Криминални досиета

• 435 682
  • 7 091
  •   1
Отговори
# 6 990
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Изпотих се сто пъти, докато четох това и просто не мога да проумея какви изроди има сред нас. 57 годишен мъж и 4 годишно дете. Директно го убивам и ще го излежа с кеф. А това майка ли е? Съмнявам се.
И двамата са за разстел.

# 6 991
  • Glasgow
Аз нямам психическата устойчивост да го прочета до края. В затвора са, нали?

# 6 992
1957 - бил е на около 65 дори. Изрод. А "майката" е съдействала, склонявала детето, присъствала и снимала. Някои хора не заслужават за имат деца.

# 6 993
Аз нямам психическата устойчивост да го прочета до края. В затвора са, нали?
Да, в затвора са, ама какво от това? Детето е съсипано... Ти представяш ли си колко трябва да са луди тия, и двамата?

# 6 994
Майката била възпитателка в детска градина...!

# 6 995
Майката била възпитателка в детска градина...!
Чисти изроди!

# 6 996
  • София
Пълен ужас. Cry Аз не можах да дочета статията. И тая ''майка'' в детска градина работела, като една предиша отрепка. Трябва нещо изначално да се промени и такива изроди да не са сред нас изобщо. Горкото детенце!

# 6 997
Доста фрапиращ случай, но тук поне по-адекватни присъди са дадени:

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21864839
Ако това са адекватни присъди...
Не знам от кой от двамата изроди съм по-отвратена. Дядото е ясен - мръсян,гаден,болен боклук. Затова клоня към майката и единствената ми мисъл е ,че ако наистина мъжът й я е бил,то той я е бил недостатъчно. Тази трябва да умира бавно и мъчително, ден след ден ,да я реанимират и после пак да я измъчват и така до дълбоки старини. Това не е майка, не е човек,дори и животно не е защото даже животните се грижат за поколението си. Това същество просто не заслужава да съществува

# 6 998
Реших да не чета статията...Господ да пази всички дечица на този свят.

# 6 999
  • Пловдив

Не знам от кой от двамата изроди съм по-отвратена. Дядото е ясен - мръсян,гаден,болен боклук. Затова клоня към майката и единствената ми мисъл е ,че ако наистина мъжът й я е бил,то той я е бил недостатъчно. Тази трябва да умира бавно и мъчително, ден след ден ,да я реанимират и после пак да я измъчват и така до дълбоки старини. Това не е майка, не е човек,дори и животно не е защото даже животните се грижат за поколението си. Това същество просто не заслужава да съществува
Добре де, а бащата на това дете къде е?! Детето било в приемно семейство. Значи и той е боклук.

# 7 000
  • при късмета
Ох, каквото и да напиша, все ще е за бан Rage Rage Rage

# 7 001
Това не са нормални хора, а изроди!

# 7 002
  • София
И майката и любовникът да изроди, това не са хора.
А този педофил - фронтменът на някаква група поне си го е получил (съден е и вкл за опит за изнасилване на бебе...Rage , урод... )
Едва ли е страдал от женско внимание и фенки, но като си е бил животно... https://lifeonline.bg/bg/osydeniqt_za_pedofiliq_frontmen_na_lost … padenie_v_zatvora

# 7 003

Добре де, а бащата на това дете къде е?! Детето било в приемно семейство. Значи и той е боклук.
"Майката" е подала срещу него за домашно насилие и от десетина дена била с детето в кризисен център преди да я арестуват. Неговият баща (дядото на детето) отрича насилие и твърди, че не е можел да вижда детето си. А и пиел.

# 7 004
Към насилници на деца в затвора другите затворници имали специално отношение. Този ще си вдигне цолажа на ануса без съмнение.

Общи условия

Активация на акаунт