978
  • Deutschland
В неделя в Съдебен спор ще разглеждат два случая на изчезнали лица. Единият е за бащата и сина от Видин.

# 6 979
Ами казва се 'Sean Combs: The Reckoning"...

# 6 980
  • София
У нас поне има втора и трета инстанция, та човек да се отърве от съдебните заседатели.

# 6 981
  • Glasgow
Видях новина, че връщат делото за убийството на Евгения 😓(жената, която бе убита от съпруга си и изхвърлена в куфар) Бях останала с впечатление, че е решено на няколко инстанции и двамата са с доживотна. А някои пишат, че бащата е на свобода отдавна 😞

# 6 982
  • Deutschland
И аз така знам, че е бил болен и е на свобода.
С двете убиици на Пейо какво се случва? Някой знае ли? Оная дипломатката и дъщеря й.

# 6 983
Дано не е вярно.
Но все пак е полицайче.
За тях закони няма.

# 6 984
  • София
Бащата е с мярка за неотклонение, май домашен арест, който после беше променен на гаранция. Тя може да си остане така докато присъдата не е окончателна, а има доста неизяснени неща около неговата роля там и затова делото се връща за преразглеждане.
На делото на Красимира и дъщеря ѝ не съм ходила отдавна, майката се държеше доста истерично в залата и сякаш се опитваше да се прави на невменяема.

# 6 985
Габриела искала да работи, под домашен арест е. Домашният й арест й пречил на кариерните планове. Това четох последно...

# 6 986
  • София
Аз не знам тя конкретно по същия член ли е обвинена като майка си, в убийство по особено мъчителен начин и т. н, или в нещо по-леко. Ако е със същото обвинение по тежест като майката, изобщо какви са основанията за тази по-лека мярка, при положение, че децата ѝ не са при нея и даже не знам дали вече ѝ разрешават да ги вижда в присъствието на други хора, камо ли да са при нея за дълго време. Мога да приема, че не е опасна и няма да се укрие, но при такива тежки обвинения по принцип  не е адекватно да е с лека мярка за неотклонение.

# 6 987
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Габриела искала да работи, под домашен арест е. Домашният й арест й пречил на кариерните планове. Това четох последно...
Кариерни планове? Убиваш бащата на детето ти, и имаш кариерни планове? Какви? За сериен убиец?

# 6 988
  • София
Доста фрапиращ случай, но тук поне по-адекватни присъди са дадени:

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21864839

# 6 989
  • Deutschland
Изпотих се сто пъти, докато четох това и просто не мога да проумея какви изроди има сред нас. 57 годишен мъж и 4 годишно дете. Директно го убивам и ще го излежа с кеф. А това майка ли е? Съмнявам се.

Общи условия

Активация на акаунт